Πρόβλημα με Laptop
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
ok παιδια ,ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.Θα προσπαθησω να τις εφαρμοσω.και αμα καταστρεψω κανα pc δν πειραζει τλχ θα εχω μαθει
.Ευχασριστω πολυ!!!

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- P@radox
- Kilobyte level
@Serendipity : Αν ακολουθήσεις το link του Luke δεν θα έχεις πρόβλημα.. Το χρησιμοποίησα εδώ και πολύ καιρο και το έχω προτείνει ανεπιφύλακτα σε πολλα (ευχαριστημένα) άτομα..!
Να ξέρεις πάντα οτι αν κάτι δεν το καταλαβαίνεις μην το πειράζεις .. καλύτερα να κουραστεις να καταλάβεις κάτι παρά να προσπαθείς να το διορθώσεις.
Η παραπάνω ιστοσελίδα έχει κατατοπιστική περιγραφή για το κάθε τι και θα κατανοήσεις επακριβώς τι κάνεις.
------------
Εχω αναφέρει το παραπάνω link σε πολλές περιπτώσεις και δεν έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση στον δημιουργό του, αλλα θαυμάζω την δουλειά που έχει κάνει.
Να ξέρεις πάντα οτι αν κάτι δεν το καταλαβαίνεις μην το πειράζεις .. καλύτερα να κουραστεις να καταλάβεις κάτι παρά να προσπαθείς να το διορθώσεις.
Η παραπάνω ιστοσελίδα έχει κατατοπιστική περιγραφή για το κάθε τι και θα κατανοήσεις επακριβώς τι κάνεις.
------------
Εχω αναφέρει το παραπάνω link σε πολλές περιπτώσεις και δεν έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση στον δημιουργό του, αλλα θαυμάζω την δουλειά που έχει κάνει.
- Serendipity
- Gbyte level
και μια που τα προβληματα τελειωμο δεν εχουν(τλχ εχω μαθει καποια πραγματα για τους υπολογιστες)τωρα στο λαπτοπ μου εμφανιζεται το εξης μηνυματακι:
Rthdcpl.exe - Illegal System DLL Relocation
The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred because the DLL C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx occupied an address range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.
googlisa λιγακι βρηκα καποια πραγματακια αλλα περιμενω και τα φωτα σας!!!! :smt115 :smt115 :smt115
Rthdcpl.exe - Illegal System DLL Relocation
The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occurred because the DLL C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx occupied an address range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.
googlisa λιγακι βρηκα καποια πραγματακια αλλα περιμενω και τα φωτα σας!!!! :smt115 :smt115 :smt115
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

-
- Venus Former Team Member
από forum
από Microsoft
Google is my friend. αποκλειστικά από searching λοιπόν βρήκα τα παραπάνω. Δεν έχω ιδέα παραπάνω από αυτά που λένε και οι τύποι στο forum (πόσο μάλλον η Microsoft) οπότε θα σου πρότεινα να τους εμπιστευτείς !
από Microsoft
Google is my friend. αποκλειστικά από searching λοιπόν βρήκα τα παραπάνω. Δεν έχω ιδέα παραπάνω από αυτά που λένε και οι τύποι στο forum (πόσο μάλλον η Microsoft) οπότε θα σου πρότεινα να τους εμπιστευτείς !
- Serendipity
- Gbyte level
τους εμπιστευτηκα και ξαναβρηκα το χαμογελο μου
μια που αλλο ενα προβλημα βρηκε τη λυση του!!!thanx

--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
παιδια help,λαπτοπ acer δεν μου ανοιγει,το βαζω στην πριζα και παταω το κουμπι και παλι δν ανοιγει το βγαζω απο την πριζα και παλι δν αναβει.Οταν το εχω συνδεδεμενο με την πριζα στην ενδειξη της μπαταριας αν φορτιζει πρασινο,οταν του βγαζω την μπαταρια και το εχω συνδεδεμενο με το ρευμα δεν αναβει ουτε τοτε,την τελευταια φορα που το εσβησα εσβησε κανονικα χωρις να εμφανιστει κατι περιεργο.τι λετε να συμβαινει?παιζει να καηκε τπτ?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
γεια σας!εχω ενα προβληματακι στο toshiba laptop μου.λοιπον,πριν κανα 4αρι μηνες του εκανα φορματ,ξανακατεβασα ολους τους drivers κ ολα λειτουργουσαν ρολοι εκτος απο ενα πραγμα.το wireless.Για να μπει σε μια ιστοσελιδα εκανε και κανει πολυ καιρο,μιλαμε περιμενω κανα 7λεπτο να φορτωσει ενω εχω ταχυτητα 1024.τον τελευταιο καιρο μαλιστα εχει χειροτερεψει η κατασταση με αποτελεσμα η να αργει ακομα περισσοτερο να μπει σε 1 ιστοσελιδα ή να μν μπαινει καθολου και να μου λεει πως υπαρχει προβλημα φορτωσης.ενω το εικονιδιο κατω δεξια μου δειχνει πως ειναι συνδεδεμενο το λαπτοπ μου στο ασυρματο δικτυο δν λειτουργει τπτ.αλλαξα το dynamic IP σε static μηπως κ δω διαφορα αλλα η κατασταση χειροτερεψε.τι να κανω βρε παιδια????μου εχουν σπασει τα νευρα και δν ειμαι μακρια απο την βαριοπουλα!

