Ταινία της ημέρας
- zweistein
- Wow! Terabyte level
μόλις είδα το Day Watch (aka Nochnoy dozor)

[youtube]http://youtube.com/watch?v=COBDdnIbwBA[/youtube]
imdb info
i liked it
αρκετά καλή, Ρώσικη, καλή δράση, αν είσαι στη διάθεση για ταινία του είδους γουστάρεις πολύ.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=COBDdnIbwBA[/youtube]
imdb info
i liked it
αρκετά καλή, Ρώσικη, καλή δράση, αν είσαι στη διάθεση για ταινία του είδους γουστάρεις πολύ.

- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
[οφφ]Καλά ρε 'συ, έγινε τέτοιος χαμός στο μπάσκετ κι εσύ κοιταζες ρώσικη ταινία???
[/οφφ]

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω σε DVD (κατά προτίμηση με ελληνικούς υπότιτλους) το "Blade Runner: The final cut";
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Δεν εννοώ ούτε το αρχικό Blade Runner, όπως βγήκε στους κινηματογράφους πριν 30 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), ούτε το Blade Runner: The Director's cut (όπως το επανεπεξεργάστηκε ο Σκοτ αργότερα).
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Δεν εννοώ ούτε το αρχικό Blade Runner, όπως βγήκε στους κινηματογράφους πριν 30 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος), ούτε το Blade Runner: The Director's cut (όπως το επανεπεξεργάστηκε ο Σκοτ αργότερα).
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
2 Μέρες στο Παρίσι - 4/5 αστεράκια
Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που γέλασα με την καρδιά μου στο κινηματογράφο (Thank You for Smoking). Θα μπορούσα να γράφω σελίδες και να μιλάω για ώρες για το 2 Μέρες στο Παρίσι της Julie Delpy, να αναλύσω μία μία τις σκηνές που με έκαναν να γελάσω δυνατά, να προβληματιστώ, να ξενερώσω, να θυμώσω και να συγκινηθώ. Κοφτερό χιούμορ, ενδιαφέρουσα κινηματογράφιση, πολύ δυνατή ερμηνεία από τον Adam Goldberg.
Όσοι απολαμβάνετε τις ταινίες για τις ανθρώπινες σχέσεις
και θέλετε να δείτε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από τις κλασσικές αμερικάνικες (που όλοι μας έχουμε αγαπήσει ), σας προτείνω να αφιερώσετε 2 ώρες και τα 8€ για αυτό το έργο. Θα το ευχαριστηθείτε.
Και μετά να δείτε και το Before Sunset, λένε είναι ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να το δω σύντομα κι εγώ
Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που γέλασα με την καρδιά μου στο κινηματογράφο (Thank You for Smoking). Θα μπορούσα να γράφω σελίδες και να μιλάω για ώρες για το 2 Μέρες στο Παρίσι της Julie Delpy, να αναλύσω μία μία τις σκηνές που με έκαναν να γελάσω δυνατά, να προβληματιστώ, να ξενερώσω, να θυμώσω και να συγκινηθώ. Κοφτερό χιούμορ, ενδιαφέρουσα κινηματογράφιση, πολύ δυνατή ερμηνεία από τον Adam Goldberg.
Όσοι απολαμβάνετε τις ταινίες για τις ανθρώπινες σχέσεις

