DSL
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πάντως εγώ με μια γρήγορη ματιά έχει φοβηθεί το μάτι μου...Όλο υποσημειώσεις των υποσημειώσεων, επιπρόσθετες χρεώσεις σε (και καλά όπως φαινεται) δωρεάν υπηρεσίες κτλ...Δηλ όλοι τόσο απατεώνες είναι??
Προσοχή σε 2 που παρατήρησα εγώ:
1) Hol: τα 36+κατι ευρώ είναι μόνο για τους 3 πρώτους μήνες και έχει τέλη απενεργοποίησης 90ευρώ τον για διακοπή πριν τη συμπλήρωση του 1ου χρόνου (λολ)
2) Vivodi: οι "απεριόστες" αστικές και υπεραστικές χρεώνονται (υπάρχει και κατάλογος που εμφανίζεται μόνο στο cabletv - ή τουλ εγώ μόνο εκέι τον βρήκα και μάλιστα απo σπόντα)
Προσοχή σε 2 που παρατήρησα εγώ:
1) Hol: τα 36+κατι ευρώ είναι μόνο για τους 3 πρώτους μήνες και έχει τέλη απενεργοποίησης 90ευρώ τον για διακοπή πριν τη συμπλήρωση του 1ου χρόνου (λολ)
2) Vivodi: οι "απεριόστες" αστικές και υπεραστικές χρεώνονται (υπάρχει και κατάλογος που εμφανίζεται μόνο στο cabletv - ή τουλ εγώ μόνο εκέι τον βρήκα και μάλιστα απo σπόντα)

Πρόσεχε ότι στην προσφορά της HOL λέει "Το HOL BroadbandPack.700 διατίθεται μόνο με την προεπιλογή σταθερής τηλεφωνίας HOL Voice.". Μάλλον πρέπει να αλλάξεις επομένως και παροχέα σταθερής τηλεφωνίας, αν κατάλαβα καλά.
Στην προσφορά της Altec πληρώνεις συνολικά το χρόνο περίπου 155 ευρώ (12*9.5 + 41,64). Tα 41,64 είναι για να "νοικιάσεις" τη γραμμή και τα υπόλοιπα ανά μήνα επειδή σου προσφέρουν την υπηρεσία. Φαντάζομαι ότι όσο καιρό παραμείνεις στην Altec αυτό το ποσό το πληρώνεις μια φορά στην αρχή. Σιγούρεψέ το αν θες μιας και σε λίγο καιρό θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για σύνδεση και φαίνεται ενδιαφέρουσα αυτή η προσφορά.
Στην προσφορά της Altec πληρώνεις συνολικά το χρόνο περίπου 155 ευρώ (12*9.5 + 41,64). Tα 41,64 είναι για να "νοικιάσεις" τη γραμμή και τα υπόλοιπα ανά μήνα επειδή σου προσφέρουν την υπηρεσία. Φαντάζομαι ότι όσο καιρό παραμείνεις στην Altec αυτό το ποσό το πληρώνεις μια φορά στην αρχή. Σιγούρεψέ το αν θες μιας και σε λίγο καιρό θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για σύνδεση και φαίνεται ενδιαφέρουσα αυτή η προσφορά.

Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- alberta
- Kilobyte level
Αυτό που το βρήκες? Γτ στη σελίδα της altec που κοίταξα δν το βρήκαLuke wrote: Στην προσφορά της Altec πληρώνεις συνολικά το χρόνο περίπου 155 ευρώ (12*9.5 + 41,64). Tα 41,64 είναι για να "νοικιάσεις" τη γραμμή και τα υπόλοιπα ανά μήνα επειδή σου προσφέρουν την υπηρεσία. Φαντάζομαι ότι όσο καιρό παραμείνεις στην Altec αυτό το ποσό το πληρώνεις μια φορά στην αρχή. Σιγούρεψέ το αν θες μιας και σε λίγο καιρό θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ για σύνδεση και φαίνεται ενδιαφέρουσα αυτή η προσφορά.

