Πρώτες εντυπώσεις πρωτοετών...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Πρώτες εντυπώσεις πρωτοετών...

Post by marios » Fri Oct 19, 2007 4:57 pm

Οk, thanks guys... Btw ρε netharis που κάθησες το πρωί; ήθελα να σε βρω να γνωριστούμε και απο κοντά αλλα εκει μέσα γινόταν ο μαύρος χαμός...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Fri Oct 19, 2007 5:24 pm

Ήθελα να ξερα τι σημειώνατε όλοι σήμερα. Αφού ο,τι είπε στα μαθηματικά, το είχαμε μάθει απο το λύκειο!

Άσχετο: Πολύ γαμάτος τύπος αυτός ο Κουρκουμπέτης!! Είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αν και δυστυχώς η ύλη του μαθήματος είναι άλλη οπότε δεν θα επεκταθούμε σε αυτά. :/
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Oct 19, 2007 5:40 pm

Κλασσικός Κουρκουμπέτης... Πάντα κερδίζει τις κοπέλες ;) Για φέτος πληροφοριακά οι παλιότεροι φοιτητές μπορούν να κρατήσουν τον βαθμό της ιστοδελίδας ή/και των ασκήσεων. Αλλιώς μπορούν να βελτιώσουν όποιον από τους δύο θέλουν.(ή και τους 2 φυσικά)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Fri Oct 19, 2007 6:05 pm

sandra wrote:Κλασσικός Κουρκουμπέτης... Πάντα κερδίζει τις κοπέλες ;)
Γιατί αυτό; Αφού αυτά που μου άρεσαν απο όσα είπε θα μου άρεσαν ανεξαρτήτως φύλου μου... :???:
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Oct 19, 2007 7:04 pm

btw μην ντρέπεστε να ανοίξετε κανένα καινούριο topic στα Υποχρεωτικά...Για σας είναι ;) δεν μπορείτε να τα συζητάτε όλα εδώ σε αυτό το topic γιατί θα χάσει τελικά την αξία του ;)
Michelle
Gbyte level
Gbyte level

Post by Michelle » Fri Oct 19, 2007 7:22 pm

Zifnab wrote:btw μην ντρέπεστε να ανοίξετε κανένα καινούριο topic στα Υποχρεωτικά...Για σας είναι ;) δεν μπορείτε να τα συζητάτε όλα εδώ σε αυτό το topic γιατί θα χάσει τελικά την αξία του ;)
Γιατί δεν κάνετε ένα σπλιτ "Εντυπώσεις προωτοετών απο την πρώτη μέρα" (ή εβδομάδα)?
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Oct 19, 2007 7:35 pm

Michelle wrote: Γιατί δεν κάνετε ένα σπλιτ "Εντυπώσεις προωτοετών απο την πρώτη μέρα" (ή εβδομάδα)?
Done! Αν και σιγά σιγά όταν τα πράγματα γίνουν πιο συγκεκριμένα θα ανοίξετε τα αντίστοιχα topics... ;)
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Fri Oct 19, 2007 9:39 pm

Εγώ είχα έρθει κάπως νωρίς και έφριξα απο τις παρατάξεις...
Τεσπα γέλιο είχε ο τύπος με τα μούσια lol:P
Ο Κουρκουμπέτης μου φάνηκε είχε αίσθηση του χιούμορ..
Μάριε εγώ καθόμουν στην 8η-10η σειρά στα αριστερά όπως βλέπει ο καθηγητής...Έκανα και τη γνωριμία μου με το Κύπριο Λαό :D
Highlight της ημέρας ο τύπος που κάπνιζε και τον έδιωξε ο Κατερίνης και το πουλί που μπήκε μέσα και άραξε στο projector :P
Overall πολύ καλά, δυστυχώς δεν γνώρισα πολλά άτομα, δεν πειράζει υπάρχει και η δευτέρα :P
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Fri Oct 19, 2007 9:50 pm

netharis wrote:Τεσπα γέλιο είχε ο τύπος με τα μούσια lol:P
O_o Ποιος; :-p

netharis wrote:Ο Κουρκουμπέτης μου φάνηκε είχε αίσθηση του χιούμορ..
:shock: r u sure?