--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- P@radox
- Kilobyte level
..Δε νομίζω οτι βοηθάει και πολύ η περιγραφή σου..
Πρωτα απ όλα απο τι απόσταση δοκιμάζεις το wireless σου..?
Έχει τοιχους η γωνίες η διαδρομή απο το router σου μεχρι τον φορητό σου..?
Εχεις καποιο firewall ενεργοποιημένο (Zone Alarm Pro)..?..δοκίμασε και χωίς αυτο..!
Στη σχολή εχεις δοκιμάσει να συνδεθείς..?
Τι router εχεις..? Εχει εξωτερική κεραία..?
Εψαξες στο Google μηπως η ασυρματη καρτα του φορητού σου παρουσιάζει καποια ιδιαιτερότητα..?
Εχεις σίγουρα updated drivers..?
Εχεις πειράξει καποιο service των win..(wireless zero conf κλπ)..?
[...μπορω να συνεχίσω επ απειρον..
..]
Εχεις καποιο firewall ενεργοποιημένο (Zone Alarm Pro)..?..δοκίμασε και χωίς αυτο..!
Εψαξες στο Google μηπως η ασυρματη καρτα του φορητού σου παρουσιάζει καποια ιδιαιτερότητα..?
[...μπορω να συνεχίσω επ απειρον..

- Serendipity
- Gbyte level
το ρουτερ ειναι ακριβως διπλα απο το λαπτοπ,δν εχω καποιο firewall ξεχωριστο μονο των windows,επισης και στη σχολη μ εμφανιζει το ιδιο προβλημα,το ρουτερ μου ειναι usrobotics9111,επισης,εχει εξωτερικη κεραια,εψαξα στο google alla dn emfanizei καποια ιδιαιτεροτητα η καρτα μου,δεν εχω πειραξει κατι απο το service των win,updated drivers δεν εχω ιδεα αμα εχω..P@radox wrote:..Δε νομίζω οτι βοηθάει και πολύ η περιγραφή σου..
[...μπορω να συνεχίσω επ απειρον....]
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- P@radox
- Kilobyte level
tsilochr wrote:τι χρώμα είνα βαμμένοι οι τοίχοι?
ποια σελίδα ανοίγεις?
γιατί η γη γυρίζει?
γιατι οι κινέζοι είναι κοντοί?
χαζομαρούλες...

Εχω να προτείνω 3 βήματα..Serendipity wrote:και στη σχολη μ εμφανιζει το ιδιο προβλημα
- Windows update
- Επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας για να κατεβάσεις τους πλεόν προσφατους drivers του μοντέλου σου..
- Αν όλα (εννοώντας και αυτα που ανεφερα στο προηγουμενο post) αποτύχουν.. Service..
- Serendipity
- Gbyte level
λοιπον,υστερα απο ψαξιμο στο λαπτοπ μου ανα καλυψα πως δεν εχω driver για αυτο modem device on high definition audio busμπορει το προβλημα μου να εχει σχεση με αυτο?παιδια,ειμαι ακομα λιγο ασχετη με pc.

--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- P@radox
- Kilobyte level
Αν κανεις ενα Google θα βρεις αρκετους να εχουν το ίδιο πρόβλημα..
Google
Απ οτι καταλαβα σε καποια site το modem σου μαλλον παταει σε καποιο chιpset της Intel και στα κανει αχταρμα..!
Δοκίμασε να κατεβασεις τα latest drivers απο το site της Toshiba.. μπας και βρεις την λυση..!
Toshiba
Να σημειώσω οτι η Toshiba εχει και το Ask Iris , κατι σαν Βάση Γνώσης.. ρίξε και εκει μια ματια..
Απ οτι καταλαβα σε καποια site το modem σου μαλλον παταει σε καποιο chιpset της Intel και στα κανει αχταρμα..!
Δοκίμασε να κατεβασεις τα latest drivers απο το site της Toshiba.. μπας και βρεις την λυση..!
Toshiba
Να σημειώσω οτι η Toshiba εχει και το Ask Iris , κατι σαν Βάση Γνώσης.. ρίξε και εκει μια ματια..
- Serendipity
- Gbyte level
γεια σας!το προβλημα μου ειναι το εξης!ενω εχω συνδεδεμενο το λαπτοπ με τον φορτιστη του μου εμφανιζει οτι η μπαταρια ειναι στο 50% και συνεχως μειωνεται,αλλαξα πριζες ειδα οτι σιγουρα ειναι καλα συνδεδεμενος ο φορτιστης αλλα και παλι μου δειχνει το ιδιο..τι λετε να συμβαινει?
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Serendipity
- Gbyte level
σε 1 μηνα κλεινει χρονο,επισης δοκιμασα να τον ανοιξω χωρις μπαταρια μονο με τον φορτιστη και ανοιγει κανονικα,καποιο προβλημα με την μπαταρια πρεπει να υπαρχει.καμια ιδεα?Yπαρχει περιπτωση να πεθανε η μπαταριουλα μου?????
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

Μήπως δε χρησιμοποίησες τη μπαταρία με καλή διαχείριση;Serendipity wrote:σε 1 μηνα κλεινει χρονο,επισης δοκιμασα να τον ανοιξω χωρις μπαταρια μονο με τον φορτιστη και ανοιγει κανονικα,καποιο προβλημα με την μπαταρια πρεπει να υπαρχει.καμια ιδεα?Yπαρχει περιπτωση να πεθανε η μπαταριουλα μου?????
Kοίτα εδώ για κάποιες σχετικές πληροφορίες.
Κι εμένα τώρα τελευταία κάνει κάτι περίεργα. Παρατήρησα πρόσφατα ότι από το 50% που περίπου ήταν έφτασε σχεδόν από κοντά 10%.

Αλλά εντάξει έχει κλείσει ήδη 2 χρόνια ζωής οπότε ίσως και να είναι κάπως πιο λογική περίπτωση από τη δική σου.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...