Περί αποτελεσμάτων της εξεταστικής Ιουνίου 2007
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
στην γραμματεια βγηκαν?στο e-class δεν τα ανεβαζει?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Ναι, και μένα μου είπαν τα αποτελέσματα μου... Στη γραμματεία σίγουρα έχουν βγει, στο e - class λογικά κάποια στιγμή θα πρέπει να τα ανεβάσει!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Πάμε στοίχημα: Ποντάρετε!
Σε 1-3 μέρες : Απόδοση 11.50
Σε 4-6 μέρες : Απόδοση 5.75
Σε 7-8 μέρες : Απόδοση 4.50
Σε 9 μέρες : Απόδοση 1.70

Σε 1-3 μέρες : Απόδοση 11.50
Σε 4-6 μέρες : Απόδοση 5.75
Σε 7-8 μέρες : Απόδοση 4.50
Σε 9 μέρες : Απόδοση 1.70
Last edited by Zifnab on Tue Oct 02, 2007 12:19 pm, edited 1 time in total.
sheva wrote:Στην ίδια μοίρα κι εγώ φίλε.Για το μάθημα της Επαλήθευσης.Δε μπορώ να δικαιολογήσω 27(+; ) μέρες για να βγουν βαθμοί ενός μαθήματος επιλογής.Και ειδικά τώρα που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα πρέπει να κάνουμε άμεσα τον προγραμματισμό μας για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Το μοναδικό για πτυχίο...
Γίνε κι εσύ βρυκόλακας και δάγκωνε όποιον βρεις!!! -> http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=32862
Και μια ακόμα μέρα πέρασε έτσι, χωρίς κανένα νέο!!!
Άραγε που θα πάει αυτή η κατάσταση;Είμαι περίεργος πλέον!
Έχει καταντήσει ανέκδοτο!
Αναφέρομαι στην "Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού" και στα "Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών"!!!
Μήπως έχουν πάει διακοπές και μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας;;;
Μήπως θέλουν να τα διορθώσουν μάζι με τα αντίστοιχα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου;;;Και αν είναι έτσι γιατί δεν μας το λένε, να κάνουμε και εμείς το κουμάντο μας;
Μήπως πάθαν τίποτα οι άνθρωποι και το έχουμε και βάρος στη συνείδηση μας;Καθώς ούτε στα τηλέφωνα γραφείου απαντούν αλλά ούτε και οι ίδιοι είναι καθόλου στα γραφεία τους!
Και επιπλέον βλέπω ότι βγήκαν και τα Πολυμέσα του Σεπτεμβρίου, και εμάς δεν μας έχουν διορθώσει μαθήματα που τα είχαμε δώσει πριν ένα μήνα!!!
Άραγε που θα πάει αυτή η κατάσταση;Είμαι περίεργος πλέον!
Έχει καταντήσει ανέκδοτο!

Αναφέρομαι στην "Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού" και στα "Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών"!!!
Μήπως έχουν πάει διακοπές και μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας;;;
Μήπως θέλουν να τα διορθώσουν μάζι με τα αντίστοιχα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου;;;Και αν είναι έτσι γιατί δεν μας το λένε, να κάνουμε και εμείς το κουμάντο μας;
Μήπως πάθαν τίποτα οι άνθρωποι και το έχουμε και βάρος στη συνείδηση μας;Καθώς ούτε στα τηλέφωνα γραφείου απαντούν αλλά ούτε και οι ίδιοι είναι καθόλου στα γραφεία τους!
Και επιπλέον βλέπω ότι βγήκαν και τα Πολυμέσα του Σεπτεμβρίου, και εμάς δεν μας έχουν διορθώσει μαθήματα που τα είχαμε δώσει πριν ένα μήνα!!!
- Stefano
- byte level
Να 'σαι καλά
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
http://www.netshop-isp.com.cy
- sagwnias
- Gbyte level
Code: Select all
Βαθμοί έχουν ανακοινωθεί στο e-class. Λείπουν πολλοί βαθμοί που αντιστοιχούν σε λευκές ή σχεδόν λευκές κόλλες οι οποίοι θα δοθούν κατευθείαν στη γραμματεία. Αν τυχόν δεν βλέπετε το όνομα σας αλλά έχετε γράψει στείλτε μου e-mail.