Highlight της ημέρας ο τύπος που κάπνιζε και τον έδιωξε ο Κατερίνης και το πουλί που μπήκε μέσα και άραξε στο projector :P
Δεν ξέρω που κάνατε μάθημα, αλλά στο αμφιθέατρο Β γίνεται συνέχεια αυτό με τα περιστέρια. Πάντως να προσέχετε! ;)
Όταν έδινα εξετασεις είχε καθήσει ένα πάνω στον projector και έκανε ..την αταξία του ακριβώς δίπλα μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν κι άλλα δυο περιστέρια στα παράθυρα και άρχισαν να κουνάνε τα φτερά σα να το χειροκροτούσαν για το κατόρθωμά του :-p Πού να με πετύχαινε δηλαδή!
Εννοείται ότι κάνετε μάθημα πάντα σε ρομαντική ατμόσφαιρα αφού τα πούπουλα κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα του Β!
netharis wrote:Overall πολύ καλά, δυστυχώς δεν γνώρισα πολλά άτομα, δεν πειράζει υπάρχει και η δευτέρα :P
Τα καλά τα άτομα δε θα τα γνωρίσεις αμέσως. Εγώ τους βρήκα τη 2η βδομάδα ;)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Fri Oct 19, 2007 10:05 pm

Μπράβο για την οργάνωση του Πανεπιστημίου. Πραγματικά, έμεινα άφωνος. Βιβλία από την πρώτη μέρα είναι (ευχάριστα) πρωτοφανές!
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Fri Oct 19, 2007 10:46 pm

para wrote:
Ένας που φορούσε τι μπλούζα με το Guevarra μπροστα απο τη ΠΚΣ νομίζω ήταν. :lol:
Άλλη φάση που πήγε να πάρει το λόγο ο ΔΑΠιτης και άρχιζε να φωνάζει ο ΠΑΣΠιτης το δικό του λόγο :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Oct 19, 2007 11:01 pm

netharis wrote:Εγώ είχα έρθει κάπως νωρίς και έφριξα απο τις παρατάξεις...
Welcome to the jungle... :smt062
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
NoRoadsLeft
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by NoRoadsLeft » Sat Oct 20, 2007 12:25 am

netharis wrote:
para wrote:
Ένας που φορούσε τι μπλούζα με το Guevarra μπροστα απο τη ΠΚΣ νομίζω ήταν. :lol:
Άλλη φάση που πήγε να πάρει το λόγο ο ΔΑΠιτης και άρχιζε να φωνάζει ο ΠΑΣΠιτης το δικό του λόγο :lol:
Όντως αυτό είχε γέλιο, που του είπε "Ευχαριστώ που με σέβεσαι..." :-D
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Sat Oct 20, 2007 12:40 am

NoRoadsLeft wrote:
netharis wrote:Ένας που φορούσε τι μπλούζα με το Guevarra μπροστα απο τη ΠΚΣ νομίζω ήταν. :lol:
Όντως αυτό είχε γέλιο, που του είπε "Ευχαριστώ που με σέβεσαι..." :-D
Να πάτε κ σε γενική συνέλευση να γελάσετε άπειρα!!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by aguero88 » Sat Oct 20, 2007 1:22 am

Ισοβίτης wrote:Μπράβο για την οργάνωση του Πανεπιστημίου. Πραγματικά, έμεινα άφωνος. Βιβλία από την πρώτη μέρα είναι (ευχάριστα) πρωτοφανές!
Όσο και αν σου φαίνετε παράξενο(αν λες την παραπάνω φράση ειρωνικά) κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια δεν ίσχυε! Πέρσι η βιβλιοδιανομή ξεκίνησε αρχές Δεκέμβρη!

