Site τμήματος
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Site τμήματος
Είναι εντύπωσή μου ή το site του τμήματος είναι down εδώ και πάρα πολλές μέρες;
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Ναι...
Και έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται για πρακτική και περιμένουν ανακοίνωση από το site.
Και έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται για πρακτική και περιμένουν ανακοίνωση από το site.
Last edited by alexo on Thu Aug 16, 2007 3:01 pm, edited 1 time in total.
-
- Gbyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Τα αποτελέσματα της προηγούμενης εξεταστικής θα έχουν ανέβει στην ηλεκτρονική γραμματεία;
Έκανα αμάν να βρω το πιστοποιητικό της ηλεκτρονικής γραμματείας γιατί είμαι σε άλλο PC και, όντως, εδώ και μια βδομάδα δεν μπαίνει.
Έκανα αμάν να βρω το πιστοποιητικό της ηλεκτρονικής γραμματείας γιατί είμαι σε άλλο PC και, όντως, εδώ και μια βδομάδα δεν μπαίνει.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Βρε Νεκτάριε, πες μου πώς θα μπει κάποιος μέσα στο κτίριο 15αύγουστο για να ανοίξει το μηχάνημα(λόγω διακοπής ρεύματος είναι down), τη στιγμή που το Πανεπιστήμίο είναι επισήμως κλειστό...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- rapadder
- Gbyte level
Από Δευτέρα μπορεί κάποιος υπάλληλος να ανοίξει το μηχάνημα, αφού το κτίριο θα ανοίξει. Επιπλέον, εάν το πρόβλημα ήταν από Δευτέρα 13 μέχρι και Παρασκευή 17 Αυγούστου, άντε να δείξω και λίγη κατανόηση. Εδώ το πρόβλημα είναι από 7-8 Αυγούστου (τουλάχιστον) και είναι αδικαιολόγητο να μην υπάρχει έστω και ένας υπάλληλος να προβεί σε κάποια διόρθωση.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Einherjar
- Venus Project Founder
Χάρη ισχύει αυτό που λέει ο rapadder και ο p3.
Το πρόβλημα υπάρχει από τότε που είχε εμφανιστεί πρόβλημα και με το Venus, δηλαδή πριν τις 7 του μήνα.
Το πρόβλημα υπάρχει από τότε που είχε εμφανιστεί πρόβλημα και με το Venus, δηλαδή πριν τις 7 του μήνα.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- silegav
- Venus Project Founder
Μα για τον λόγο αυτό έχουμε τα UPS...ίσως πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο συντηρητής του (όποιος είναι υπεύθυνος τώρα) δεν έχει πρόσβαση σε αυτό. Η το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για μια τέτοια κατάσταση.
Στην τελική, αν είναι να μην έχουν πρόσβαση τόσο καιρό στο PC, ας άλλαζαν την ρύθμιση του BIOS για όσο καιρό δεν έχουν πρόσβαση. Το πολύ να καιγόταν ένα μηχάνημα...έχουν εγγύηση!
Στην τελική, αν είναι να μην έχουν πρόσβαση τόσο καιρό στο PC, ας άλλαζαν την ρύθμιση του BIOS για όσο καιρό δεν έχουν πρόσβαση. Το πολύ να καιγόταν ένα μηχάνημα...έχουν εγγύηση!
- rapadder
- Gbyte level
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για το τι θα γινόταν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είναι το πρόβλημα οι άδειες του προσωπικού, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι (τεχνολογικές) λύσεις για να αντιμετωπιστούν αυτές οι καταστάσεις. Το να πέσει το ρεύμα σε διάστημα 3 εβδομάδων δεν είναι καθόλου απίθανο, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που υπάρχουν καύσωνες, άρα αυξημένη κατανάλωση ρεύματος => αστάθεια στο δίκτυο της ΔΕΗ, πιθανές διακοπές.
Πόσα χρήματα κάνει πιά ένα απλό UPS; Το site του τμήματος Πληροφορικής δεν παίζει, το site των 2 μεταπτυχιακών του τμήματος Πληροφορικής επίσης δεν παίζει και δεν ιδρώνει αυτί. Σε άλλα τμήματα δεν έχει πέσει το site τους ούτε για μια ώρα (:-p) και εδώ με μια διακοπή ρεύματος έρχεται το χάος.
Πόσα χρήματα κάνει πιά ένα απλό UPS; Το site του τμήματος Πληροφορικής δεν παίζει, το site των 2 μεταπτυχιακών του τμήματος Πληροφορικής επίσης δεν παίζει και δεν ιδρώνει αυτί. Σε άλλα τμήματα δεν έχει πέσει το site τους ούτε για μια ώρα (:-p) και εδώ με μια διακοπή ρεύματος έρχεται το χάος.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
- Venus Former Team Member
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Νομίζω ότι τα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του τμηματός μας, θα κάνουν τον κ. Γκρίτζαλη να "κοκκινίζει"!
Πιστεύω πως πρέπει να περνάνε εκτός από τους φοιτητές, και οι εργαζόμενοι/καθηγητές τις εξετάσεις στο μάθημά του.
Πιστεύω πως πρέπει να περνάνε εκτός από τους φοιτητές, και οι εργαζόμενοι/καθηγητές τις εξετάσεις στο μάθημά του.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
-
- Gbyte level