Απέτυχε η επέμβαση μετ. Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Proxenos » Tue Oct 09, 2007 6:48 pm

cactus wrote:Ο θάνατος του αρχιεπίσκοπου θα φέρει δάκρυα σε 4.000.000 άτομα (καλώς ή κακώς) και κρίση στην εκκλησία η οποία μην ξεχνάμε έχει την 2η μεγαλύτερη περιουσία στη χώρα...
Η μεγαλύτερη ποια είναι; Του κράτους; Γιατί, αν θυμάμαι καλά, Εκκλησία = Κράτος. Ή κράτος εν κράτει...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Oct 09, 2007 7:15 pm

Έλεος παιδιά!
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Tue Oct 09, 2007 7:27 pm

Ρε παιδιά έλεος μ'αυτό το θέμα! Μας τα έχουν πρήξει στις ειδήσεις τώρα το βλέπω και στο Venus. Να ναι καλά ο άνθρωπος αλλά τόσα μικρά παιδιά πεθαίνουν από καρκίνο και δεν το κάνουμε θέμα...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Tue Oct 09, 2007 7:46 pm

true true...

Αλλα τα καναλια υιοθετησαν(εδω και καιρο) τη ρηση:

Ενας θανατος ειναι τραγωδια...1.000.000 θανατοι ειναι στατιστικη...
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Tue Oct 09, 2007 8:17 pm

Το ρητό ήταν Stalin copyrighted btw.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στα παπούτσια αυτών που αποφασίζουν για την μεταμόσχευση του Αρχιεπισκόπου. Από τη μια, θρησκευτικός πατέρας, από την άλλη, άτομο ηλικίας με καρκίνο σε μετάσταση...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Oct 09, 2007 10:14 pm

elsupreme wrote:Δεν θα ήθελα να ήμουν στα παπούτσια αυτών που αποφασίζουν για την μεταμόσχευση του Αρχιεπισκόπου. Από τη μια, θρησκευτικός πατέρας, από την άλλη, άτομο ηλικίας με καρκίνο σε μετάσταση...
Δεν νομίζω ότι (θα 'πρεπε να) το κοιτάνε έτσι οι γιατροί. Μάλλον θα τον βλέπουν απλώς ως άτομο ηλικίας. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο χρόκος.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Tue Oct 09, 2007 11:49 pm

Proxenos wrote:Η μεγαλύτερη ποια είναι; Του κράτους; Γιατί, αν θυμάμαι καλά, Εκκλησία = Κράτος. Ή κράτος εν κράτει...
Ναι, αν δεν απατώμαι έτσι πάει.
1.ελληνικό κράτος
2.εκκλησία
laikedelic !
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Oct 10, 2007 12:15 am

Αρχικά δεν θεωρώ σωστό να κατηγορεί κάποιος για τον πόνο τους αυτούς που είναι πιστοί στην Εκκλησία (ακόμη και οι έξαλλες θεούσες). Γι' αυτούς αυτός ο άνθρωπος σημαίνει κάτι, κι ας μην συμμερίζονται την άποψή τους όλοι. Με τον ίδιο τρόπο που άλλοι νοιάζονται για τον Πάπα, το Δαλάι Λάμα, τον Έλβις Πρίσλεϊ ή τον Μπιλ Γκέιτς... Καθένας με τα πρότυπά του.

Δεύτερον έχω αηδιάσει με αυτό που κάνει η τηλεόραση από χθες. Που έχουν βγει στα παράθυρα για να αποδώσουν ευθύνες. Οι μισοί Έλληνες πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια και το φταίξιμο δεν πέφτει κάθε φορά στο θεράποντα γιατρό. Είναι απλά μια ανθρώπινη κατάσταση, κάτι μέσα στη ζωή.

Όσο για το θέμα της διαδοχής (πού μάλλον είναι το ζουμί) είναι ντροπή να μην περιμένουν καν να πεθάνει ο άνθρωπος και να αρχίζουν ήδη να βγάζουν μαχαίρια. Το αξίωμα είναι ισόβιο αν δεν κάνω λάθος.

Και για να κλείσω, αυτοί στα τηλεπαράθυρα είναι πυρκαγιολόγοι, Εφηθοδιολόγοι, εξελίξειστοπασοκολόγοι και τώρα θέλουν να γίνουν και γιατροί! Δεν τους είπε κανείς πως είμαστε στην εποχή της εξειδίκευσης;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Wed Oct 10, 2007 12:56 am

shodanjr_gr wrote:
DeusEx wrote:Τι το παλευουνε πια ? ελεος ...
Να τον αφήσουν δηλαδή να πεθάνει....;
Δεν θελω να φανω κακος , αλλα οποιοσδηποτε 'νορμαλ' θνητος - οπως εμεις , θα ηταν ηδη νεκρος και κατι μετρα κατω απο την γη , σε παρομοια περιπτωση ...
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...μεταμοσχεύσεις και ιατρική φροντίδα δεν έχει μόνο ο Χριστόδουλος...ούτε είναι ο μόνος που πάει στην Αμερική όταν έχει πρόβλημά υγείας είναι...
Εγω λυπαμαι μονο κατι παππουδες και γιαγιαδες που πανε και τα σκανε στην εκκλησια , παρα τις οικονομικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουν ...
Χωρίς να είμαι υπέρμαχος της εκκλησίας, πιστεύω ότι τα λεφτά που δίνει ο οργανισμός αυτός για να στηρίξει κόσμο με προβλήματα είναι πολύ περισσότερα από το κόστος της θεραπείας του Χριστόδουλου ;) (χώρια το έργο που κάνουν οι επιμέρους εκκλησίες, ενορίες κλπ).
Ωχ καλύτερα να μην το πιάσουμε το θέμα είναι σαν να μου πάτησες τον κάλο. Γιατί δυστυχώς τα ξέρω εκ των έσω
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level

Post by *estrngd » Wed Oct 10, 2007 2:25 am

ρε adam98, αν τα ξέρεις εκ των έσω πές κάτι να μαθαίνουμε και οι "απ έξω", απλά και εγώ δεν θα αντέξω να κάνουμε άλλο ένα τεράστιο post με απόψεις κλπ :roll: (όπου θα βγάζω το μένος μου ενάντια στο παπαδαριό και δη το Χριστοδουλέϊκο κλπ).
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Oct 11, 2007 2:53 pm

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε δύο εβδομάδες, ωστόσο, άγνωστο μένει εάν θα παραμείνει στις ΗΠΑ για την θεραπεία ή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα όμως θα αποφασιστεί αφού ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι μεταστάσεις στην κοιλιακή χώρα προήλθαν από τον όγκο στο ήπαρ, γεγονός το οποίο και ο καθηγητής Α. Τζάκης χαρακτήρισε σπάνιο.

Οι άνθρωποι που συνοδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο στο Μαϊάμι, λένε πως αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο σθένος τη δοκιμασία του και πως ο ίδιος, μαζί με τους γιατρούς, θα αποφασίσει την θεραπεία που θα ακολουθηθεί στο εξής.
πηγή
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”