Πάντως σε πολλά πανεπιστήμια αν όχι στα περισσότερα τα βιβλία τα παίρνουν οι φοιτητές πολύ μετά από την έναρξη των μαθημάτων. Ρωτήστε φίλους και θα δείτε!

Πάντως αναμφισβήτητα η διανομή των συγγραμμάτων από την πρώτη μέρα αποτελεί μεγάλο βήμα προόδου για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Sat Oct 20, 2007 1:27 am

Ναι, βγήκαμε από τις σπηλιές...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Sat Oct 20, 2007 10:06 am

Ισοβίτης wrote:Μπράβο για την οργάνωση του Πανεπιστημίου. Πραγματικά, έμεινα άφωνος. Βιβλία από την πρώτη μέρα είναι (ευχάριστα) πρωτοφανές!
Αυτή την οργάνωση στα βιβλία κατά πάσα πιθανότητα μόνο στο πρώτο έτος θα την δεις! :-p Μπράβο πάντως που έγινε αυτή η κίνηση!
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Sat Oct 20, 2007 11:33 am

nefeli wrote:
Αυτή την οργάνωση στα βιβλία κατά πάσα πιθανότητα μόνο στο πρώτο έτος θα την δεις! :-p Μπράβο πάντως που έγινε αυτή η κίνηση!
Και στα υποχρεωτικά των επόμενων 2 ετών ισχύει αυτό. Δεν μας ξεχάσαν εμάς.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Sat Oct 20, 2007 11:37 am

nefeli wrote: Αυτή την οργάνωση στα βιβλία κατά πάσα πιθανότητα μόνο στο πρώτο έτος θα την δεις! :-p Μπράβο πάντως που έγινε αυτή η κίνηση!
...οποτε ας οργανώσουμε το Venus Καλύτερα..!!
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 20, 2007 1:28 pm

Και εγώ νωρίς ειχα ερθει(γύρω στις 8:30-8:45) αλλά επειδή την κατάλαβα την φάση με τις παρατάξεις και επειδή δεν ήμουν και στην πλέον κοινωνική μου φάση(νυσταγμένος γαρ) χώθηκα στο αμφιθέατρο με την μία... Εγώ καθόμουν 2η σειρά τέρμα δεξιά οπως βλέπει ο καθηγητής...
Anyway, αποκορύφωμα για μένα ηταν κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκου τετάρτου, που σχεδόν για κάθε Α΄ετή υπήρχε και ένας απο κάθε παράταξη... Το έβλεπα και κουφάθηκα... Πάντως σαν εντυπώσεις έχω να πω οτι το αμφιθέατρο με απογοήτευσε, αφού εκτος του ότι ηταν άβολο και δεν είχε καλό εξαερισμό, κάθε κίνηση που έκανα λόγω του καθίσματος την ακουγαν σε 2-3 σειρές απόσταση και επιπλέον φοβόμουν και μην σπάσει και βρεθώ να κοιτάζω τα ποδια των δίπλα μου... Πάντως ο Κουρκουμπέτης μου φάνηκε αρκετά καλός και διαλακτικός... Ο Κατερίνης ηταν λιγο περισσότερο "και τα κεφάλια μέσα"... Michelle τα γράφαμε γιατί π.χ. το παράδοξο του Russell(Crow???) δεν το είχαμε ξαναδεί...
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Oct 20, 2007 1:48 pm

παιδιά να σας ευχηθώ καλή χρονιά και να έχετε μια καλή σταδιοδρομία ως ακαδημαϊκοί πολίτες της κοινότητας της ΑΣΟΕΕ.

Τα μάτια σας θα δουν πολλά, τα αυτιά σας θα ακούσουν περισσότερα.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 20, 2007 2:01 pm

Να'σαι καλά ρε tsiloch... Καλή χρονιά και σε εσάς!!!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”