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Η Δίοδος αρχίζει σιγά σιγά να μη συμφέρει..Ενδεικτικά να αναφέρω το πακέτο onDsl της Otenet, το οποίο κοστίζει 19ευρώ, ενώ στο πρόγραμμα Δίοδος μόλις 1,50 ευρώ φθηνότερα..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- rapadder
- Gbyte level
Μακριά από HOL. Είχα βάλει HOL 768 μέσω ΔΙΟΔΟΣ και με ανάγκασαν να βάλω και την σταθερή τηλεφωνία της HOL. Καταρχάς αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, αλλά ο ανόητος το δέχτηκα. Πέρα από τους φουσκωμένους τηλεφωνικούς λογαριασμούς (λόγω προεπιλογής HOL), για να φύγω από την HOL μου έβγαλαν την πίστη. Από 12 Ιουνίου δεν έχω DSL σπίτι. Αρχικά έπρεπε να με βάλουν από το δίκτυο της HOL (όπου ήμουν στα 4Μbps) στο δίκτυο του ΟΤΕ (επειδή το ΔΙΟΔΟΣ δίνεται μέσω ΟΤΕ). Σε δύο μήνες δεν είχε γίνει η μετάβαση και αποφάσισα να σταματήσω το ΔΙΟΔΟΣ και να επιστρέψω στον ΟΤΕ. Για να φύγω από το δίκτυο της HOL έπρεπε να τους πάω φωτοτυπίες ταυτότητας, να τους στείλω με fax κάποια χαρτιά και γενικά μου έβγαλαν το λάδι. Παρόλα αυτά, εντελώς κουτοπόνηρα μου κράτησαν την προεπιλογή της HOL στην τηλεφωνία. Έχω κάνει αίτηση για ConnX-Talk 1Mbps και έτσι απαλλάχτηκα και από την προεπιλογή φορέα της HOL.
Συμπέρασμα: Μακριά από HOL και άλλες εταιρίες του είδους. Κλειδώνουν τον πελάτη και είναι σε θέση να σε αφήσουν εκβιαστικά χωρίς DSL για 3 μήνες αν αποφασίσεις να αλλάξεις δίκτυο.
Συμπέρασμα: Μακριά από HOL και άλλες εταιρίες του είδους. Κλειδώνουν τον πελάτη και είναι σε θέση να σε αφήσουν εκβιαστικά χωρίς DSL για 3 μήνες αν αποφασίσεις να αλλάξεις δίκτυο.
Last edited by rapadder on Fri Sep 21, 2007 4:22 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- alberta
- Kilobyte level
Βασικά δεν κοιτούσα καν προσφορές του ΔΙΟΔΟΣ...Έτσι και αλλιώς και DSL που είχα είχα βάλει DSLCube 99 ευρω για 8 μήνες οπότε ήμουν μιά χαρά...Απλά τώρα που έληξε το κοιτάω για την ανανέωση...
Η ΗΟL μου κανε φριχτή εντύπωση για τις υποσημειώσεις των υποσημειώσεων...Δεν θα επέλεγα μια εταιρία που προσπαθεί να στη φέρει απ πίσω...
Από Vivodi που είχα μέχρι τώρα είμαι γενικά ευχαριστιμένη....Ταχύτητα 4Mbps βέβαια σπάνια είχα (εδώ πριν καμιά βδομάδα ήμουν με 18Κbps (lol) αλλά γενικά παλεύεται...)
Προσωπικά δν ξέρω αλλά επειδή με ενδιαφέρει πακέτο με τηλέφωνο με βλέπω μάλλον προς Forthnet, Vivodi ή On...
Το ερώτημα είναι:
1) Forthnet 2play
2) Vivodi Telephonet+ (με απεριόριστα τηλέφωνα)
3) Οn (dsl+tv+τηλέφωνο)

Η ΗΟL μου κανε φριχτή εντύπωση για τις υποσημειώσεις των υποσημειώσεων...Δεν θα επέλεγα μια εταιρία που προσπαθεί να στη φέρει απ πίσω...
Από Vivodi που είχα μέχρι τώρα είμαι γενικά ευχαριστιμένη....Ταχύτητα 4Mbps βέβαια σπάνια είχα (εδώ πριν καμιά βδομάδα ήμουν με 18Κbps (lol) αλλά γενικά παλεύεται...)
Προσωπικά δν ξέρω αλλά επειδή με ενδιαφέρει πακέτο με τηλέφωνο με βλέπω μάλλον προς Forthnet, Vivodi ή On...
Το ερώτημα είναι:
1) Forthnet 2play
2) Vivodi Telephonet+ (με απεριόριστα τηλέφωνα)
3) Οn (dsl+tv+τηλέφωνο)

- rapadder
- Gbyte level
Εγώ διάλεξα το Conn-X Talk επειδή:
- Πληρώνεις 21.5 Ευρώ (για ταχύτητα 1024/ 256 Kbps) το μήνα. Επειδή το δίκτυο του ΟΤΕ είναι αξιόπιστο, νομίζω ότι η ταχύτητα αυτή είναι μια χαρά.
