Η μεγαλύτερη ποια είναι; Του κράτους; Γιατί, αν θυμάμαι καλά, Εκκλησία = Κράτος. Ή κράτος εν κράτει...cactus wrote:Ο θάνατος του αρχιεπίσκοπου θα φέρει δάκρυα σε 4.000.000 άτομα (καλώς ή κακώς) και κρίση στην εκκλησία η οποία μην ξεχνάμε έχει την 2η μεγαλύτερη περιουσία στη χώρα...
Απέτυχε η επέμβαση μετ. Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- nookie
- Mbyte level
true true...
Αλλα τα καναλια υιοθετησαν(εδω και καιρο) τη ρηση:
Ενας θανατος ειναι τραγωδια...1.000.000 θανατοι ειναι στατιστικη...
Αλλα τα καναλια υιοθετησαν(εδω και καιρο) τη ρηση:
Ενας θανατος ειναι τραγωδια...1.000.000 θανατοι ειναι στατιστικη...

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- mikem4600
- Gbyte level
Δεν νομίζω ότι (θα 'πρεπε να) το κοιτάνε έτσι οι γιατροί. Μάλλον θα τον βλέπουν απλώς ως άτομο ηλικίας. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο χρόκος.elsupreme wrote:Δεν θα ήθελα να ήμουν στα παπούτσια αυτών που αποφασίζουν για την μεταμόσχευση του Αρχιεπισκόπου. Από τη μια, θρησκευτικός πατέρας, από την άλλη, άτομο ηλικίας με καρκίνο σε μετάσταση...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- Fairy
- Gbyte level
Αρχικά δεν θεωρώ σωστό να κατηγορεί κάποιος για τον πόνο τους αυτούς που είναι πιστοί στην Εκκλησία (ακόμη και οι έξαλλες θεούσες). Γι' αυτούς αυτός ο άνθρωπος σημαίνει κάτι, κι ας μην συμμερίζονται την άποψή τους όλοι. Με τον ίδιο τρόπο που άλλοι νοιάζονται για τον Πάπα, το Δαλάι Λάμα, τον Έλβις Πρίσλεϊ ή τον Μπιλ Γκέιτς... Καθένας με τα πρότυπά του.
Δεύτερον έχω αηδιάσει με αυτό που κάνει η τηλεόραση από χθες. Που έχουν βγει στα παράθυρα για να αποδώσουν ευθύνες. Οι μισοί Έλληνες πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια και το φταίξιμο δεν πέφτει κάθε φορά στο θεράποντα γιατρό. Είναι απλά μια ανθρώπινη κατάσταση, κάτι μέσα στη ζωή.
Όσο για το θέμα της διαδοχής (πού μάλλον είναι το ζουμί) είναι ντροπή να μην περιμένουν καν να πεθάνει ο άνθρωπος και να αρχίζουν ήδη να βγάζουν μαχαίρια. Το αξίωμα είναι ισόβιο αν δεν κάνω λάθος.
Και για να κλείσω, αυτοί στα τηλεπαράθυρα είναι πυρκαγιολόγοι, Εφηθοδιολόγοι, εξελίξειστοπασοκολόγοι και τώρα θέλουν να γίνουν και γιατροί! Δεν τους είπε κανείς πως είμαστε στην εποχή της εξειδίκευσης;
Δεύτερον έχω αηδιάσει με αυτό που κάνει η τηλεόραση από χθες. Που έχουν βγει στα παράθυρα για να αποδώσουν ευθύνες. Οι μισοί Έλληνες πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια και το φταίξιμο δεν πέφτει κάθε φορά στο θεράποντα γιατρό. Είναι απλά μια ανθρώπινη κατάσταση, κάτι μέσα στη ζωή.
Όσο για το θέμα της διαδοχής (πού μάλλον είναι το ζουμί) είναι ντροπή να μην περιμένουν καν να πεθάνει ο άνθρωπος και να αρχίζουν ήδη να βγάζουν μαχαίρια. Το αξίωμα είναι ισόβιο αν δεν κάνω λάθος.
Και για να κλείσω, αυτοί στα τηλεπαράθυρα είναι πυρκαγιολόγοι, Εφηθοδιολόγοι, εξελίξειστοπασοκολόγοι και τώρα θέλουν να γίνουν και γιατροί! Δεν τους είπε κανείς πως είμαστε στην εποχή της εξειδίκευσης;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Ωχ καλύτερα να μην το πιάσουμε το θέμα είναι σαν να μου πάτησες τον κάλο. Γιατί δυστυχώς τα ξέρω εκ των έσωshodanjr_gr wrote:Να τον αφήσουν δηλαδή να πεθάνει....;DeusEx wrote:Τι το παλευουνε πια ? ελεος ...
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...μεταμοσχεύσεις και ιατρική φροντίδα δεν έχει μόνο ο Χριστόδουλος...ούτε είναι ο μόνος που πάει στην Αμερική όταν έχει πρόβλημά υγείας είναι...Δεν θελω να φανω κακος , αλλα οποιοσδηποτε 'νορμαλ' θνητος - οπως εμεις , θα ηταν ηδη νεκρος και κατι μετρα κατω απο την γη , σε παρομοια περιπτωση ...
Χωρίς να είμαι υπέρμαχος της εκκλησίας, πιστεύω ότι τα λεφτά που δίνει ο οργανισμός αυτός για να στηρίξει κόσμο με προβλήματα είναι πολύ περισσότερα από το κόστος της θεραπείας του ΧριστόδουλουΕγω λυπαμαι μονο κατι παππουδες και γιαγιαδες που πανε και τα σκανε στην εκκλησια , παρα τις οικονομικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουν ...(χώρια το έργο που κάνουν οι επιμέρους εκκλησίες, ενορίες κλπ).
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- para
- Wow! Terabyte level
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε δύο εβδομάδες, ωστόσο, άγνωστο μένει εάν θα παραμείνει στις ΗΠΑ για την θεραπεία ή θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα όμως θα αποφασιστεί αφού ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργαστηριακές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι μεταστάσεις στην κοιλιακή χώρα προήλθαν από τον όγκο στο ήπαρ, γεγονός το οποίο και ο καθηγητής Α. Τζάκης χαρακτήρισε σπάνιο.
Οι άνθρωποι που συνοδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο στο Μαϊάμι, λένε πως αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο σθένος τη δοκιμασία του και πως ο ίδιος, μαζί με τους γιατρούς, θα αποφασίσει την θεραπεία που θα ακολουθηθεί στο εξής.
πηγή
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...