Υποδείξεις-Συστάσεις προς πρωτοετείς φοιτητές
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι, η Java στο 1ο εξάμηνο μέχρι πού φτάνει; (σε θέμα ύλης)
Με ανησυχεί λίγο οτι δεν έχω ξανα ασχοληθεί σοβαρά με Java. Κάνω κάποια χρόνια C/C++ (Kυρίως C) και Visual Basic. Η Java μου φαίνετε αρκετά περίπλοκη στη σύνταξη της...Δεν καταλαβαίνω γιατί να αρχίζουμε με αντικειμενοστρεφή γλώσσα, που στη τελική νομίζω ελάχιστοι απο εδώ θα χρησιμοποιήσουν Java για εφαρμογές πέρα του Web...
Και τέλος είχα τις επιφυλάξεις μου για τη σχολή καθώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα οικονομικά. Αλλα ευτυχώς με φώτισε ο Θεός και την επέλεξα καθώς του ΕΚΠΑ είναι αρκετά θεωρητική σχολή καθώς κάνουν και ιστορία(:P).
Όπως καταλαβαίνετε ούτε εγώ έχω σχέση με ΑΟΘ, τεχνολογική είμουν και έχω κάνει μόνο ΑΟΔΕ (έχει καμία σχέση; )
Με ανησυχεί λίγο οτι δεν έχω ξανα ασχοληθεί σοβαρά με Java. Κάνω κάποια χρόνια C/C++ (Kυρίως C) και Visual Basic. Η Java μου φαίνετε αρκετά περίπλοκη στη σύνταξη της...Δεν καταλαβαίνω γιατί να αρχίζουμε με αντικειμενοστρεφή γλώσσα, που στη τελική νομίζω ελάχιστοι απο εδώ θα χρησιμοποιήσουν Java για εφαρμογές πέρα του Web...
Και τέλος είχα τις επιφυλάξεις μου για τη σχολή καθώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα οικονομικά. Αλλα ευτυχώς με φώτισε ο Θεός και την επέλεξα καθώς του ΕΚΠΑ είναι αρκετά θεωρητική σχολή καθώς κάνουν και ιστορία(:P).
Όπως καταλαβαίνετε ούτε εγώ έχω σχέση με ΑΟΘ, τεχνολογική είμουν και έχω κάνει μόνο ΑΟΔΕ (έχει καμία σχέση; )
- Zifnab
- Academic status: MSc
@netharis Η αντικειμενοστρέφεια είναι το παρόν/μέλλον και όχι το παρελθόν...Μπορεί να χρησημοποιηθεί σαν τη C, δλδ σκέτες συναρτήσεις , αλλά η C δεν μπορεί να κάνει ότι η Java
Στο πανεπιστήμιο θα κάνεις Java Applications γραφικών που δεν είναι applets (εφαρμογές Web δλδ), θα κάνεις δομές δεδομένων, σύνδεση βάσης δεδομένων με Java Server Pages/ Java Servlets, miniJava Project Compiler με java, και πιθανώς στα δίκτυα- κτλ...Έχει επεκτάσεις και θετικά στοιχεία που τα χρησιμοποιεί η Microsoft στην C# αντικαθιστώντας τα αναχρονιστικά σημεία της C/C++ .... Τέλος έχει εφαρμογή σε Mobile Java applications...Δεν είναι η πιο γρήγορη, αλλά κάθε γλώσσα για τη δουλειά της... Το azureus και το limewire είναι σε java απ' όσο ξέρω
Σου φαίνεται δύσκολη η java μετα από τη C γιατί δεν την έχεις συνηθήσει! Μην αγχώνεσαι
Το ίδιο ένιωσα και εγώ αλλά και άλλοι όταν απο Java πέρασαν σε C++...
H ύλη στην εισαγωγή αν έχεις το βιβλίο του Κάβουρα φτάνει μέχρι Κεφάλαιο 17...Περιλαμβάνοντας Πολυμορφισμό, Εξαιρέσεις, Ρεύματα και αρχεία,Πίνακες,Κληρονομικότητα,Δικαιώματα,Διεπαφές, εμφωλευμένες τάξεις, πακέτα...
καλό βιβλίο που ταιριάζει στις ανάγκες και είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο είναι το Java SDK 1.5 / 2005 Ivor Horton by Wrox Publishing...αν και έχεις λες επαφή με C, άλλα τουλάχιστον για αρχή μέχρι να σου φύγει η φοβία με τη java
Επειδή φέτος θα διδάξουν δύο καθηγητές Γιακουμάκης/Κάβουρας δεν ξέρω πως θα βγει το μάθημα. Πάντως αν κάνει ο Γιακουμάκης τις εισαγωγικές διαλέξεις τουλάχιστον, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Για τον άλλο καθηγητή κάνε ένα search στο forum και θα βρεις πολλά 
Για το τελευταίο σκέλος: Μην κρίνεις μια σχολή όπως το ΕΚΠΑ γιατί κάνει και Ιστορία...Εμείς δεν έχουμε τίποτα τραγικό πέρα από Οικονομικά και Λογιστική (τα μισώ και τα δύο) που είναι αναγκαία πιστεύω για να μπορεί να στεγάζεται το τμήμα της Πληροφορικής στην ΑΣΟΕΕ...Στο ΕΚΠΑ κάνουν πιο πολλά μαθηματικά και φυσική/δίκτυα αλλά έχει και εκείνη η σχολή αρκετά προβλήματα, που με καθησυχάζουν ότι βρίσκομαι στην ΑΣΟΕΕ
Στο πανεπιστήμιο θα κάνεις Java Applications γραφικών που δεν είναι applets (εφαρμογές Web δλδ), θα κάνεις δομές δεδομένων, σύνδεση βάσης δεδομένων με Java Server Pages/ Java Servlets, miniJava Project Compiler με java, και πιθανώς στα δίκτυα- κτλ...Έχει επεκτάσεις και θετικά στοιχεία που τα χρησιμοποιεί η Microsoft στην C# αντικαθιστώντας τα αναχρονιστικά σημεία της C/C++ .... Τέλος έχει εφαρμογή σε Mobile Java applications...Δεν είναι η πιο γρήγορη, αλλά κάθε γλώσσα για τη δουλειά της... Το azureus και το limewire είναι σε java απ' όσο ξέρω
Σου φαίνεται δύσκολη η java μετα από τη C γιατί δεν την έχεις συνηθήσει! Μην αγχώνεσαι

H ύλη στην εισαγωγή αν έχεις το βιβλίο του Κάβουρα φτάνει μέχρι Κεφάλαιο 17...Περιλαμβάνοντας Πολυμορφισμό, Εξαιρέσεις, Ρεύματα και αρχεία,Πίνακες,Κληρονομικότητα,Δικαιώματα,Διεπαφές, εμφωλευμένες τάξεις, πακέτα...
καλό βιβλίο που ταιριάζει στις ανάγκες και είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο είναι το Java SDK 1.5 / 2005 Ivor Horton by Wrox Publishing...αν και έχεις λες επαφή με C, άλλα τουλάχιστον για αρχή μέχρι να σου φύγει η φοβία με τη java

Επειδή φέτος θα διδάξουν δύο καθηγητές Γιακουμάκης/Κάβουρας δεν ξέρω πως θα βγει το μάθημα. Πάντως αν κάνει ο Γιακουμάκης τις εισαγωγικές διαλέξεις τουλάχιστον, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Για το τελευταίο σκέλος: Μην κρίνεις μια σχολή όπως το ΕΚΠΑ γιατί κάνει και Ιστορία...Εμείς δεν έχουμε τίποτα τραγικό πέρα από Οικονομικά και Λογιστική (τα μισώ και τα δύο) που είναι αναγκαία πιστεύω για να μπορεί να στεγάζεται το τμήμα της Πληροφορικής στην ΑΣΟΕΕ...Στο ΕΚΠΑ κάνουν πιο πολλά μαθηματικά και φυσική/δίκτυα αλλά έχει και εκείνη η σχολή αρκετά προβλήματα, που με καθησυχάζουν ότι βρίσκομαι στην ΑΣΟΕΕ
Last edited by Zifnab on Wed Oct 10, 2007 8:25 pm, edited 6 times in total.
- para
- Wow! Terabyte level
Πέρυσι ο κος Γιακουμάκης μας έκανε στο αμφιθέατρο αυτά που υπάρχουν στο eclass (Στα έγγραφα είναι σε .pdf ό,τι μας παρουσίασε πέρυσι). Από φέτος το μάθημα διδάσκεται κι απ' τον κο. Κάβουρα οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές.netharis wrote:Παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι, η Java στο 1ο εξάμηνο μέχρι πού φτάνει; (σε θέμα ύλης)
Μόνο στην Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη βοηθάει το ΑΟΘ αφού είναι οι βάσεις αλλά και τα σημαντικότερα σημεία της ύλης του προπτυχιακού μαθήματος. Αν παρακολουθείς λίγο τις διαλέξεις αλλά σίγουρα τα εργαστήρια τότε μπορεί να τα καταφέρεις. Άλλωστε δε νομίζω κανένας να ήρθε στο πανεπιστήμιο έχοντας στο μυαλό του ότι ό,τι κάνει θα είναι σχεδόν το ίδιο μ' αυτά που είχε κάνει στο σχολείο. Όπως όλα τα υπόλοιπα είναι σε 'μας καινούρια μαθήματα, έτσι και η Οικονομία είναι ένα καινούριο μάθημα σ' αυτούς που δεν είχαν πέρυσι ΑΟΘ. So don't worry!netharis wrote:Όπως καταλαβαίνετε ούτε εγώ έχω σχέση με ΑΟΘ, τεχνολογική είμουν και έχω κάνει μόνο ΑΟΔΕ (έχει καμία σχέση; )

