Site τμήματος
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Έλεος πλεόν με το ΔΕΤ! Αν κρινόταν ένα τμήμα για το αν εντάσσεται στους χώρους της Πληροφορικής με βάση το uptime των μηχανημάτων και όχι βάση της δουλειάς, τότε το ΔΕΤ μπορεί να κέρδιζε. Και τι μ'αυτό; Και γνωρίζουμε πολύ καλά το τι λεφτά έχουν ριχτεί στο εν λόγω τμήμα για απόκτηση ενός ΣΩΡΟΥ εξοπλισμού, ο οποίος δεν αξιοποιείται ούτε στο 40% των δυνατοτήτων του!(ρωτήστε και τους εκεί εργαζόμενους) Το UPS, το οποίο "υποστηρίζει " το site του τμήματος, δεν κρατάει ούτε 3', γιατί οι μπαταρίες του μας έχουν εγκαταλείψει. Και γνωρίζετε πολύ καλά
Και ναι, τα μηχανήματα πρέπει να ανοίγονται από κάποιον administrator και όχι όταν έρχεται το ρεύμα, επειδή ελοχεύει κίνδυνος να σηκωθούν μεν, αλλά σε safe mode, γεγονός που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να μπει στο μηχάνημα και να κάνει οτιδήποτε, δίχως εμπόδιο. Επίσης, πολλές φορές το ρεύμα δεν επανέρχεται κανονικά, αλλά γίνονται κάποιες διακοπούλες λεπτών, μέχρι να αποκασταθεί πλήρως η βλάβη και να σταθεροποιηθεί το κύκλωμα της ΔΕΗ.
Και ναι, τα μηχανήματα πρέπει να ανοίγονται από κάποιον administrator και όχι όταν έρχεται το ρεύμα, επειδή ελοχεύει κίνδυνος να σηκωθούν μεν, αλλά σε safe mode, γεγονός που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να μπει στο μηχάνημα και να κάνει οτιδήποτε, δίχως εμπόδιο. Επίσης, πολλές φορές το ρεύμα δεν επανέρχεται κανονικά, αλλά γίνονται κάποιες διακοπούλες λεπτών, μέχρι να αποκασταθεί πλήρως η βλάβη και να σταθεροποιηθεί το κύκλωμα της ΔΕΗ.
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ε?TaRaNTuLa wrote:Και ναι, τα μηχανήματα πρέπει να ανοίγονται από κάποιον administrator και όχι όταν έρχεται το ρεύμα, επειδή ελοχεύει κίνδυνος να σηκωθούν μεν, αλλά σε safe mode, γεγονός που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να μπει στο μηχάνημα και να κάνει οτιδήποτε, δίχως εμπόδιο.

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Τα μεγάλα και σημαντικά NOCs και Services Providers έχουν όλο το 24ώρο κάποιον για να επιλαμβάνεται τέτοιων ζητημάτων...mikem4600 wrote:Ε?Δλδ η μισή υφήλιος (που έχει Windows Server) σταυρώνει τα δάχτυλά της μην τύχει και "ανάψει στραβά" ο server;...
Tamiya rulezZz....
- mikem4600
- Gbyte level
Σύμφωνοι, αλλά τα εν λόγω NOCs έχουν δεκάδες, εκατοντάδες ή και ακόμα περισσότερους servers. Όσο προσωπικό κι αν έχουν, πολύ αμφιβάλλω αν ασχολούνται με το αν "άναψε στραβά" ο server... Μάλλον κάτι άλλο κάνουν.TaRaNTuLa wrote:Τα μεγάλα και σημαντικά NOCs και Services Providers έχουν όλο το 24ώρο κάποιον για να επιλαμβάνεται τέτοιων ζητημάτων...mikem4600 wrote:Ε?Δλδ η μισή υφήλιος (που έχει Windows Server) σταυρώνει τα δάχτυλά της μην τύχει και "ανάψει στραβά" ο server;...

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
-
- Gbyte level
-
- Gbyte level
- AnINffected
- Gbyte level
Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον server ή στο web site, αλλά στην έλλειψη υποδομών για την αντιμετώπιση της απώλειας ρεύματος, οπότε είναι θέμα διαθεσιμότητας και άρα Ασφάλειας, αν δεν κάνω λάθος.
(Συγγνώμη Tarantula)
Και, για να προσγειωθώ, μου φαίνεται οτί θα πρέπει να εξοπλιστεί το Παν/μιο με UPS πάραυτα ...
(Συγγνώμη Tarantula)

Και, για να προσγειωθώ, μου φαίνεται οτί θα πρέπει να εξοπλιστεί το Παν/μιο με UPS πάραυτα ...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!