Σελ.31 δες τις 2 τελευταιες σειρέςpara wrote:Εγώ πάλι ούτε τα φροντιστήρια βλέπω και το έχω κατεβάσει 10 φορές το καινούριο μπας και είναι διαφορετικό :/
Πού ακριβώς τα λέει;
Πρώτες εντυπώσεις πρωτοετών...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Michelle
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ναι αλλά δεν τα έχει με τμήματα (πχ Α-Λ, Μ-Ω)... Πως θα ξέρουμε σε ποιά να πάμε και σε ποιά όχι;Zifnab wrote: Παιδιά μην πανικοβάλεστε τώρα συνειδητοποίησα για τις 16 ώρες που λέγατε....
Π.χ στην Εισαγωγή στον Προγραμματισμό δεν είναι όλες δικές σας μόνο 2-4! Είναι πολλά τμήματα και πολλοί που το χρωστάνε

- para
- Wow! Terabyte level
emperormario wrote:Σελ.31 δες τις 2 τελευταιες σειρέςpara wrote:Εγώ πάλι ούτε τα φροντιστήρια βλέπω και το έχω κατεβάσει 10 φορές το καινούριο μπας και είναι διαφορετικό :/
Πού ακριβώς τα λέει;

Τhanks dude!
btw, σελ32.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- Michelle
- Gbyte level
Να σαι καλά, μου έφτιαξες τη διάθεση!Zifnab wrote:Μιchelle don't worry θα σας ενημερώσουν οι διδάσκοντες την Δευτέρα...Συνήθως πάνε με περιοχές μητρώων 001-030, 031-060 κτλ... και ειδικά για την Εισαγωγή στον Προγραμματισμό ΑΝ θυμάμαι καλά πάνε βδομάδα βδομάδα (βδομάδα πας - βδομάδα δεν πας)- ίσως άλλαξε ίσως δεν θυμάμαι...

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- kefalimefidi
- Buffer underflow exception
Παιδιά πάντως κι εγω το σκέφτομαι αυτό. Μένω και μακρυά και θα με βόλευε καλύτερα το 3-5. Κι όπως και να το κάνουμε ειναι μεγάλη κούραση να είσαι 10 ώρες στο πανεπιστήμιο ακόμα κι αν έχεις παρέα ή θέλεις να διαβάσεις. Έχω διαβάσει και τις απόψεις των παιδιών από τα μεγαλύτερα έτη στο forum για αυτό το θέμα. Θα πάω στάνταρ να δω μια, δυό φορές τη διάλεξη του κ.Κάβουρα και μια, δυο φορές του κ.Γιακουμάκη και θα αποφασίσω. Να δω και τα άλλα παιδιά τι θα πουν... Να σας ρωτήσω, (στους "παλιούς" αναφέρομαι
) υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση ανάμεσα στους δύο καθηγητές μέσα στα αμφιθέατρα; Γιατί τουλάχιστον όσους έχω ρωτήσει μου λένε μακράν -κι εσείς εδώ το ίδιο οι περισσότεροι λέτε- για τον κ. Γιακουμάκη. Εννοώ φαίνεται τόσο πολύ αυτή η διαφορά; Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτό; 

- harry
- Buffer underflow exception
sandra wrote:...
Harry μια συμβουλή επειδή από ότι κατάλαβα είσαι κι εσύ του ύπνου. Μην λες στον εαυτό σου ότι αν φτάσεις μέχρι τις και τέταρτο θα είσαι ΟΚ γιατί εγώ κάθε φορά με αυτόν τον τρόπο έφτανα παρά είκοσι(ή έχανα την πρώτη ώρα τελείως) που δεν είναι και ότι καλύτερο... Και με τον κ.Κατερίνη έτσι είναι το στυλάκι του. Οπλίσου με υπομονή και ενέργεια γιατί θα τον έχεις κάμποσες ώρες και δεν παλεύεται να είσαι όλη την ώρα σε φάση ύπνου. Μην σημειωθούν τα περσινά πραγματικά ροχαλητά
...

Thanx για τη συμβουλή sandra!!!

Χμμμμ.. kefalimefidi τι είχες ακούσει?? ότι ο Γιακουμάκης είναι καλύτερος? nice...!

- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
Βασικά πέρυσι έκανε μάθημα μόνο ο Γιακουμάκης.. Εγώ προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει καμία διάλεξη του Κάβουρα. Όσοι έχω ρωτήσει μου έχουν πει και μένα ότι πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω αυτό (στη διάλεξη του Κάβουρα αναφέρομαι
) , αλλά δεν έχω ακόμα άποψη για να κρίνω και να σου πω. Πάντως ξέρω και μπορώ να σου πω για σίγουρα πως ο Γιακουμάκης είναι κορυφαίος καθηγητής, κάνει το μάθημα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι από τους λίγους που μπορούν και κρατάνε όσο το δυνατόν περισσότερο το ενδιαφέρον των φοιτητών (εν αντιθέσει π.χ. με τον Κατερίνη - αλλά αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως θα το ανακαλύψετε μόνοι σας
) .

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- netharis
Ναί, το βιώσαμε αυτόBloody Mary wrote:εν αντιθέσει π.χ. με τον Κατερίνη - αλλά αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως θα το ανακαλύψετε μόνοι σας) .

Πάντως εντάξει καταλαβαίνεις τι λέει(αν και κάναμε απλά πράγματα, θα δείξει στη συνέχεια)
Tελικά αύριο έχουμε εργαστηρια στην Εισαγωγη Στην Επιστήμη των Υπολογιστών;;;
Μα καλά καλά΄μάθημα δεν έχουμε κάνει ακόμα...

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- Bloody Mary
Ναι, μια χαρά καταλαβαίνεις τι λεει... Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα τραγικά 4ωρα μετά τη δεύτερη βδομάδα καταλήγουν αφόρητα... Και οι περισσότεροι φοιτητές καταλήγουν για καφέ αντίστοιχα 

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- rigo
- Gbyte level
Για μένα: Κάβουρας.- (τελεία κ παύλα)kefalimefidi wrote:Να σας ρωτήσω, (στους "παλιούς" αναφέρομαι) υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση ανάμεσα στους δύο καθηγητές μέσα στα αμφιθέατρα; Γιατί τουλάχιστον όσους έχω ρωτήσει μου λένε μακράν -κι εσείς εδώ το ίδιο οι περισσότεροι λέτε- για τον κ. Γιακουμάκη. Εννοώ φαίνεται τόσο πολύ αυτή η διαφορά; Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτό;

(Πάντως το καλύτερο είναι να πας μια φορά κ στους 2 και να αποφασίσεις μόνη σου ποιός σου ταιριάζει περισσότερο)
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
-
- Mbyte level
Κοίταξε να δεις. Αν είσαι normal άνθρωπος, επιλέγεις Γιακουμάκη.kefalimefidi wrote: Να σας ρωτήσω, (στους "παλιούς" αναφέρομαι) υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση ανάμεσα στους δύο καθηγητές μέσα στα αμφιθέατρα; Γιατί τουλάχιστον όσους έχω ρωτήσει μου λένε μακράν -κι εσείς εδώ το ίδιο οι περισσότεροι λέτε- για τον κ. Γιακουμάκη. Εννοώ φαίνεται τόσο πολύ αυτή η διαφορά; Έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτό;
Για να εκτιμήσεις τον Κάβουρα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα "nerdy" και να έχεις και το σαδιστικό μέσα σου :Ρ
Προσωπικά προτιμώ Κάβουρα λόγω των 1-liners που πετάει μέσα στο μάθημα :Ρ
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Κοίτα απλά ο κάβουρας δεν υπάρχει ως μορφή.
Ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο.
Είναι υπέρτατο άτομο. Βέβαια δεν σχολιάζω πως είναι σαν καθηγητής. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του.
Πάντως είναι από τους πιο αυθεντικούς καθηγητές που έχουμε. Πριν 6 χρόνια που ήμουν πρωτοετής
(πέρασαν 6 χρόνια??????) έκανε 2 πακέτα τσιγάρα στο 3ωρο μάθημα. Τότε επιτρέπονταν το κάπνισμα στην αίθουσα.
Όσον αφορά τον Γιακουμάκη, είχε τη φήμη του πολύυυυυυυ βαρετού καθηγητή. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε και με χαροποιεί.
Ότι και να σου πει κανείς είναι λίγο.
Είναι υπέρτατο άτομο. Βέβαια δεν σχολιάζω πως είναι σαν καθηγητής. Ο καθένας με τις προτιμήσεις του.
Πάντως είναι από τους πιο αυθεντικούς καθηγητές που έχουμε. Πριν 6 χρόνια που ήμουν πρωτοετής

Όσον αφορά τον Γιακουμάκη, είχε τη φήμη του πολύυυυυυυ βαρετού καθηγητή. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε και με χαροποιεί.
-
- Kilobyte level
- Michelle
- Gbyte level
Στο διάλειμμα επιτρέπεται το κάπνισμα εντός του αμφιθεάτρου; Να ξέρω αμα είναι να βγαίνω έξω...
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter