Κινέζος πέθανε από εξάντληση σε Ίντερνετ καφέ

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Κινέζος πέθανε από εξάντληση σε Ίντερνετ καφέ

Post by The Punisher » Tue Sep 18, 2007 2:20 pm

ΕΝΑΣ Κινέζος έχασε τη ζωή του παίζοντας δικτυακά παιχνίδια για τρεις συνεχείς μέρες χωρίς διακοπή, την ώρα που η κινεζική κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει αυτή τη συνήθεια των νέων κυρίως πολιτών.

Ο άντρας από την νότια πόλη Γκουανζού, ηλικίας τριάντα ετών, πέθανε μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο από το Ίντερνετ καφέ στο οποίο βρισκόταν για τρεις συνεχείς ημέρες. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, με πιθανότερη αιτία θανάτου την εξάντληση του οργανισμού του νεαρού άντρα.

Οι αρχές της χώρας, ανησυχώντας έντονα για τη διάδοση της πορνογραφίας και αμφιλεγόμενου πολιτικού περιεχομένου, έχει απαγορεύσει το άνοιγμα νέων Ίντερνετ καφέ και έχει εκδώσει εντολές περιορίζοντας το χρόνο που μπορούν να βρίσκονται οι Κινέζοι στο Διαδίκτυο.

Τον Απρίλιο, ο Κινέζος πρόεδρος Χου Γιντάο, εγκαινίασε την εκστρατεία των αρχών για την αποπομπή «βλαβερού» διαδικτυακού περιεχομένου και την «εξυγίανση» των σελίδων που προβάλλονται στους Κινέζους χρήστες.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες Reuters
[via]
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Tue Sep 18, 2007 2:37 pm

The Punisher wrote:Οι αρχές της χώρας, ανησυχώντας έντονα για τη διάδοση της πορνογραφίας και αμφιλεγόμενου πολιτικού περιεχομένου, έχει απαγορεύσει το άνοιγμα νέων Ίντερνετ καφέ και έχει εκδώσει εντολές περιορίζοντας το χρόνο που μπορούν να βρίσκονται οι Κινέζοι στο Διαδίκτυο.
Τραγικό..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Sep 18, 2007 2:45 pm

Τραγικό αλλά μάλλον είναι το μόνο που πιάνει. Εντάξει κι αυτοί έχουν μια τάση να επεμβαίνουν παντού, αλλά αν ο άλλος δεν νιώθει? 3 μέρες non-stop??? Και ΟΚ αυτουνού δεν του κόβει. Στα καφέ δεν σκέφτονται να του πουν πήγαινε παιδάκι μου σπίτι σου? Τι παιδάκι δλδ, 30χρονών μαντράχαλος!!! τστστς και να τα βλέπουμε εμείς αυτά :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Sep 18, 2007 3:09 pm

Αχ αυτοί οι Κινέζοι. Λαός των άκρων...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Tue Sep 18, 2007 3:43 pm

Αυτό ξαναπέστο...δε έχουν μέτρο.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Tue Sep 18, 2007 3:51 pm

Είναι ελαττωματικοί σαν τα προϊόντα τους.. :lol:
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Tue Sep 18, 2007 4:57 pm

Λέτε να έχουμε τέτοια περιστατικά και στα εργαστήρια μας; :lol:
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Wed Sep 19, 2007 1:18 am

sandra wrote:αλλά αν ο άλλος δεν νιώθει? 3 μέρες non-stop??? Και ΟΚ αυτουνού δεν του κόβει
Τώρα θίγεις κι εμένα!! Κι εγώ έχω φάει 50ωρα μπροστά σε ένα παιχνίδι χωρίς να σηκωθώ καν να φάω. Ένα μπουκαλάκι νερό πριν αρχίσεις κι είσαι εντάξει :-D .
Κοίτα.. δεν είναι ότι δεν του κόβει.. είναι ότι δε θα αφήσεις τώρα κάτι που σε διασκεδάζει για να πας να ..κοιμηθείς.
sandra wrote:Στα καφέ δεν σκέφτονται να του πουν πήγαινε παιδάκι μου σπίτι σου? Τι παιδάκι δλδ, 30χρονών μαντράχαλος!!!
Πρώτον, ήταν 30χρονών μαντράχαλος! Δεύτερον, σιγά μην άφηναν την πελατία. Αφού κάθεται, κάθεται με ευθύνη του και αντέχει. Άρα κάτσε. Σιγά που θα σε διώξω απ' το μαγαζί. Τι θα καταφέρω; Να χάσω έναν πελάτη αφού τελικά αυτός θα πάει στο διπλανό. Κι αν είναι και καλύτερο ή δεν του άρεσε η συμπεριφορά μου τον έχασα για πάντα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Wed Sep 19, 2007 12:32 pm

AmmarkoV wrote:Είναι ελαττωματικοί σαν τα προϊόντα τους.. :lol:
χοχοχοχοχο!!

Είναι υπερβολικοί όντως. Καλά τι έπαιζε τόση ώρα...εγώ πλέον ούτε 3 ώρες δεν μπορώ να παίξω...για να μην πω 2...
laikedelic !
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Sep 19, 2007 10:07 pm

χαχα καλό! ωραίος ηλίθιος ο Κινέζος!
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Sep 20, 2007 12:42 am

cactus wrote:
AmmarkoV wrote:Είναι ελαττωματικοί σαν τα προϊόντα τους.. :lol:
χοχοχοχοχο!!

Είναι υπερβολικοί όντως. Καλά τι έπαιζε τόση ώρα...εγώ πλέον ούτε 3 ώρες δεν μπορώ να παίξω...για να μην πω 2...
Κοίτα να δεις είναι κάποια παιχνιδάκια που μπορούν να σε πορώσουην π.χ. Manager, Oblivion κλπ. Προφανώς αυτός όμως έπαιζε κανα Warcraft, και ως γνωστών αυτοί που παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι δε μπορούν να ξεχωρίσουν την πόρωση απο τον εθισμό...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Thu Sep 20, 2007 3:43 am

Εχμ, το ξέρω πως οι περισσότεροι δεν το εννοούσαν, αλλά η έλλειψη μέτρου και ισορροπίας δεν χαρακτηρίζει μόνο τους Κινέζους (γκουχ γκουχ κοιτάτε τα χάλια μας).
Ας μάθουμε ό'τι μπορούμε από αυτή την τραγική ιστορία χωρίς να κρίνουμε με προκαταλήψεις.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”