Αυτο που λες δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση να το ξερεις, οι μηνιαιοι ειναι για 1 μηνα απο τη στιγμη που ανοιγεις το κουτακι τους οχι για 30 "φορεματα". Το οτι μπορεις να χρησιμοποιεις ενα μηνιαιο φακο 40 η 60 μερες, δεν σημαινει οτι "κραταει" τοσο. Φιλη μου κρατουσε τους μηνιαιους 3μηνο και εφτασε να τους κρατησει και κοντα 6μηνο επειδη "δεν ειχε λεφτα" ομως κοντεψε να χασει τα ματια της. Μην παιζετε με αυτα τα πραγματα καλυτερα. Με το να εισαι τυπικος με τους φακους χαλας λιγα λεφτα παραπανω αλλα δεν ρισκαρεις ενα απο τα πολυτιμοτερα πραγματα στη ζωηchriskin wrote:αμα ειναι χωρις μυωπια ειναι υπερβολικα ακριβοι - αμα ειναι με μυωπια κτλ οκ ειναιcypher wrote:Btw ρωτησα σε ενα μαγαζι μιας και περναγα απο εκει και λενε οι φακοι με τα κουλα χρωματα (κοκκινο, ασπρο κτλ) κανουν απο 90 ευρω το ζευγαρι γιατι ειναι παραγγελια και ειναι μηνιαιοι. Πολλα λεφτα για το τιποτα.
παντως σκεφτειτε πως δεν θα φοραει κανεις καθημερινα τους κοκκινους φακους πχ, αλλα μια σε καθε βολτα του σε μερη που θα ηθελε να τους εχει. αρα στην πραξη ενα ζευγαρι μηνιαιων μπορει να κρατησει και 5-6 μηνες. ασε που αφου δεν θα τους φοραει ολη μερα θα μπορει να τους βαλει παραπανω απο 30 μερες (εδω και ολη μερα που τους εχω αμα τους προσεχω κρατανε 40 μερες ευκολα - αμα τους φοραγα μονο 5 ωρες τη μερα, μια-δυο μερες τη βδομαδα παιζει να κραταγαν και χρονο ολοκληρο)

Btw το lasik εχει αρχισει να μου φαινεται ολο και πιο πολυ ως η απολυτη λυση...