Προγραμμα που να βρίσκει κωδικούς το Winrar
Προγραμμα που να βρίσκει κωδικούς το Winrar
Βασικά έχω φυλάξει κάποια αρχεία με κώδικο τον οποίο τον έχω ξεχάσει. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει, πχ με brute force attack αλλα να είναι είναι full να μην είναι με πχ length 3 γιατι ο κωδικός μου ειναι >6, αν θυμάμαι καλά 8 ψηφία
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- emperormario
- Wow! Terabyte level
edited by HdkiLLeR
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Να υπενθυμίσω το εξής:
Είναι κομμάτι του κανονισμού, το οποίο συμφωνήσατε κατά την εγραφή σας...Κανονισμός Χρήσης wrote: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key generator) ή για παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie