NetBeans 6 IDE
- zweistein
- Wow! Terabyte level
NetBeans 6 IDE
νεο NetBeans 6 IDE Milestone10
info
download
όχι και πολλές νέες αλλαγές, αλλά όπως πάντα τα netbeans είναι πολύ καλά εργαλεία...!
info
download
όχι και πολλές νέες αλλαγές, αλλά όπως πάντα τα netbeans είναι πολύ καλά εργαλεία...!

Re: NetBeans 6 ide (M10)
Πολύ γρήγορο code completion
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Σχετικό-άσχετο: Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Eclipse Europa (3.3).
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
-
- Venus Former Team Member
- mikem4600
- Gbyte level
Το Europa είναι η τελευταία έκδοση του Eclipse, απλώς δεν το λένε πια 3.3 γιατί είχαν προβλήματα στο versioning. Η προηγούμενη έκδοση (3.2) λεγόταν Calisto. Υπάρχουν πάντως και bundles με ενσωματωμένα plugins (όπως αυτό για JavaEE).The Punisher wrote:σχετική-άσχετη απορία: το Europa ουσιαστικά είναι το τελευταίο eclipse μαζί με κάποια ενσωματωμένα Plugins εξαρχής ?
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- P3
- Venus Project Founder
Πηγή: http://www.osnews.com/story.php/18996/N ... -Released/NetBeans 6.0 has been released. The 6.0 release includes significant enhancements and new features, including a completely rewritten editor infrastructure, support for additional languages, new productivity features, and a simplified installation process that allows you to easily install and configure the IDE to meet your exact needs.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
έχει μερικά όμορφα enhancements, πχ στον gui designer πετάς χάρτες του google σαν να είναι components. Το code completion σίγουρα βελτιώθηκε, αλλά το eclipse ήταν εξίσου γρήγορο εδώ και καιρό.
Επίσης, τρώει ακόμα τρελλά resources για να τρέξει το Netbeans? Εκεί είναι που σίγουρα έχανε για μένα που έχω σχετικά παλίο pc
Επίσης, τρώει ακόμα τρελλά resources για να τρέξει το Netbeans? Εκεί είναι που σίγουρα έχανε για μένα που έχω σχετικά παλίο pc
Αν έχεις αρκετή μνήμη πετάει. Πολύ βελτιωμένο κατά τη γνώμη σε σχέση με το 5.5. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει μόνο τον Java editor και είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο.tsilochr wrote:έχει μερικά όμορφα enhancements, πχ στον gui designer πετάς χάρτες του google σαν να είναι components. Το code completion σίγουρα βελτιώθηκε, αλλά το eclipse ήταν εξίσου γρήγορο εδώ και καιρό.
Εγώ χρησιμοποιούσα την beta εκδοση όταν έκανα την java του gepap και μπορώ να πω ότι μου έλυσε τα χέρια σε σχέση με το 5.5!vangos wrote:Αν έχεις αρκετή μνήμη πετάει. Πολύ βελτιωμένο κατά τη γνώμη σε σχέση με το 5.5. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει μόνο τον Java editor και είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο.tsilochr wrote:έχει μερικά όμορφα enhancements, πχ στον gui designer πετάς χάρτες του google σαν να είναι components. Το code completion σίγουρα βελτιώθηκε, αλλά το eclipse ήταν εξίσου γρήγορο εδώ και καιρό.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
- sandra
- Wow! Terabyte level
Μήπως ξέρετε γιατί στο 6 δεν σου βγάζει στην κονσόλα κενό για input όταν τρέχεις ένα πρόγραμμα? Στις παλιότερες εκδόσεις εμφανιζόταν μια κενή άσπρη γραμμή σε πλαίσιο. Τώρα γράφεις πάνω στην κονσόλα, και δεν με βολεύει καθόλου. Τρόπος για να το αλλάξω? (Ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω
)

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...