- Παίρνεις και δωρεάν ένα ασύρματο modem/router. Όχι ο χρησιδανεισμός της HOL που πληρώνεις 1.5 € το μήνα και το FritzBox είναι ψιλομάπα. Όταν έβαλα στο νησί μου είχαν φέρει ένα ασύρματο της Philips και ήταν μια χαρά, με πολύ καλό σήμα.
- Με άλλα € 14,9 /μήνα έχεις πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις. Στα κινητά τηλέφωνα οι εναλλακτικοί πάροχοι παρέχουν φτηνότερες κλήσεις σε σχέση με τον ΟΤΕ της τάξης του 5-8%, οπότε δεν βλέπεις διαφορά.
- Το πιο σημαντικό: Έχεις ποιότητα υπηρεσίας, καθότι οι κλήσεις δρομολογούνται μέσω του δικτύου του ΟΤΕ και όχι μέσα από τα πειραματικά/ υβριδικά/ αναπτυσσόμενα δίκτυα των μικρών παρόχων.
- Ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώνεις: 21.5 + 14.9 = 36.4 Ευρώ το μήνα. Βάλε και το πάγιο του ΟΤΕ ανά δίμηνο (περίπου 40 Ευρώ) πηγαίνεις στα 36.4 * 2 + 40 = 72.8 +40 = 112,8 Ευρώ το δίμηνο ή 56 Ευρώ το μήνα (χωρίς να υπολογίζεται το κόστος κλήσης κινητών τηλεφώνων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας).
- Είναι η φθηνότερη λύση; Όχι, αλλά παραμένεις στο δίκτυο του ΟΤΕ, δεν "κλειδώνεσαι" σε καμία εταιρία, έχεις ποιότητα υπηρεσίας (τόσο στις κλήσεις σου, όσο και στο Internet) και σε 6 μήνες μπορείς να αποφασίσεις για το εάν θα αλλάξεις πάροχο.
- Πληρώνεις 21.5 Ευρώ (για ταχύτητα 1024/ 256 Kbps) το μήνα. Επειδή το δίκτυο του ΟΤΕ είναι αξιόπιστο, νομίζω ότι η ταχύτητα αυτή είναι μια χαρά.
- Παίρνεις και δωρεάν ένα ασύρματο modem/router. Όχι ο χρησιδανεισμός της HOL που πληρώνεις 1.5 € το μήνα και το FritzBox είναι ψιλομάπα. Όταν έβαλα στο νησί μου είχαν φέρει ένα ασύρματο της Philips και ήταν μια χαρά, με πολύ καλό σήμα.
- Με άλλα € 14,9 /μήνα έχεις πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις. Στα κινητά τηλέφωνα οι εναλλακτικοί πάροχοι παρέχουν φτηνότερες κλήσεις σε σχέση με τον ΟΤΕ της τάξης του 5-8%, οπότε δεν βλέπεις διαφορά.
- Το πιο σημαντικό: Έχεις ποιότητα υπηρεσίας, καθότι οι κλήσεις δρομολογούνται μέσω του δικτύου του ΟΤΕ και όχι μέσα από τα πειραματικά/ υβριδικά/ αναπτυσσόμενα δίκτυα των μικρών παρόχων.
- Ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώνεις: 21.5 + 14.9 = 36.4 Ευρώ το μήνα. Βάλε και το πάγιο του ΟΤΕ ανά δίμηνο (περίπου 40 Ευρώ) πηγαίνεις στα 36.4 * 2 + 40 = 72.8 +40 = 112,8 Ευρώ το δίμηνο ή 56 Ευρώ το μήνα (χωρίς να υπολογίζεται το κόστος κλήσης κινητών τηλεφώνων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας).
- Είναι η φθηνότερη λύση; Όχι, αλλά παραμένεις στο δίκτυο του ΟΤΕ, δεν "κλειδώνεσαι" σε καμία εταιρία, έχεις ποιότητα υπηρεσίας (τόσο στις κλήσεις σου, όσο και στο Internet) και σε 6 μήνες μπορείς να αποφασίσεις για το εάν θα αλλάξεις πάροχο.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Οπότε θα κάνεις πρώτα ένα galop και θα δεις αν οι περισσότεροι φίλοι σου έχουν ΟΤΕ ή Forthnet. Ανάλογα θα διαλέξεις πάροχοangelina wrote:Ναι αλλα απ'ότι ξέρω οι απεριοριστές αστικές/υπεραστικές αφορούν μόνο νούμερα στο δίκτυο του ΟΤΕ. Αν για παράδειγμα θες να τηλεφωνήσεις σε κάποιον με Forthnet χρεώνεσαι κανονικά.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- alberta
- Kilobyte level
Αυτό το ξέρω για τον ΟΤΕ, και δυστυχώς αρκεταοί φίλοι μου (και δει η κολλητή μου) δν έχουν ΟΤΕ.. Γιαυτό και είχα αποκλείσει ΟΤΕ..
