Προβλημα με φορητό
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Προβλημα με φορητό
Εχω το εξης πρόβλημα (ευτηχώς οχι σε δικο μου μηχανημα)
Είναι ενα φορητό με Windows 2000 (παλιο, ΡΙΙΙ 1000Mhz νομιζω)
Ξαφνικά τα έπαιξε και έβγαλε cdaudio.sys error missing file σε μια μπλέ οθόνη και δεν μπαίνει φυσικά ουτε σε Safe mode.
Το πρόβλημα θα λύνονταν με ένα απλό format αλλά δυστηχώς το CD-Drive του φορητού εγκατέλειψε τον μάταιο κόσμο νωρίς. Απο το εξωτερικό (USB) cd-drive δεν κανει boot... Εαν δανειστώ PCMCIA θα κάνει boot απο κει??
Άλλος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα??
Είναι ενα φορητό με Windows 2000 (παλιο, ΡΙΙΙ 1000Mhz νομιζω)
Ξαφνικά τα έπαιξε και έβγαλε cdaudio.sys error missing file σε μια μπλέ οθόνη και δεν μπαίνει φυσικά ουτε σε Safe mode.
Το πρόβλημα θα λύνονταν με ένα απλό format αλλά δυστηχώς το CD-Drive του φορητού εγκατέλειψε τον μάταιο κόσμο νωρίς. Απο το εξωτερικό (USB) cd-drive δεν κανει boot... Εαν δανειστώ PCMCIA θα κάνει boot απο κει??
Άλλος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα??
Last edited by Ganther on Fri Oct 26, 2007 11:09 pm, edited 1 time in total.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Δυστηχως ειναι παλιος(Ιnspiron 2500) και δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη!
Υπαρχει και η επιλογη να αγορασω ενα εσωτερικο Dvd-drive για να αντικαταστησω το χαλασμενο και να κανω boot, αλλα εαν δεν χρειαζετσαι απαραιτητως θα το αποφυγω αφου και δεν χρειαζεται αφου υπαρχει USB-drive και θα αργησει να μου ερθει απο το εξωτερικο!
Υπαρχει και η επιλογη να αγορασω ενα εσωτερικο Dvd-drive για να αντικαταστησω το χαλασμενο και να κανω boot, αλλα εαν δεν χρειαζετσαι απαραιτητως θα το αποφυγω αφου και δεν χρειαζεται αφου υπαρχει USB-drive και θα αργησει να μου ερθει απο το εξωτερικο!

- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Προβλημα με φορητό
παιδια,βάζω μεσα στο λαπτοπ μου 3 διαφορετικα flashakia και μου γραφει ότι δεν ανγνωρίζονται οι συκσευες που προστέθηκαν αλλα αν βάλω όμως την usb webcam μου ή το μικροφωνο αυτά λειτουργούν κανονικα.τι μπορει να φταιεί???
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
συνήθως τρώνε φλασιές οι usb θύρες. δοκίμασε τα ίδια flashakia σε άλλες θύρες και πεςSerendipity wrote:παιδια,βάζω μεσα στο λαπτοπ μου 3 διαφορετικα flashakia και μου γραφει ότι δεν ανγνωρίζονται οι συκσευες που προστέθηκαν αλλα αν βάλω όμως την usb webcam μου ή το μικροφωνο αυτά λειτουργούν κανονικα.τι μπορει να φταιεί???
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Ασχετο αλλα αγοραστηκε απο το Ebay ανταλακτικο DVD για το φορητο προς 38 ευρω, απο τα 300 που ζητουσε η αντιπροσωπια για καινουργιο
και πλεον το φορητο δουλευει πλεον περιφημα

- Serendipity
- Gbyte level
σε ολες τι θυρες το ιδιο μου βγαζει.γραφει και το εξης μηνυματακιtsilochr wrote:συνήθως τρώνε φλασιές οι usb θύρες. δοκίμασε τα ίδια flashakia σε άλλες θύρες και πεςSerendipity wrote:παιδια,βάζω μεσα στο λαπτοπ μου 3 διαφορετικα flashakia και μου γραφει ότι δεν ανγνωρίζονται οι συκσευες που προστέθηκαν αλλα αν βάλω όμως την usb webcam μου ή το μικροφωνο αυτά λειτουργούν κανονικα.τι μπορει να φταιεί???
One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned,and windows does not recognize it.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- para
- Wow! Terabyte level
Πολλά προβλήματα με flashάκια λύνονται με έναν έλεγχο+διόρθωση σφαλμάτων τους. Κάν' το σε κάποιον υπολογιστή που τα αναγνωρίζει και μετά πέρασέ τα σ' αυτόν που θες.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...