new at hacking

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 27, 2007 3:01 am

εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποια trojian τα οποια αν εχεις web-cam στη ενεργοποιουν και αυτος που στο εστηλε βλεπει μεσα απο την camera σου.
Το antivirus λετε να τα γνωρισει αυτα? 'Η θα βρεθούμε προεκπλήξεων καμια μερα
Ναί γίνεται , έχω φτιάξει τέτοιο prog.. :-p
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Wed Jun 27, 2007 8:31 am

Εγώ επειδή βαριέμαι να σκήβω και να βαζω βγάζω την κάμερα, απλά την έχω γυρισμένη προς τον τοίχο! LOL!!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Wed Jun 27, 2007 9:14 am

P3 wrote:Εγώ επειδή βαριέμαι να σκήβω και να βαζω βγάζω την κάμερα, απλά την έχω γυρισμένη προς τον τοίχο! LOL!!!!!
Η λύση φανέλα/εσώρουχο πάνω στην κάμερα επίσης βολεύει για όσους βαριούνται :Ρ
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Wed Jun 27, 2007 9:26 am

...κάμερα, ποια κάμερα;

Δ. Γκρ.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Jun 27, 2007 1:15 pm

P3 wrote:Εγώ επειδή βαριέμαι να σκήβω και να βαζω βγάζω την κάμερα, απλά την έχω γυρισμένη προς τον τοίχο! LOL!!!!!
Μπράβο ρε P3 τα ίδια κάνω και εγώ, δε μπορώ να με κοιτάει αυτό το διαβολεμένο μηχάνημα! :)
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Jun 27, 2007 3:15 pm

:cool: (συνηρμός από το διαβολεμένο μηχάνημα!)
Χεχεχε προτεινόμενη "βιβλιογραφία" , αν δεν τα έχετε δεί , τότε δείτε τα επεισόδια των X-Files :
Ghost in the Machine (7x01)
Kill Switch (11x05)
First Person Shooter (13x07)
:cool:
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
technics
byte level
byte level

Post by technics » Wed Jun 27, 2007 11:34 pm

AmmarkoV wrote:
εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποια trojian τα οποια αν εχεις web-cam στη ενεργοποιουν και αυτος που στο εστηλε βλεπει μεσα απο την camera σου.
Το antivirus λετε να τα γνωρισει αυτα? 'Η θα βρεθούμε προεκπλήξεων καμια μερα
Ναί γίνεται , έχω φτιάξει τέτοιο prog.. :-p

Το θέλω, το θέλω. Θα μου το στηλεις? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Wed Jun 27, 2007 11:36 pm

για να δεις πως το έκανε ή απλά να το χρησιμοποιήσεις? :???:
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jun 28, 2007 12:48 am

ένα άλλο πολύ καλό site για να μάθεις διάφορα tricks από web hacking είναι το HackThisSite. Ουσιαστικά επιτίθεσαι σε sites δικά τους, για να βρεις κάποιο "ξεχασμένο παραθύρι" και να μπουκάρεις :-D

Στα Links θα βρείτε κι άλλα αντίστοιχα και εύκολα/newb-friendly sites, όπως το hellboundhackers, ή το pullThePlug.

Be responsible ;)
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Jun 28, 2007 12:59 am

Είναι(μαι) closed source γενικά οπότε και νάθελες κώδικα.. :-p ;)
Βασικά είναι υπο-διάλυση/χύμα project , ένα του part είναι ο world-renounced AmmarServer τον οποίον στήνεις σε οποιοδήποτε μηχάνημα Win9x+ και παρουσιάζει στο internet όλα τα περιεχόμενα του public_html folder κάτω από το root.. (Βγάζει και stats apache style :-p ) .. Να σημειώσω εδώ οτι τον έχω γράψει originally ένα χρόνο πριν μπώ στην σχολή , αλλά ο συγκεκριμένος είναι πιο πρόσφατος..
Το 2ο part είναι ένα προγραμματάκι που κάνει poll την camera κάθε κάποια millisecond παράγει ένα αρχείο JPG και μετά κοιμάται..
Τώρα εσύ γνωρίζοντας την IP του μηχανήματος απλά γράφεις στον Mozilla , Internet Explorer , Opera , Nokia Browser (όλα αυτά είναι ελεγμένα συμβατά με τον AmmarServer , αλλά λογικά σχεδόν όλοι οι browsers θα παίζουν! ) http://xxx.xxx.xxx.xxx/webcam.jpg ή http://xxx.xxx.xxx.xxx/webcam.html (η σελίδα αυτή έχει ένα META tag που την κάνει refresh κάθε κάποια seconds) και ως αποτέλεσμα έχεις το τελευταίο snapshot της Cam ..
Ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορείς να φτιάξεις εύκολα με το Video Input for Windows DLL που έχω postαρει, Έχω ορισμένα tools εδώ αλλά δεν θυμάμαι αν έχω αυτό που έβγαζε τα Jpg..