Ερωτήσεων συνέχεια: Αυτό που ισχύει στον ΟΤΕ (ότι τα "δωρεάν" είναι μόνο στο δίκτυο του ΟΤΕ και πουθενά παραέξω) ισχύει και για άλλες εταιρίες? Δηλ αν κάποιος που έχει 2play της Forthnet και πάρει σε δίκτυο Vivodι ή Tellas πληρώνει ή ανήκουν στις απεριόριστες κλήσεις??? (ας απαντήσει κάποιος που έχει Forthnet και ξέρει)
Ερωτήσεων συνέχεια: Αυτό που ισχύει στον ΟΤΕ (ότι τα "δωρεάν" είναι μόνο στο δίκτυο του ΟΤΕ και πουθενά παραέξω) ισχύει και για άλλες εταιρίες? Δηλ αν κάποιος που έχει 2play της Forthnet και πάρει σε δίκτυο Vivodι ή Tellas πληρώνει ή ανήκουν στις απεριόριστες κλήσεις??? (ας απαντήσει κάποιος που έχει Forthnet και ξέρει)

- sagwnias
- Gbyte level
Μου εχει ερθει λογαριασμος 2-μηνος στη forthnet 115euro. Νομιζω καμια 60αρια+ΦΠΑ=80ευρω + κλησεις προς κινητα+ΦΠΑ=115ευρω
Μιλαω ολη την ωρα στα τηλεφωνα με φιλους συγγενεις κλπ που κανεις δεν εχει forthnet και δεν χρεωθηκαν. Οποτε κατα 99.9999999% ειναι δωρεαν προς ολα τα σταθερα.
Ποιοτητα γραμμης αριστη
Ταχυτητα ιντερνετ αψογη,απλα απιστευτη
Ενεργοποιηση σε 25μερες
τι αλλο;;;;
Μιλαω ολη την ωρα στα τηλεφωνα με φιλους συγγενεις κλπ που κανεις δεν εχει forthnet και δεν χρεωθηκαν. Οποτε κατα 99.9999999% ειναι δωρεαν προς ολα τα σταθερα.
Ποιοτητα γραμμης αριστη
Ταχυτητα ιντερνετ αψογη,απλα απιστευτη
Ενεργοποιηση σε 25μερες
τι αλλο;;;;
Οι απεριόριστες κλήσεις που έχεις με το Conn-X Talk και θα έχεις με το OTE Talk (όταν το εγκρίνει η ΕΕΤΤ) δεν είναι πραγματικά απεριόριστες καθώς ισχύουν μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ κάτι το οποίο δεν το λένε σκοπίμως.
Τα 8mbps σε έναν εναλλακτικό σου στοιχίζουν κάπου 20-25ευρώ/μήνα ενώ στον ΟΤΕ στοιχίζουν 45ευρώ/μήνα. Οκ με 20 ευρώ το μήνα παραπάνω όχι μόνο καλύτερη εξυπηρέτηση απαιτώ αλλά και να μου κάνουν αέρα!
Τα 8mbps σε έναν εναλλακτικό σου στοιχίζουν κάπου 20-25ευρώ/μήνα ενώ στον ΟΤΕ στοιχίζουν 45ευρώ/μήνα. Οκ με 20 ευρώ το μήνα παραπάνω όχι μόνο καλύτερη εξυπηρέτηση απαιτώ αλλά και να μου κάνουν αέρα!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- rapadder
- Gbyte level
Αναφέρουν ότι οι απεριόριστες κλήσεις είναι μόνο για το δίκτυο του ΟΤΕ (που αυτήν την στιγμή αποτελεί το 95% του τηλεφωνικού δικτύου). Νομίζω ότι ταχύτητα 8Mbps ή παραπάνω είναι αχρείαστη για τον μέσο χρήστη. Αν υπάρχει ποιότητα υπηρεσίας 1 ή 2 Mbps είναι μια χαρά.
-
- Venus Former Team Member