Και μετά να δείτε και το Before Sunset, λένε είναι ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να το δω σύντομα κι εγώ
- sandra
- Wow! Terabyte level
tsilochr θα διαφωνήσω μαζί σου. Πήγαμε με τα παιδιά και την είδαμε και όταν τελείωσε ήμασταν όλοι σε φάση: Ναι ΟΚ δεν μου άφησε τίποτα. Αρκετό γέλιο κατά την διάρκεια, αλλά το τέλος δεν ήταν καλό. Σαν να στέρεψε από ιδέες. Όπως είπε και ο mei χαρακτηριστικά, την τράβηξε από τα μαλλιά, σε κάποια σημεία, δεν κυλούσε με τίποτα. Περίμενα κάτι καλύτερο. Μάλλον ήταν για dvd στο σπίτι η ταινιά και στο πολύ χαλαρό.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- rigo
- Gbyte level
Εγώ λέω να δούνε το Before Sunset κατ' ευθείαν! Και αν αρέσουν τέτοιες ταινίες ας δούνε κ το "Love me if you dare". To "2 days in Paris" ουτε να προβληματιστώ με έκανε, ούτε κ να πολυγελάσω! Γενικώς την βρήκα πολύ χλιαρή και ξενέρωτη!tsilochr wrote:Και μετά να δείτε και το Before Sunset, λένε είναι ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να το δω σύντομα κι εγώ
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- rigo
- Gbyte level
Από οτι είδα αυτή την εβδομάδα έχει 2-3 ταινίες της προκοπής στην τηλεόραση. Τις γράφω για όποιον ενδιαφέρεται (και του αρέσει το ξενύχτι):
:arrow: One Flew Over the Cuckoo's Nest (Στη φωλιά του κούκου) - Δευτέρα 1/10 ALPHA 1.30-4.30
Η καλύτερη ερμηνεία του Jack Nicholson κατα τη γνώμη μου, κάτι έχει αυτός ο άνθρωπος! 5 oscars ανάμεσα στα οποία καλύτερη ταινία και καλύτερη σκηνοθεσία (imdb: 8.8/10 | Top 250: #9)
:arrow: Monster's Ball (Ο χορός των τεράτων) - Τετάρτη 3/10 MEGA 12.00-2.30
Oscar α' γυναικείου για την Halle Berry, κοινωνική υποτίθεται σχετικά με την θανατική ποινή. Εμένα δεν μ' άρεσε πάντως! (imdb: 7.2/10)
:arrow: Citizen Kane (Πολίτης Κέιν) - Παρασκευή 5/10 ΕΤ1 12.00-2.00
Θεωρείται από τις πιο αριστουργηματικές ταινίες όλων των εποχών την οποία έγραψε, σκηνοθέτησε κ πρωταγωνίστησε ο Orson Welles (τότε μόλις 27 χρονών). Oscar σεναρίου που πραγματεύεται τη ζωή ενός καπιταλιστή μεγιστάνα του τύπου. (imdb: 8.6/10 | Top 250: #25)
:arrow: Mystic River (Σκοτεινό ποτάμι) - Σάββατο 6/10 ALPHA 11.00-1.45
Από της αγαπημένες μου, απίστευτος ο Sean Penn (2 oscar ερμηνείας για αυτή την ταινία). (imdb: 8.0/10 | Top 250: #206)
:arrow: One Flew Over the Cuckoo's Nest (Στη φωλιά του κούκου) - Δευτέρα 1/10 ALPHA 1.30-4.30
Η καλύτερη ερμηνεία του Jack Nicholson κατα τη γνώμη μου, κάτι έχει αυτός ο άνθρωπος! 5 oscars ανάμεσα στα οποία καλύτερη ταινία και καλύτερη σκηνοθεσία (imdb: 8.8/10 | Top 250: #9)
:arrow: Monster's Ball (Ο χορός των τεράτων) - Τετάρτη 3/10 MEGA 12.00-2.30
Oscar α' γυναικείου για την Halle Berry, κοινωνική υποτίθεται σχετικά με την θανατική ποινή. Εμένα δεν μ' άρεσε πάντως! (imdb: 7.2/10)
:arrow: Citizen Kane (Πολίτης Κέιν) - Παρασκευή 5/10 ΕΤ1 12.00-2.00
Θεωρείται από τις πιο αριστουργηματικές ταινίες όλων των εποχών την οποία έγραψε, σκηνοθέτησε κ πρωταγωνίστησε ο Orson Welles (τότε μόλις 27 χρονών). Oscar σεναρίου που πραγματεύεται τη ζωή ενός καπιταλιστή μεγιστάνα του τύπου. (imdb: 8.6/10 | Top 250: #25)
Από της αγαπημένες μου, απίστευτος ο Sean Penn (2 oscar ερμηνείας για αυτή την ταινία). (imdb: 8.0/10 | Top 250: #206)
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσεις και το βιβλίο! Εγώ το βρήκα καλύτερο απο την ταινία(η οποία παρεπιπτωντος μου άρεσε πολύ)rigo wrote:
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- para
- Wow! Terabyte level
The Condemned!
Καλή φάση αν έχεις την οθόνη του υπολογιστή μπροστά στα μάτια σου ακριβώς και πλήρες σκοτάδι τριγύρω. Έχεις την αίσθηση ότι το μαχαίρι θα φύγει απ την οθόνη και θα καρφώσει εσένα
Καλή φάση αν έχεις την οθόνη του υπολογιστή μπροστά στα μάτια σου ακριβώς και πλήρες σκοτάδι τριγύρω. Έχεις την αίσθηση ότι το μαχαίρι θα φύγει απ την οθόνη και θα καρφώσει εσένα

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- zweistein
- Wow! Terabyte level
αυτό το Σαβ/κο είδα 2 ταινίες...
1 The Pursuit of Happyness