Πάντως κατάλαβες την μεθοδολογία..
Για να ξεκινάνε κάθε φορά με την εκκίνηση των Windows αρκεί να βάλεις ένα shortcut στο startup..

Τέλος , σκέψου πόσο μπροστά είναι , αφού κατα πάσα πιθανότητα θα μπορούσες να βλέπεις από το Iphone σου την Webcam.. :-p :-p :-p :-p
Image
technics
byte level
byte level

Post by technics » Thu Jun 28, 2007 2:39 am

thanks φιλε αν και μπερδευτηκα καπως.
Μπορεις να φτιαχεις και για μικροφωνο κατι αντιστοιχο?
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Jun 28, 2007 2:47 am

Ναι βασικά μια ιδέα , με ακριβώς με την ίδια μεθοδολογία τρέχει ο AmmarServer και τρέχει και ένα application το οποίο γράφει ήχο από τον μικρόφωνο , τον συμπιέζει με κάποιο codec και αριθμεί τα αρχειάκια.. Εσύ πάλι ξανά από τον browser σου απλά γράφεις http://xxx.xxx.xxx.xxx/ και από την λίστα του public_html διαλέγεις ποιο αρχειάκι θες να ακούσεις , το κατεβάζεις και το τρέχεις :-p
Και τέτοιο προγραμματάκι έχω γράψει περίπου , είναι για να κάνει ανακοινώσεις μέσω των ηχείων! Με λίγες αλλαγές θα μπορούσε να είναι malware..

Τώρα πάλι αν θες να κάνεις stream συνεχόμενα και ήχο και video και είναι τόσο θύμα το θύμα , μπορείς να βάλεις να τρέχει στο background VLC ή Windows Media Encoder που να βγάζει κανονικό live stream (δλδ να παίζει από Media Player πχ) (links για αυτά υπάρχουν εδώ με την ταμπέλα Video Streamers ) είναι όμως πάρα πολυ βαριά διαδικασία για το σύστημα και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο..

--->>>>>>>>>>>>>>>

Σχετικά με το MSN που έλεγες , κατα καιρούς υπάρχουν security bulletins από την Microsoft για νέα exploits ( πχ πρόσφατα μπορούσες να κολήσεις ιο από αρχείο icon ή cursor , πιο παλιά από jpg κτλ κτλ κτλ .. :-p ) ουσιαστικά όμως σε ένα patched σύστημα (με Windows Live Updates on) δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα , πρέπει να βασιστείς στην ηλιθιότητα του χρήστη απένανατι.. Προφανώς πάντα αν του στείλεις πχ ένα link για αρχειάκι με κατάληξη .pif και το περάσει για gif και το τρέξει , τότε μπορείς να του κάνεις οτι θες στο PC..
Η ένα που να λέει beautiful_dog_picture .jpg .exe
Ψάξε στο Google για Back Oriffice , NetBus και διάφορα τέτοια backdoor προγράμματα.. Αυτό θα δουλέψει για τους ανίδεους , αλλά είναι lame όμως εκ`μέρους σου , δεν έχει καμμία σχέση με hacker αυτό , είναι σαν να κλέβεις γλυφιτζούρι από μωρό , χαίρω πολύ , τώρα αν θές κάτι σοφιστικέ θα πρέπει να κάνεις reverse engineer τον MSN client για να βρείς exploits , οπότε πιασ` το αυγό και κούρεφτο..

;)
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Jul 01, 2007 10:29 pm

ένα άλλο πολύ καλό site για να μάθεις διάφορα tricks από web hacking είναι το HackThisSite. Ουσιαστικά επιτίθεσαι σε sites δικά τους, για να βρεις κάποιο "ξεχασμένο παραθύρι" και να μπουκάρεις Very Happy

Στα Links θα βρείτε κι άλλα αντίστοιχα και εύκολα/newb-friendly sites, όπως το hellboundhackers, ή το pullThePlug.

Be responsible Wink
:smt023 Πολύ καλό το HachthisSite για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει απο κάπου! Είχα ασχοληθεί πριν λίγο καιρό. Και είναι και κλιμακούμενης δυσκολίας, οπότε τουλάχιστον στην αρχή είναι εύκολα τα προβλήματα.
technics
byte level
byte level

Post by technics » Wed Jul 11, 2007 2:22 am

παντος ammarcov μπραβο, μηλαμε εισαι πολυ καλος προγραμματιστης :) :)
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Sat Jul 28, 2007 7:29 pm

μηλαμε = μιλάμε :P

know ο fence
Post Reply

Return to “Software”