Link
Και αρχίζει ο κύκλος του ατελείωτου editing...
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie "The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
Ναι ρε τσίλο και εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Καλά όλοι ξέρουμε πως είναι ψιλο ατάλαντος ως παρουσιαστής(βέβαια μέσα στα μπάζα του MAD ξεχωρίζει) αλλά όχι και να τον κόψουν επειδή κορόιδευε τη Βανδή.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
απότι κοίταξα το θέμα έχει αναφερθεί έντονα στην ελληνική blogόσφαιρα. δυστυχώς άφησε και την εκπομπή στο mad radio (αυτή άκουγα κυρίως και γελούσα κάθε πρωι). :(
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
Ναι ρε τσίλο και εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Καλά όλοι ξέρουμε πως είναι ψιλο ατάλαντος ως παρουσιαστής(βέβαια μέσα στα μπάζα του MAD ξεχωρίζει) αλλά όχι και να τον κόψουν επειδή κορόιδευε τη Βανδή.
Γιατί έχετε ψευδαισθήσεις; Μήπως επειδή δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα; Μήπως επειδή το κανάλι έδειξε τόσο κυνισμό;
Απλώς, oι "χορηγοί" ενοχλήθηκαν και ο (πραγματικά ατάλαντος) νεαρός ...πήρε δρόμο. Έτσι παίζονται τα (σάπια) παιχνίδια των καναλιών αυτών (αλλά και πολλών άλλων καναλιών, φαντάζομαι...)!
Ωραιο ανεκδοτο!!
Εγινε καναλι το MAD??Ναι,τι ωρα??
Φυσικα να μην υπονοησουμε καποια συγκριση με το μικρο τοπικο και παντελως αναχρονιστικο MTV...γιατι εκει θα ειναι ακομα πιο βαβά η υποθεση!!
ΥΓ.Σε Πραγα,Βιεννη και ολη την Γερμανια υπαρχει η γερμανικη εκδοχη του MTV παντελως free(με σποτακια που καλουν τους τηλεθεατες να απελευθερωθει το καναλι απο τους οποιους περιορισμους!!)!!!