Το ΟΔΕ δεν έχει κάποια σχέση. Μόνο το τρισέλιδο με την ανταγωνιστικότητα του βιβλίου του ΟΔΕ υπάρχει στην ύλη της φετινής Οικονομίας.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- netharis
Σας ευχαριστώ πολυ και τους 2.
@ Zifnab
Θα τσεκάρω το βιβλίο με τη Java, ελπίζω να με βοηθήσει λίγο να συνηθίσω τη σύνταξη της. Συμφωνώ μαζί σου για την αντικειμενοστρέφεια, απλά ποτέ μου δεν χώνεψα τη Java. Και ναι και τα 2 προγράμματα που αναφέρεις είναι γραμμένα εκεί. :P
@para
Δυστυχώς το link δεν μπορώ να το ανοίξω επειδή δεν είμαι γραμμένος στο e-class(ούτε τα certificates έχω, ούτε mail).
Σε ευχαριστώ πολυ για το insight στα Οικονομικά, μάλλον θα χρειαστεί να το παρακολουθήσω γιατι με κόβω να με κρατάει για πτυχίο :P. H λογιστική ελπίζω να είναι πιο πρακτική απο την Εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη.
Επίσης είχα ρωτήσει σε ένα εργαστήριο για account και e-mail μου είπαν πιο μετά, αφού αρχίσουμε μαθήματα.
Τα πιστοποιητικά γίνεται να τα στείλω απο τη γραμματεία με mail η με flashaki; (δεν έχω floppy πλέον στο pc μου)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
@ Zifnab
Θα τσεκάρω το βιβλίο με τη Java, ελπίζω να με βοηθήσει λίγο να συνηθίσω τη σύνταξη της. Συμφωνώ μαζί σου για την αντικειμενοστρέφεια, απλά ποτέ μου δεν χώνεψα τη Java. Και ναι και τα 2 προγράμματα που αναφέρεις είναι γραμμένα εκεί. :P
@para
Δυστυχώς το link δεν μπορώ να το ανοίξω επειδή δεν είμαι γραμμένος στο e-class(ούτε τα certificates έχω, ούτε mail).
Σε ευχαριστώ πολυ για το insight στα Οικονομικά, μάλλον θα χρειαστεί να το παρακολουθήσω γιατι με κόβω να με κρατάει για πτυχίο :P. H λογιστική ελπίζω να είναι πιο πρακτική απο την Εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη.
Επίσης είχα ρωτήσει σε ένα εργαστήριο για account και e-mail μου είπαν πιο μετά, αφού αρχίσουμε μαθήματα.
Τα πιστοποιητικά γίνεται να τα στείλω απο τη γραμματεία με mail η με flashaki; (δεν έχω floppy πλέον στο pc μου)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Last edited by netharis on Wed Oct 10, 2007 9:19 pm, edited 1 time in total.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- para
- Wow! Terabyte level
Δε χρειάζεται να είσαι γραμμένος για να μπεις. Btw το link είχε όντως πρόβλημα αλλά με τη βοήθεια του Zifnab τώρα μπορείς να μπεις. Οπότε try it againnetharis wrote:Δυστυχώς το link δεν μπορώ να το ανοίξω επειδή δεν είμαι γραμμένος στο e-class(ούτε τα certificates έχω, ούτε mail).

Για τη γνώμη μου για τη λογιστική ανέτρεξε στα τελευταία posts στα Υποχρεωτικά Μαθήματα -> Λογιστικήnetharis wrote:H λογιστική ελπίζω να είναι πιο πρακτική απο την Εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη.
Έχει 5 τύπους ασκήσεων και 1 κεφάλαιο για να διαβάσεις και είσαι εντάξει. Βέβαια σαν ύλη φαίνεται πολύ πιο περίπλοκη, αλλά δεν είναι. Μιάμιση μέρα διάβασμα χωρίς να σηκώσεις κεφάλι και γράφεις ακόμα και το τέλειο 10 αν τα κατανοήσεις.
1ον, αν στο δώσει admin το πιστοποιητικό λογικά θα δεχτεί να στο βάλει στο φλασάκι.netharis wrote:Τα πιστοποιητικά γίνεται να τα στείλω απο τη γραμματεία με mail η με flashaki; (δεν έχω floppy πλέον στο pc μου)
2ον, αν δεν μπορούν να στο βάλουν στο φλασάκι πάρε τη δισκέτα με το πιστοποιητικό και ζήτα από κάποιο παιδί που θα κάθεται στους υπολογιστές να στο περάσει απ' τη δισκέτα στο φλασάκι (αν δεν έχεις account στους υπολογιστές για να το περάσεις μόνος σου). Θα κάνεις και τη γνωριμία σου

#!
- marios
- Wow! Terabyte level
Folks ακόμα μια ερώτηση: για να πάρω admin τι κάνω; είχα πάει να ρωτήσω για την e-γραμματεία πριν καμιά βδομάδα και μου είχε πει μια κοπέλα ότι μάλλον δεν θα μπορούσαν να μου δώσουν από τοτε και να ξαναπάω αργότερα όταν θα έχουν αρχίσει τα μαθήματα ώστε να μου δώσουν... Αν μπορώ να πάρω, πού πρέπει να πάω, στο τμήμα Δεριγνύ στον 3ο-4ο όροφο που ειχα πάει ή αλλού;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- marios
- Wow! Terabyte level
ναι κωδικούς εννοούσα... Οκ, thanks Sandra...
- Michelle
- Gbyte level
Τι να ξεχάσω καλέ; Και στην προηγούμενη μου σχολή έτσι ήταν το πρόγραμμα, μπορεί να πήγαινες 9 το πρωί και να έφευγες 8 το βράδυ. Απλά διάβασα αυτό στον οδηγό σπουδών και χάρηκε η ψυχούλα μου μήπως και εδώ είναι αλλιώςsandra wrote:Στο'χαν πει και τα παιδιά αυτά για τις 4 ώρες ξέχνα τα... Αν θες να παρακολουθείς φυσικά εργαστήρια και φροντιστήρια (θα δεις στην πορεία ποια αξίζουν) θα υπάρχουν μέρες που θα πηγαίνεις στην σχολή 9 και θα φεύγεις 7 με ένα δίωρο διάλειμμα το μεσημέρι. Και άλλες που απλά θα έχεις από 2 έως 4 ώρες. Αυτό είναι το κακό του προγράμματος. Την μία θα σου βγαίνει ο πάτος και την άλλη θα κάθεσαι.
Για τα βιβλία όπως σου είπα βιβλιοθήκη για διάβασμα εκεί ή δανεισμό για φωτοτυπίες. Δυστυχώς ακόμα και κάρτα να βγάλεις(να το κάνετε κι αυτό) τα διδακτικά βιβλία, δηλαδή προς το παρόν όσα θα ενδιαφέρουν, είναι για επιτόπια χρήση, ή το πολύ πολύ για λίγες ώρες μέχρι να τα φωτοτυπήσεις. Αν δεν σε βολεύει υπάρχουμε κι εμείς. Αν ζητήσεις όλο και κάποιος θα χαρεί να σε βοηθήσει.
Άντε και καλή αρχή στο ΟΠΑ!Αν τελικά έρθεις κράτα και καμιά σημείωση για μένα. Θα τις χρειαστώ...

Να σε ρωτήσω, υπάρχει κάποιος χώρος στη σχολή που:
1. Να πιάνει το wifi
2. Να επιτρέπεται τσιγάρο και καφές (άρα όχι βιβλιοθήκη)
3. Να είναι σχετικά ήσυχος (άρα όχι κυλικείο)
?
Πάντως σημειώσεις απο μένα, λίγο χλωμό, ποτέ δεν έμαθα να κρατάω, ακόμα και στη σχολή ήμουν η μόνη που δεν έγραφε

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
@ Michelle
1. Για wifi κυλικείο και βιβλιοθήκη σίγουρα. Για άλλα μέρη ας απαντήσει και κάποιος άλλος. Οδηγίες για το πως να συνδέεσαι εδώ
2. Τσιγάρο και καφές σε όλο το υπόλοιπο πανεπιστήμιο εκτός από βιβλιοθήκη.
3. Το Δώμα. Στην πτέρυγα Δεριγνύ ανεβαίνεις τέεερμα πάνω τις σκάλες, και πέφτεις σε ένα μεγάλο δωμάτιο, στυλ κυλικείου, που αφού φας το πρήξιμο για το χειροποίητο πεινιρλί έχει ησυχία και τραπέζια για να κάτσεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο. Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον Ganther. Τα ξέρει όλα για το Δώμα
(Όσο για τις σημειώσεις μόνο για την Παρασκευή ήθελα καθώς κι εγώ θα είμαι εκτός Αθηνών)
@Dreamcatcher
ε ναι στην βιβλιοθήκη. Ρώτα με το που μπεις και θα σου πουν τι να κάνεις.
edit
Σημεία πρόσβασης:
Αμφιθέατρα Α, Β, Γ, Χ και Δεριγνύ.
Αμφιθέατρο Αντωνιάδου και Φουαγιέ Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου.
Κέντρο Υπολογιστών.
Βιβλιοθήκη (περιοδικά και αναγνωστήριο).
Προαύλιο Πανεπιστημίου.
Κυλικείο.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Αντωνιάδου 3ου ορόφου.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Αντωνιάδου 5ου ορόφου.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δεριγνύ 4ου ορόφου.
1ος, 2ος, 6ος, 7ος, 8ος, 9ος όροφος κτηρίου Ευελπίδων.
1. Για wifi κυλικείο και βιβλιοθήκη σίγουρα. Για άλλα μέρη ας απαντήσει και κάποιος άλλος. Οδηγίες για το πως να συνδέεσαι εδώ
2. Τσιγάρο και καφές σε όλο το υπόλοιπο πανεπιστήμιο εκτός από βιβλιοθήκη.
3. Το Δώμα. Στην πτέρυγα Δεριγνύ ανεβαίνεις τέεερμα πάνω τις σκάλες, και πέφτεις σε ένα μεγάλο δωμάτιο, στυλ κυλικείου, που αφού φας το πρήξιμο για το χειροποίητο πεινιρλί έχει ησυχία και τραπέζια για να κάτσεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να συνδεθείς στο ασύρματο. Για περισσότερες πληροφορίες ρώτα τον Ganther. Τα ξέρει όλα για το Δώμα

(Όσο για τις σημειώσεις μόνο για την Παρασκευή ήθελα καθώς κι εγώ θα είμαι εκτός Αθηνών)
@Dreamcatcher
ε ναι στην βιβλιοθήκη. Ρώτα με το που μπεις και θα σου πουν τι να κάνεις.
edit
Σημεία πρόσβασης:
Αμφιθέατρα Α, Β, Γ, Χ και Δεριγνύ.
Αμφιθέατρο Αντωνιάδου και Φουαγιέ Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου.
Κέντρο Υπολογιστών.
Βιβλιοθήκη (περιοδικά και αναγνωστήριο).
Προαύλιο Πανεπιστημίου.
Κυλικείο.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Αντωνιάδου 3ου ορόφου.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Αντωνιάδου 5ου ορόφου.
Αίθουσα Συνεδριάσεων Δεριγνύ 4ου ορόφου.
1ος, 2ος, 6ος, 7ος, 8ος, 9ος όροφος κτηρίου Ευελπίδων.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Michelle
- Gbyte level
Ευχαριστώ πολύ Sandra! 

Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- emperormario
- Wow! Terabyte level
A, τελικά βρήκαν θήκες?Ολε! Μετά απο ένα χρόνο(καθώς είχα ξεχάσει ότι έχω κάνει αίτηση) θα παραλάβω κ εγώ την κάρτα μουsandra wrote: Καλύτερα να κάνετε αίτηση νωρίς, γιατί πέρυσι μας τις έδωσαν Χριστούγεννα καθώς είχαν έλλειψη από πλαστικές θήκες!!!![]()

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- sandra
- Wow! Terabyte level
emperormario πήγαινα μέχρι Γενάρη και μου έλεγαν δεν έχουμε πλαστικά γι'αυτό. Και κάποια μέρα έπεσα στην κυρία που είναι υπεύθυνη για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων και μου λέει "Κάτσε να δούμε, ακόμα τα πλαστικά δεν μας τα έφεραν αλλά μπορεί να είχαμε προλάβει να πλαστικοποιήσουμε τη δική σου!" Και ήταν εκεί ρε συ! Έλεος!!! Από τον Οκτώβρη την είχαν έτοιμη. Και μου την έδωσε κατά λάθος μία άσχετη υπάλληλος!!! Οπότε τι να σου πω... Μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα. Ή ακόμα καλύτερα να μην έχουν έρθει αλλά η δική σου ένα χρόνο τώρα να είναι έτοιμη και απλά να έχουν βαρεθεί να την ψάξουν!!!
-
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Αφηστε τους χωρους εξω απο τις βιβλιοθηκες και πηγαιντε στο ΔΩΜΑ ολοι. Λοιπον.
Ο χωρος διαθετει:
-Χειροποιητο Πεινιρλι
-Χειροποιητο τοστ
-Κλιματισμο
-Τζαμια που δεν πρεπει να ακουμπησεις για να μη σου φωναξει ο κυρ Νίκος
-Σκακι που μπορεις να παιξεις μονο στο ειδικο τραπεζι (ιδιο με ολα τα αλλα) αλλιως θα σου φωναξει ο κυρ Νικος
-Ημερολογιο του Καζαντζιδη
και πολλα αλλα.
Βρισκεται στην πλευρα Δεριγνυ στην ταρατσα. (Εξ'ου και Δωμα)
PS. Wifi δεν ξερω αν πιανει αλλα εχω δει παιδια με laptop μαλλον δεν πιανει ομως πιστευω. Δεν νομιζω να εφτιαξε κανα χειροποιητο Access point o κυρ Νικος
PS2. Μην αναφερετε το κυλικειο κατω,οταν ειστε στο ΔΩΜΑ γιατι υπαρχει μια κοντρα μεταξυ τους. Ολοι γνωριζουν, κανεις δεν μιλαει... OMERTA :smt087
Ο χωρος διαθετει:
-Χειροποιητο Πεινιρλι
-Χειροποιητο τοστ
-Κλιματισμο
-Τζαμια που δεν πρεπει να ακουμπησεις για να μη σου φωναξει ο κυρ Νίκος
-Σκακι που μπορεις να παιξεις μονο στο ειδικο τραπεζι (ιδιο με ολα τα αλλα) αλλιως θα σου φωναξει ο κυρ Νικος
-Ημερολογιο του Καζαντζιδη
και πολλα αλλα.
Βρισκεται στην πλευρα Δεριγνυ στην ταρατσα. (Εξ'ου και Δωμα)
PS. Wifi δεν ξερω αν πιανει αλλα εχω δει παιδια με laptop μαλλον δεν πιανει ομως πιστευω. Δεν νομιζω να εφτιαξε κανα χειροποιητο Access point o κυρ Νικος

