Χρησιμοποιήσε κανείς μεχρί στιγμής το joost? Στην ταπεινή μου 768 δεν σήκωσε μία. Θα το ελέγξω αύριο από την broadband του πανεπιστημίου.
ΥΓ. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το joost, πρόκειται για ένα (on demand?) πρόγραμμα μετάδοσης tv μέσω internet. Εγώ το είδα μέσα από το venus portal και σε live εκτέλεση στο cslab (δοκιμαστικά formula 1 έβλεπαν).
Joost Εντυπώσεις
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ενδιαφέρον project. Τώρα το πρωτοέμαθα απο σας. Και όντως με την 768 δεν γίνεται τίποτα. Η κίνηση είναι πολύ σπαστή. Η εικόνα πάντως είναι πεντακάθαρη. Το ωραίο στην όλη υπόθεση είναι ότι είναι 100% νόμιμη υπηρεσία-και είναι και δωρεάν(τουλάχιστον όσο είναι σε beta στάδιο)
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μόλις το δοκίμασα, πολύ καλό project!
Με τη γραμμή μου δεν κόλησε σχεδόν καθόλου. Παίζει μόνο μουσικά κλίπς;
edit:
lol όχι έχει πολλά channel, δεν το είχα ψάξει
Με τη γραμμή μου δεν κόλησε σχεδόν καθόλου. Παίζει μόνο μουσικά κλίπς;
edit:
lol όχι έχει πολλά channel, δεν το είχα ψάξει

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Το έχω δοκιμάσει και οφείλω να πω πως μ’αρέσει πολύ και το ανοίγω τακτικά... Μιας και δεν είχα βάλει κάρτα τηλεόρασης στο pc, απετέλεσε ωραία ενασχόληση το Joost...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...