λοιπον ,μετα απο ολα αυτα που διαβασα 8α ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.
marios και Dreamcatcher πιστέψτε με δεν ήρθα στη σχολή για να κάνω ούτε μαθηματικά (τα οποία και με έχουν περικυκλώσει εδώ μέσα γκρρρ), ούτε λογιστική, ούτε οικονομία!
οκ για την λογιστικη και την οικονομια,αλλα καπως πρεπει να δικαιολογησουμε και το οικονομικο πανεπιστημιο στο οποιο μπηκαμε αλλα αυτο που ειπες για τα μαθηματικα δν συμφωνω,δν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα τα μαθηματικα ειναι μια συλλογη απο αλγοριθμους ,οι αλγοριθμοι ειναι βασικο αντικειμενο σου ως πληροφορικαριος μια ζωη με αλγοριθμους 8α ασχολεισαι συνεπως και με μαθηματικα .πιστευω πληροφορικη<- μαθηματικα.τα μαθηματικα ειναι αυτα που σε βοηθουν να σκεφτεσαι και να λυνεις προβληματα που θα καλεισαι να λυνεις με την βοηθεια των υπολογιστων.
@marios αυτή η φιλοσοφία του δεν με εξετάζουν μας έχει φάει όλους...
δν εχει φαει τους περισσοτερους πρωτοετεις η φιλοσοφια οτι δν εξεταζονται αλλα η φιλοσοφια οτι τωρα που μπηκα και πανεπιστημιο τελειωσε το διαβασμα αρχιζει η διασκεδαση και τα φορτωνουν ολα στον κοκορα και αρχιζουν τις κρεπαλες.Φοιτητικη ζωη ναι μεν
δεν ειναι
μονο διαβασμα αλλα ειναι και διασκεδαση αλλα μν παμε και στο αλλο ακρο,αλλωστε αν θες να το βγαλεις αξιοπρεπως πρεπει να μαθεις να τα συνδιαζεις.(δν αναφερομαι σε κανενα προσωπικα,απλα λεω την γνωμη μου)
καλη αρχη σε ολους παιδια!