PS2. Μην αναφερετε το κυλικειο κατω,οταν ειστε στο ΔΩΜΑ γιατι υπαρχει μια κοντρα μεταξυ τους. Ολοι γνωριζουν, κανεις δεν μιλαει... OMERTA :smt087
- Michelle
- Gbyte level
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αυτό το Δώμα.. 
Πρίζες έχει τουλάχιστον ή αν φέρεις laptop θα είσαι με τη μπαταρία αναγκαστικά;

Πρίζες έχει τουλάχιστον ή αν φέρεις laptop θα είσαι με τη μπαταρία αναγκαστικά;
Question everything (and first of all, yourself)
- para
- Wow! Terabyte level
Πληροφοριακά εκεί δεν παίζει να πας και να μην πάρεις κάτι να φας ή να πιεις. Δηλαδή και παρέα 150 άτομα να πάτε δε θα αφήσει ούτε έναν να κάτσει χωρίς να πάρει κάτι. Την άλλη φορά μου είχε "βάλει το μαχαίρι στο λαιμό" για να πάρω κάτι. Είχε έρθει η γυναίκα να με ρωτήσει τι θα πάρω, της είπα δε θέλω και μετά κάλεσε ενισχύσεις! Προσωπικά, δεν ξαναπηγαίνω εκεί.
#!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Εννοειται οτι εχει.
Μονο που μια φορα ηταν σε μια παρεα 3 ατομα με λαπτοπ ξερω γω και τους φωναξε ο κυρ Νικος οτι πιασαν ολες τις πριζες, και δεν θα εχει κανεις αλλος, οποτε αν ειναι παρτε κανα πολυμπριζο.
Para εισαι απαραδεκτος (
) Δεν μπορεσες να καταλαβεις το μεγαλειο του εκει χωρου. Αυριο στο ΔΩΜΑ με τον κηδεμονα σου. Περα απο την πλακα εχει συμπαθειες νομιζω! χαχα! Εγω που ειμαι τακτικος θαμωνας, στην παρεα μου εχει τυχει να μην παρει καποιος κατι, και δεν μας την ειπε! Γενικα ομως το κανει αυτο που λες! χαχα τελειο!
ΥΓ. Το περιστατικο με τις πριζες ειναι αληθινο.
Μονο που μια φορα ηταν σε μια παρεα 3 ατομα με λαπτοπ ξερω γω και τους φωναξε ο κυρ Νικος οτι πιασαν ολες τις πριζες, και δεν θα εχει κανεις αλλος, οποτε αν ειναι παρτε κανα πολυμπριζο.
Para εισαι απαραδεκτος (

ΥΓ. Το περιστατικο με τις πριζες ειναι αληθινο.

- marios
- Wow! Terabyte level
2 ερωτήσεις:
1)Για την αίτηση στην βιβλιοθήκη, παίζει να πάω να την κάνω από αύριο η πρέπει να αρχίσουν μαθήματα όπως π.χ. για κωδικούς(βελτιωνομαι Sandra
); όχι οτι δεν μπορώ να περιμενω 4 μέρες, άλλα λέω να τελειώνω με όσο περισσότερα τέτοιου είδους το συντομότερο...
2)Στην βιβλιοθήκη έχουν υπολογιστες για να ξέρω τι θα κάνω αργότερα ώστε αν είναι ψάξω για laptop...
1)Για την αίτηση στην βιβλιοθήκη, παίζει να πάω να την κάνω από αύριο η πρέπει να αρχίσουν μαθήματα όπως π.χ. για κωδικούς(βελτιωνομαι Sandra

2)Στην βιβλιοθήκη έχουν υπολογιστες για να ξέρω τι θα κάνω αργότερα ώστε αν είναι ψάξω για laptop...
- sandra
- Wow! Terabyte level
1)μπορείς από την στιγμή που έχεις φοιτητική ταυτότητα και φωτογραφία.
2)έχει υπολογιστές στους οποίους δεν σε αφήνουν να σερφάρεις. Θέλουν μόνο στις υπηρεσίες και στους συνδέσμους της βιβλιοθήκης. Αλλιώς laptop έχει μια χαρά σήμα το ασύρματο εκεί.
2)έχει υπολογιστές στους οποίους δεν σε αφήνουν να σερφάρεις. Θέλουν μόνο στις υπηρεσίες και στους συνδέσμους της βιβλιοθήκης. Αλλιώς laptop έχει μια χαρά σήμα το ασύρματο εκεί.