πτώτ'απ'όλα Will Smith ftw!!
Μια ταινία πάρα πολύ καλή. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Πολύ ρεαλιστική, καταπληκτική και πολύ όμορφη!
μ'άρεσε πολύ!
2 Halloween

σπλάτερ, σεξ & βία, αίμα brutality, η ιστορία ενός phyco που φοράει μάσκα κ κρατάει μαχαίρει κ σφάζει τον κοσμάκι.
ωραία ήταν :P
1 The Pursuit of Happyness

πτώτ'απ'όλα Will Smith ftw!!
Μια ταινία πάρα πολύ καλή. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Πολύ ρεαλιστική, καταπληκτική και πολύ όμορφη!
μ'άρεσε πολύ!
2 Halloween

σπλάτερ, σεξ & βία, αίμα brutality, η ιστορία ενός phyco που φοράει μάσκα κ κρατάει μαχαίρει κ σφάζει τον κοσμάκι.
ωραία ήταν :P

- rigo
- Gbyte level
True Romance

Πριν ο Tarantino γίνει φίρμα και πριν το όνομα του αρχίσει να πιάνει το 50% των posters (πριν το Pulp Fiction δηλαδή) έγραψε το σενάριο αυτής της ταινίας. Το στόρυ έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που κλέβει μια βαλιτσάρα κοκαϊνη και προσπαθεί να την πουλήσει όσο όσο για να ζήσει τον έρωτά του. Εννοείται οτι έχει το γνωστό χαοτικό στυλάκι του Tarantino λίγο πιο συμμαζεμένο βέβαια. Πάντως για μένα αξίζει πάρα πολύ τον κόπο να την δει κάποιος, παρόλο που δεν είναι κ τόσο γνωστή. Στο cast φιγουράρουν τα ονόματα των Gary Oldman και Samuel Jackson σε μικρούς ρόλους, αλλά και ο Brad Pitt σε ρόλο-γλάστρα πριν γίνει κ αυτός γνωστός!
imdb rate: 7.8/10

Πριν ο Tarantino γίνει φίρμα και πριν το όνομα του αρχίσει να πιάνει το 50% των posters (πριν το Pulp Fiction δηλαδή) έγραψε το σενάριο αυτής της ταινίας. Το στόρυ έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που κλέβει μια βαλιτσάρα κοκαϊνη και προσπαθεί να την πουλήσει όσο όσο για να ζήσει τον έρωτά του. Εννοείται οτι έχει το γνωστό χαοτικό στυλάκι του Tarantino λίγο πιο συμμαζεμένο βέβαια. Πάντως για μένα αξίζει πάρα πολύ τον κόπο να την δει κάποιος, παρόλο που δεν είναι κ τόσο γνωστή. Στο cast φιγουράρουν τα ονόματα των Gary Oldman και Samuel Jackson σε μικρούς ρόλους, αλλά και ο Brad Pitt σε ρόλο-γλάστρα πριν γίνει κ αυτός γνωστός!
imdb rate: 7.8/10
- margaritarenia
- Kilobyte level
to 2 days in paris δεν το εχω δει αλλα τα αλλα δυο ειναι υπεροχα..rigo wrote:Εγώ λέω να δούνε το Before Sunset κατ' ευθείαν! Και αν αρέσουν τέτοιες ταινίες ας δούνε κ το "Love me if you dare". To "2 days in Paris" ουτε να προβληματιστώ με έκανε, ούτε κ να πολυγελάσω! Γενικώς την βρήκα πολύ χλιαρή και ξενέρωτη!tsilochr wrote:Και μετά να δείτε και το Before Sunset, λένε είναι ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να το δω σύντομα κι εγώ
ειδα το "control" το σαββατο!
Η ταινια τα εσπασε!

...Ive got wild, staring eyes
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
ρίξαμε ένα αφιέρωμα σε κλασσικές ταινίες τις προάλες, οπότε για μένα η ταινία της ημέρας είναι το Pink Panther (διαλέξτε κάποιο από τη σειρά των ταινιών)
από τις αγαπημένες σκηνές το super douper αμάξι του επιθεωρητή Κλουζώ. "Κάτο, νομίζω το αμάξι θέλει service..."
Link

από τις αγαπημένες σκηνές το super douper αμάξι του επιθεωρητή Κλουζώ. "Κάτο, νομίζω το αμάξι θέλει service..."
Link
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
για τους fan του είδους, 4 γάμοι και μια κηδεία. Γραμμένο από τον Richard Curtis (Notting Hill, Love Actually και Bridget Jones's Diary), σκηνοθετημένο από Mike Newell (Donnie Brasco, Mona Lisa Smile, Hary Potter and the Goblet of Fire)