Υποδείξεις-Συστάσεις προς πρωτοετείς φοιτητές
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εδώ όλη η ανακοίνωση και εδώ η συζήτηση που είχαμε στο Venus γι'αυτό το θέμα.
δυνατότητα ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης,
πιστοποίηση CE
οποιοδήποτε εξελληνισμένο λογισμικό αυτοματισμού γραφείου με γραφικό περιβάλλον εργασίας.
edit! Σημαντικό ήταν ότι ενώ δεν σε περιόριζε τεχνολογικά, ήταν απαραίτητο να έχει:Κάθε δικαιούχος φοιτητής θα επιχορηγηθεί από την Κυβέρνηση με το 80% της αξίας του φορητού υπολογιστή που θα αποκτήσει και με μέγιστη επιδότηση τα 500 ευρώ.
δυνατότητα ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης,
πιστοποίηση CE
οποιοδήποτε εξελληνισμένο λογισμικό αυτοματισμού γραφείου με γραφικό περιβάλλον εργασίας.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
-
- Venus Former Team Member
- Michelle
- Gbyte level
Ε οκ δεν φταίει το κράτος για τα δικά μου ...βίτσια (δεν θέλω της Apple πάντως, της Dell θέλω) αλλά όπως και να χει, τα βρίσκω πολύ λίγα τα 500 ευρώ. Για να δώσεις τα λιγότερα δυνατά χρήματα (και να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο την προσφορά), θα πρέπει να πάρεις laptop με 625 ευρώ. Τι είδους laptop θα πάρεις με 625 ευρώ???sandra wrote:Michelle οκ αν θες κι εσυ της Apple τι σου φταίει το κράτος?Δώσε τα 3/4 που είναι ουρανοκατέβατα και άσε τα παζάρια
![]()
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Με μια 800αρα παιρνεις παντως που θα σε καλυπτει για ολη τη σχολη. Μην ειμαστε και πλεονεκτες.
Υπαρχουν παιδια που ακομα δουλευουν σε Ρentium3, δεν χρειαζεται κατι extreme για τη σχολη!
Ολοι πιστευω παντα οταν ειναι να αγορασουμε, ψηνομαστε για κατι ακραιο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μας το επιδοτησουν κιολας

Υπαρχουν παιδια που ακομα δουλευουν σε Ρentium3, δεν χρειαζεται κατι extreme για τη σχολη!
Ολοι πιστευω παντα οταν ειναι να αγορασουμε, ψηνομαστε για κατι ακραιο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μας το επιδοτησουν κιολας

- Michelle
- Gbyte level
Είχα την εντύπωση οτι το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ως σκοπό του να πάρεις ένα laptop για τα projects της σχολής, αλλά για να γνωρίσουν οι φοιτητές τη μαγεία του διαδικτύου (εξ'ου και το απαραίτητο wifi)Ganther wrote:Με μια 800αρα παιρνεις παντως που θα σε καλυπτει για ολη τη σχολη. Μην ειμαστε και πλεονεκτες.
Ολοι πιστευω παντα οταν ειναι να αγορασουμε, ψηνομαστε για κατι ακραιο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μας το επιδοτησουν κιολας![]()
-
Ως μαγεία του διαδικτύου ορίζεις μια 17άρα οθόνη, έναν T7700, μία 8700, 2 Gigs μνήμη, 300Gigs δίσκο κλπ?
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τη "μαγεία του διαδικτύου" (πολύ λογοτεχνικό
) τη ζω και με τον 450Mhz/512Mb/RivaTnT που έχω στη γωνία. τρέχει άνετα Firefox με Java και Flash, Azurreus και κάμποσα άλλα αντίστοιχα προγράμματα...
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τη "μαγεία του διαδικτύου" (πολύ λογοτεχνικό

- Ganther
- Wow! Terabyte level
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907878
Αν παρεις αυτον εδω, εχεις Wifi οποτε ζεις την μαγεια του Διαδικτυου σε ολο της το μεγαλειο, και γυρνας και σπιτι με ρεστα.
Αν παρεις αυτον εδω, εχεις Wifi οποτε ζεις την μαγεια του Διαδικτυου σε ολο της το μεγαλειο, και γυρνας και σπιτι με ρεστα.
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
-
Θα παρακαλούσα η συζήτηση για τα laptops να συνεχιστεί στο αντίστοιχο θέμα, γιατί έχουμε ξεφύγει αρκετά εκτός θέματος
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
χιχι,όχι. Θα χασει το μάθημα. Προσωπικά εγώ έτσι θα κάνω. Πάντως μην τρελαίνεστε πρώτες μέρες θα γίνεται πανικός, γεμάτα αμφιθέατρα κι έτσι και μετά θα μείνετε τρεις κι ο κούκος. Άσε που δεν είναι σίγουρο ότι Παρασκευή θα έχετε διάλεξη.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.