Δημιουργία Συλλόγου Αποφοίτων του τμήματος

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Πιστεύετε στη χρησιμότητα Συλλόγου Αποφοίτων Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ναι
28
82%
Όχι
6
18%

Total votes: 34
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Wed Sep 08, 2004 11:48 am

Ρε παιδιά δεν είναι απλά πράγματα αυτά...Το να είσαι ιδρυτικό μέλος έχει και ευθύνες τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει σύσταση Δ.Σ. και να γίνει και διεύρυνση του σωματείου. Επίσης το καταστατικό για να τροποποιηθεί θέλει Γ.Σ και στην συνέχεια τα πρακτικα να καταταθούν στο προτωδικείο το οποίο εάν εγκρίνει τις αλλαγές τις κατωχυρώνουμε. Γι' αυτό το θέμα με το να υπάρξει σύλλογος αποφοίτων, με άτομα χωρίς απόφοιτους κλπ το βλέπω πολύ χλωμό. Βέβαια μέχρι να γίνουν όλα αυτά(το προτωδικείο τέτοιες υποθέσεις τις κάνει push_back()..:)) εμείς θα έιμαστε απόφοιτοι :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Wed Sep 08, 2004 11:59 am

Άρα ξεκινάνε οι διαδικασίες τώρα και του χρόνου που κάποιοι θα παίρνουν πτυχίο, γίνονται και ιδρυτικά μέλη
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 08, 2004 12:53 pm

Μα γι'αυτό λέω να μπει στην αρχή και για φοιτητές 4+ έτους,για να μπορούμε να αποτελέσουμε εμείς(όσοι τεσπα το λέμε τόσο καιρό εδώ μέσα) τα αρχικά μέλη...Και αν καταθέσουμε αίτηση αλλαγής καταστατικού,αυτό δε θα παρεμποδίζει τη λειτουργία του συλλόγου.Και όοοοοποτε εγκριθεί...Επειδή αν ξεκινάς κάτι και βάζεις άλλους,ειδικά σε θέματα συλλόγων(βλ. AWMN ;) και έχω εμπειρία και από άλλους δύο συλλόγους),το πιο πιθανό είναι να γίνει της κακομοίρας... Λέω να φτιάξουμε ένα thread "Σύλλογος" ,όπου εκεί μέσα να βριζόμαστε... :lol: :lol: :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Sep 08, 2004 12:55 pm

Και εγώ πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετική ιδεά η ίδρυση ενός τέτοιου συλλόγου για όλους τους λόγους που προαναφέρθηκαν.Εκτός αυτών θα μπορούσαμε να εκδίδουμε και μια ερευνητική δημοσίευση/περιοδικό(a.k.a journal).

Όσο για τα νομικά/πρακτικά εγώ δεν έχω ιδέα απ'αυτά...Πιστεύω πάντως πως θά'πρεπε να συμβουλευτείτε και κάποιον με εμπειρία σε τέτοια ιδρυτικά/πρακτικά/διοικητικά θέματα, εκτός από το δικηγόρο.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 08, 2004 1:02 pm

AnINffected,αρκετοί από εδώ έχουμε εμπειρία από συλλόγους και έχουμε δει τι χρειάζεται και σε αρκετά θέματα πως πρέπει να κινηθούμε.Ο δικηγόρος περισσότερο βοηθητικό ρόλο θα παίξει παρά ουσιαστικό.Βασικά,στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ό,τι θέλουμε...(τρόπος του λέγειν).Εμείς διαμορφώνουμε αυτό που θα θέλουμε να βλέπουμε μετά από χρόνια.Εγώ άμα θέλω φτιάχνω ένα σύλλογο όπου μέλη θα είναι μόνο όσοι θα έχουν ύψος 1.79 , θα φορούν 45 νούμερο παπούτσι και θα έχουν χωρίστρα στη μέση... :lol: :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Wed Sep 08, 2004 1:26 pm

Είμαι κατά των μπαλωμάτων (patches)! Δεν θα ήθελα να κάνουμε κάτι τώρα προσωρινά ώστε να μας βολεύει και μετά να ψαχνόμαστε! Αν είναι να ξεκινήσει κάτι, θα πρέπει να είναι οριστικό! γνώμη μου...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Wed Sep 08, 2004 1:35 pm

Einherjar wrote:Είμαι κατά των μπαλωμάτων (patches)! Δεν θα ήθελα να κάνουμε κάτι τώρα προσωρινά ώστε να μας βολεύει και μετά να ψαχνόμαστε! Αν είναι να ξεκινήσει κάτι, θα πρέπει να είναι οριστικό! γνώμη μου...
Συμφωνώ.

Επίσης "ελιτιστικό" χαρακτήρα δεν έχει. Οποιου ήταν η ιδέα απλά την έριξε στο τραπέζι. Τα υπόλοιπα γίναν με κοινή συναίνεση. Γι αυτό και τα διοικητικά μέλη θα ψηφιστούν βάσει πλειοψηφίας. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

Επίσης ο δικηγόρος θα κάνει όλη τη δουλειά. Εμείς με όποια εμπειρία ίσως έχουμε θα βοηθήσουμε στη σύνταξη του καταστατικού. Προσωπικά δε μου λέει κάτι αν κάποιος από δω μέσα ανήκει σε άλλο σύλλογο.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 08, 2004 8:14 pm

Πίστεψέ με,μια εμπειρία βοηθάει...Μετά δεν είπα να του προσδώσουμε ένα ελιτ style και ούτε να φτιάξουμε τη "la klika"....Ούτως ή αλλιώς το ΔΣ θα βγει από ΓΣ....
Tamiya rulezZz....

HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Wed Sep 08, 2004 9:47 pm

Einherjar wrote:Είμαι κατά των μπαλωμάτων (patches)!
What is going on here??? Έγεινε τέτοιο πράγμα πόπο !!!! Bravo!!! Bravo!!!!
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Sep 08, 2004 11:49 pm

Εγώ άμα θέλω φτιάχνω ένα σύλλογο όπου μέλη θα είναι μόνο όσοι θα έχουν ύψος 1.79 , θα φορούν 45 νούμερο παπούτσι και θα έχουν χωρίστρα στη μέση...
:shock: Μάλλον δεν θα έχει και πολλά μέλη ο σύλλογος σου TaRaNTuLa! :razz: Δύσκολο να βρείς άτομα που να ικανοποιούν τα κριτήρια που έθεσες... εκτός απ'τη χωρίστρα μάλλον...

Δέχεσαι άτομα με με αναλογικά μεγάλα παπούτσια και υπερυψωμένη σόλα; :-) ;)
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Sep 09, 2004 1:51 am

AnINffected wrote:
Εγώ άμα θέλω φτιάχνω ένα σύλλογο όπου μέλη θα είναι μόνο όσοι θα έχουν ύψος 1.79 , θα φορούν 45 νούμερο παπούτσι και θα έχουν χωρίστρα στη μέση...
:shock: Μάλλον δεν θα έχει και πολλά μέλη ο σύλλογος σου TaRaNTuLa! :razz: Δύσκολο να βρείς άτομα που να ικανοποιούν τα κριτήρια που έθεσες... εκτός απ'τη χωρίστρα μάλλον...

Δέχεσαι άτομα με με αναλογικά μεγάλα παπούτσια και υπερυψωμένη σόλα; :-) ;)
Ούτε εγώ θα είμαι μέλος του.... :-D :razz:
Tamiya rulezZz....

semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Sep 09, 2004 12:46 pm

TaRaNTuLa wrote:Πίστεψέ με,μια εμπειρία βοηθάει...Μετά δεν είπα να του προσδώσουμε ένα ελιτ style και ούτε να φτιάξουμε τη "la klika"....Ούτως ή αλλιώς το ΔΣ θα βγει από ΓΣ....
Χάρη...................
Δεν το είπα για σένα προσωπικά!
Απλά τη γνώμη μου ανέφερα!
Τυχόν εμπειρίες ευπρόσδεκτες αλλά όχι και πάνω από έναν επαγγελματία! :lol:
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Thu Sep 09, 2004 5:24 pm

Τι πάει να πεί ότι όποιου ήταν η ιδέα απλά την έριξε στο τραπέζι;!!! Δική μου ήταν η ιδέα και σε αναγνώριση της προσφοράς μου θα πρέπει να είμαι πρόεδρος για τα 5 πρώτα χρόνια. Ύστερα από την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος θα είμαι επίτημος πρόεδρος και θα διορίζω τους προέδρους. Επίσης, ο σύλλογος θα ονομάζεται "Σύλλογος αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - rapadder" πρός τιμήν μου, το site του θα είναι το http://www.rapadder.gr και θα εισπράτω το 30% από τις συνδρομές των μελών του. Εννοείται ότι στην κοπή της πρωτοχροννιάτικης πίτας θα παίρνω το μεγαλύτερο κομμάτι και ότι το αναγνωριστικό rapadder θα χρησιμοποιείται σαν αναγνωριστικό του συλλόγου. :-D :-D
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Sep 09, 2004 5:31 pm

Σας παρακαλώ να μην απομακρυνόμαστε από το θέμα της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας που αναφέρεται στη χρησιμότητα δημιουργίας Συλλόγου Αποφοίτων του τμήματος
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Thu Sep 09, 2004 7:47 pm

Καλά ντε, ένα αστείο έκανα...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Thu Sep 09, 2004 11:58 pm

δεν απευθυνόμουν σε εσένα rapadder. όταν έγραφα την απάντηση δεν είχα δει το post σου καθώς μπορείς να δεις τη χρονική διαφορά που έχουν τα post μας

...αν και τώρα που το διαβάζω θες και εσύ λίγο κράξιμο :-D
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Mon Sep 13, 2004 12:18 am

Έκανα μια διαδικτυακή βόλτα στο http://www.dmst.aueb.gr/gr2/diafora2/Ne ... Alumni.htm και τα παιδιά από το ΔΕΤ έφτιαξαν ήδη το δικό τους σύλλογο αποφοίτων. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Sep 13, 2004 1:42 am

μας πρόλαβαν πάλι? θα λένε και ότι τους αντιγράφουμε...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Mon Sep 13, 2004 1:57 am

Απ' ότι είδα δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου απο αυτό που θέλουμε και εμείς να φτιάξουμε. Το βασικό είναι να προχωρήσει μιας και το θέμα είναι αρκετά σημαντικό αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας επίσημός οργανωτικός φορέας για τους αποφοίτους.

semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Sep 13, 2004 4:06 am

Έπαθα πλάκα καλά πότε πρόλαβαν ... έχουν όλα τα άλλα τμήματα του ΟΠΑ συλλόγους αποφοίτων οι μόνο εμείς δεν έχουμε;;;;;
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Sep 13, 2004 1:20 pm

Όλοι μπαίνουν στο venus και ότι ιδέα έχουμε εμείς πάνε και την υλοποιούν άλλοι.
:-(
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Mon Sep 13, 2004 1:55 pm

Παίζει και αυτό στο κάτω κάτω αυτό που είδατε εκεί δεν είναι ούτε καταστατικό ίδρυσης ούτε τπτ...Ούτε σε ένα χρόνο δεν θα έχουν ξεμπλέξει με το πρωτοδικείο, οπότε ...

Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”