Πρόγραμμα ακαδημαικού Έτους 2007-2008
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Παιδιά από ότι είδα στο Site του AUEB επίσημα θα μας υποδεχτούν στις 31 του οκτώβρη!δείτε εδώ http://www.aueb.gr/nea/ekdhloseis.htm
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εντάξει παιδιά μην πανικοβάλλεστε με αυτό. Δεν είναι κάτι φαντεζί... Θα μαζευτείτε στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων, θα σας πουν κάποια λόγια καλοσωρίσματος και αυτό είναι όλο...donald wrote:καλησπέρα, είμαι πρωτοετής.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα γίνει κάποια υποδοχή πρωτοετών την παρασκευή και αν ναι τι ώρα..Φυσικά αν γνωρίζετε..Βασικά σίγουρα θα αργήσει τόσο πολύ το πρόγραμμα?Ευχαριστώ πολύ..
ΥΓ. Αν σας φαίνεται αργοπορημένο το πρόγραμμα, που να δείτε πότε παίρνουμε βιβλία, χι χι χι
ΥΓ2. Δεν θέλω να σας προσγειώσω, καλοπροαίρετα τα λέω! Καλή ακαδημαϊκή ζωή σε όλους!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- marios
- Wow! Terabyte level
Χωρις να το ξέρω, υποθέτω οτι όλο και κάποιος θα το γράψει και εδώ, ομως θα βγει σιγουρα(απ'οτι μου έχουν πει, και εγώ πρωτοετής ειμαι) στο http://www.aueb.gr... ψάξτο πρώτα εκει, αφου λογικά απο εκεί θα το πάρουν όλοι...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- Fairy
- Gbyte level

Τα κατανεμημένα θα γίνουν αυτό το εξάμηνο (που μας το είχαν πει). Ξέρει κανείς τι παίζει με άλλα μαθήματα, όπως τα Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων για παράδειγμα;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Φάτσα φόρα είναι!
http://www.aueb.gr/program/Autumn-OROLOG-07-08.doc
http://www.aueb.gr/program/Autumn-OROLOG-07-08.doc
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Fairy
- Gbyte level
Οι επιχειρησιακές εφαρμογές είναι στο 5ο εξάμηνο, δες καλύτερα... Η Αρχιτεκτονική όντως λείπει, όπως και η Τεχνολογία Πολυμέσων... Και τα Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων (αυτό είναι εαρινού ή παρακολουθούμε το αντίστοιχο μάθημα άλλου τμήματος, δεν καταλαβαίνω)
- SpUga5
- Kilobyte level
Έχεις δίκαιο fairy δεν το είδαFairy wrote:Οι επιχειρησιακές εφαρμογές είναι στο 5ο εξάμηνο, δες καλύτερα... Η Αρχιτεκτονική όντως λείπει, όπως και η Τεχνολογία Πολυμέσων... Και τα Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων (αυτό είναι εαρινού ή παρακολουθούμε το αντίστοιχο μάθημα άλλου τμήματος, δεν καταλαβαίνω)

-
- Gbyte level
-
- Gbyte level
-
- Gbyte level
Είναι λογικό να παρακολουθούμε μαθήματα άλλων τμημάτων;;;(Μόνο στα επιλογής γίνεται αυτό). Άσε που πέρυσι το μάθημα το έκανε ο Κωνσταντόπουλος. Λέτε να είναι θέμα παράλειψης;;; Μπορουμε να απευθυνθούμε στο registrar@aueb.gr ;;;Fairy wrote:Και τα Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων (αυτό είναι εαρινού ή παρακολουθούμε το αντίστοιχο μάθημα άλλου τμήματος, δεν καταλαβαίνω)