Βοήθεια σχετικά με το τμημα!!

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Βοήθεια σχετικά με το τμημα!!

Post by sandra » Fri Sep 03, 2010 12:31 am

Απο τα Ιωαννινα δεν εισαι; Οχι, δε δικαιουσαι μετεγγραφη απο τη στιγμη που περασες στον τοπο διαμονης σου. Και μεταξυ μας το θεωρω χαζο τελειως να παρεις για ΑΣΟΕΕ.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
thefreak
Mbyte level
Mbyte level

Post by thefreak » Fri Sep 03, 2010 3:55 am

Προτίμησε τα Ιωαννινα. :smt002
aquila non captat muscas. numero 5
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Fri Sep 03, 2010 8:13 am

Ακόμα και αν έπαιρνες μετεγγραφή, πολύ δύσκολα θα σου αναγνώριζαν όλα τα μαθήματα. Μόνο κάποια που θεωρούνται ισοδύναμα (για να μάθεις ποια είναι αυτά πρέπει να ρωτήσεις τη γραμματεία μας. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση των τίτλων δε σημαίνει ότι είναι και ισοδύναμα)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Fri Sep 03, 2010 9:39 am

tasosatha wrote:Τελικα περασα στα Γιαννενα...θα ηθελα ομως να σας ρωτησω κατι αλλο και οποιος γνωριζει ας απαντησει...Γινεται αν περασω ολα τα μαθηματα του πρωτου έτους να παρω μεταγραφη στο τμημα σας και να εγγραφω στο δευτερο έτος???
η σχολή των Ιωαννίνων είναι αντίστοιχη με την δική μας!!! και γενικά δέχονται στο τμήμα μας από αυτήν (τουλάχιστον πριν 4-5 χρόνια σίγουρα :P - ένα τηλ στην γραμματεία στις ΑΣΟΕΕ πληροφορική θα στο επιβεβαιώσει!) το θέμα λοιπόν είναι να έχεις προϋποθέσεις να πάρεις (πχ. 3τεκνοι, πολύτεκνοι...)
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
tasosatha
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: High school

Post by tasosatha » Fri Sep 03, 2010 8:08 pm

Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Sep 03, 2010 10:59 pm

Τρελο μου φαινεται, ποσο δυσκολο ειναι να περασεις ολα τα μαθηματα του ετους σου?Αλλα και παλι...σε τοσο δυσκολους καιρους εγω θα καθομουν στα "αυγα" μου.
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat Sep 04, 2010 1:08 pm

tasosatha wrote:Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
Μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο (δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που θα θέλει να διώξει τους καλούς φοιτητές της). Επίσης, δεν είναι τόσο δύσκολο να περάσεις τα μαθήματα του πρώτου έτους. Αν ήταν έτσι τότε τα περιφερειακά πανεπιστήμια θα είχαν αδειάσει.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Sat Sep 04, 2010 1:57 pm

Erevodifwntas wrote:
tasosatha wrote:Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
Μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο (δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που θα θέλει να διώξει τους καλούς φοιτητές της). Επίσης, δεν είναι τόσο δύσκολο να περάσεις τα μαθήματα του πρώτου έτους. Αν ήταν έτσι τότε τα περιφερειακά πανεπιστήμια θα είχαν αδειάσει.

Ξέρω περίπτωση που πέρασε όλα τα μαθήματα του 1ου έτους και πήρε μεταγραφή γιαυτό το λόγο. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει το ίδρυμα που θα πας μετά να είναι στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Βέβαια με τις αλλαγές που έγιναν τώρα τελευταία μπορεί κάτι να έχει αλλάξει οπότε η γραμματεία θα σου πει κάτι σίγουρο.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Sep 04, 2010 3:09 pm

Οι αλλαγες συμφωνα με το υπουργειο θα ανακοινωθουν απο 7/9. Σχεδον απολυτα σιγουρη δε δικαιουσαι και ουτε θα δικαιουσαι μετεγγραφη απο τη στιγμη που ζεις μονιμα στα Ιωαννινα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”