Venus Feedback
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Καθώς γυρνούσα στην Αθήνα με το καράβι και είχα άπλετο χρόνο να σκεφτώ
(κάνω εισαγωγή για να μην με κατηγορήσετε για την συνέχεια), προσπαθούσα να βρω κάποιον τρόπο για να γίνει το wiki ευρύτερα γνωστό. Πρώτα στα ίδια τα μέλη του Venus και μετά στην υπόλοιπη κοινότητα. Για το πρώτο μήπως μπορεί να γίνει κάτι που να είναι εμφανής κάποιος σύνδεσμος, ας πούμε μια εικόνα όπως αυτή για το portal? Θα μου πείτε θα γίνει ένας χαμός αν μπουν 2 εικόνες και όλα τα λινκς για αναζήτηση προφίλ κτλ... Δεν ξέρω και αν γίνονται αυτά που λέω. Αν αφήναμε αριστερά ένα πιο μικρό Logo του Venus στην μέση όλα όσα αφορούν τον χρήστη και δεξιά το logo του wiki? Αλλιώς να μπει κάπου που θα μπορεί να το πάρει εύκολα το μάτι. Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει μπει η αναζήτηση ίσως στριμωχτούν πολύ αν μπει εκεί σύνδεσμος. Καμιά ιδέα?

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- netharis
- Venus Former Team Member
Υποθέτω οτι μπορεί να μπεί σε link μαζί με τα functions του forum (αναζήτηση, προσωπικά μηνύματα κτλ). Ή να μετατοπιστούν αυτά κάποια pixel αριστερά και να τοποθετηθεί στα δεξιά μία είκόνα με ενα logo του wiki και το link να πηγαίνει εκεί.
Απλά μία ιδέα
Απλά μία ιδέα

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- sandra
- Wow! Terabyte level
Δεν είχα αυτόν τον σκοπό EinherjarEinherjar wrote:Του ραγίζεις την καρδιά
Θα βάλω και εγώ κανένα link επάνω

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- P3
- Venus Project Founder
Απλά κάνω ότι δεν βλέπω καλά! Απλά!!!!sandra wrote:Δεν είχα αυτόν τον σκοπό EinherjarEinherjar wrote:Του ραγίζεις την καρδιά
Θα βάλω και εγώ κανένα link επάνωΕυτυχώς που έβαλε σήμερα internet και δεν θα προσέξει το σχόλιο μου για το portal
![]()
![]()
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Παρατήρησα ότι όταν στελνεις πμ με greeklish, εμφανίζει μήνυμα ότι απαγορευονται απο το forum κλπ. Ποιο το νόημα? Καλύτερο θαναι να χρησιμοποιηθεί για το forum αυτο καθ'αυτο
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ως γνωστόν, δεν μπορεί να αλλάξει κάποιος το username του.
Βέβαια αυτό είναι λιγάκι σπάσιμο...αλλά σωστό. Δεν γίνεται να αλλάζεις το username κάθε λίγο και λιγάκι...θα χαθούμε στο τέλος.
Έτσι θέλω να προτείνω κάτι που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές:
Ας υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει κάποιος το username του μόνο μία φορά και στο προφίλ του που φαίνεται δεξιά από τα μηνύματα που ποστάρει να φαίνεται:
Τί λέτε?
Ακούω γνώμες και συναισθήματα!!!
Βέβαια αυτό είναι λιγάκι σπάσιμο...αλλά σωστό. Δεν γίνεται να αλλάζεις το username κάθε λίγο και λιγάκι...θα χαθούμε στο τέλος.
Έτσι θέλω να προτείνω κάτι που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές:
Ας υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει κάποιος το username του μόνο μία φορά και στο προφίλ του που φαίνεται δεξιά από τα μηνύματα που ποστάρει να φαίνεται:
Αλλά προσοχή:μόνο μία αλλαγή.πρώην Χ
Τί λέτε?
Ακούω γνώμες και συναισθήματα!!!
What to say man...what to say....
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- Einherjar
- Venus Project Founder
Το σκεπτικό πίσω από αυτό το νούμερο είναι ότι κάποιος θα θέλει να το αλλάξει λογικά κοντά στον χρόνο που έκανε εγγραφή γιατί μπορεί ξέρω γω να το μετάνιωσε.
Αν έχεις πάνω από 50 δημοσιεύσεις, θεωρητικά είσαι αρκετό χρόνο μέλος, άρα έχει αρχίσει να γίνεσαι γνωστός στην κοινότητα. Οπότε θα ήταν λάθος να αλλάξεις όνομα. Φαντάσου π.χ. εγώ να αποφασίσω με τις 5k+ δημοσιεύσεις να αλλάξω username. Εκτός του ότι θα μπερδεύονταν οι υπόλοιποι, όσες τυχόν αναφορές υπάρχουν προς εμένα σε διάφορες άλλες δημοσιεύσεις, θα γίνονταν αυτόματα άκυρες.
Αν έχεις πάνω από 50 δημοσιεύσεις, θεωρητικά είσαι αρκετό χρόνο μέλος, άρα έχει αρχίσει να γίνεσαι γνωστός στην κοινότητα. Οπότε θα ήταν λάθος να αλλάξεις όνομα. Φαντάσου π.χ. εγώ να αποφασίσω με τις 5k+ δημοσιεύσεις να αλλάξω username. Εκτός του ότι θα μπερδεύονταν οι υπόλοιποι, όσες τυχόν αναφορές υπάρχουν προς εμένα σε διάφορες άλλες δημοσιεύσεις, θα γίνονταν αυτόματα άκυρες.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ωραίο ακούγεται, patchάρισε τον κώδικα του phpbb να το κάνει και το συζητάμε.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie