Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Oct 06, 2006 2:23 pm

Και εγώ έχω ακούσει διάφορα από φίλους + γνωστούς.

Ο,τι είναι να γίνει, ας γίνει πολιτισμένα!Εμένα αυτό με νοιάζει πρωτίστως!

Τέλοσπαντων, ας δώσουμε τα μαθήματα μας τώρα, ούτως ή αλλιώς αυτά δεν είναι παρά φήμες.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by rapadder » Fri Oct 06, 2006 2:27 pm

Δεν πρόκειται να γίνει καμία κατάληψη αν δεν τελειώσουν οι εξετάσεις. Είπαμε τι σοϊ Πανεπιστήμιο - εξεταστικό κέντρο είμαστε...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Fri Oct 06, 2006 4:48 pm

Πάντως από συζήτηση με καθηγητές ,έμαθα ότι αν χαθεί μια εβδομάδα μάθημα ,χάνεται το εξάμηνο.
Nίκος
bit level
bit level

Post by Nίκος » Fri Oct 06, 2006 4:58 pm

Πάντως δεν πρέπει να χαθεί το εξάμηνο σε καμία περίπτωση.Θα είναι καταστροφικό για όλους μας πιστεύω.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διεκδικήσουμε αυτα που θέλουμε,χωρίς να κάνουμε καταλήψεις.
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ....
Stefano
byte level
byte level

Post by Stefano » Fri Oct 06, 2006 5:13 pm

alexo wrote:Πάντως από συζήτηση με καθηγητές ,έμαθα ότι αν χαθεί μια εβδομάδα μάθημα ,χάνεται το εξάμηνο.
Λογικό είναι, αφού ήδη χάσαμε 1,5 μήνα μαθήματα!

Ούτως ή άλλως, αντί 6μηνο θα κάνουμε 1,5μηνο (Νοέμβριος-20 Δεκεμβρίου) :???:
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Fri Oct 06, 2006 5:23 pm

Και δύο βδομάδες μπόνους μετά τις Γιορτές! :-D (Αν φάμε δε και γαλοπούλα στο αμφιθέατρο, ποιος μας πιάνει...)

Χτες άκουσα στις βραδινές ειδήσεις (σοβαρού) τηλεοπτικού καναλιού πως σύντομα θα ξανασυζητηθεί το θέμα περί αναθεώρησης του Συντάγματος, οπότε να υποθέσω πως ξανά θα αρχίσει η γνωστή συζήτηση...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Fri Oct 06, 2006 6:14 pm

Πολύ πιθανό...
Έγω άκουσα από φίλους πάντως προχθές για αυτό και το είπα ότι στο Καποδιστριακό από εβδομάδα συνέρχονται συνελεύσεις για να αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι...
Μακάρι να μην γ@...ει πάλι η κατάσταση :???:
S.S.D.D.
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Fri Oct 06, 2006 10:54 pm

καλα παιδια παντως έγω δεν έχω σκοπο να ξαναδώσω 300 μαθήματα μαζεμένα πάλι τον Σεπτέμβη. Προτείνω όσοι έχουμε μυαλό και θέλουμε κάποια στιγμή να τελειώσουμε την σχολή να μην στηρίξουμε πάλι την κατάληψη, γιατί την άλλη φόρα ακόμα και αν δεν ψήφισε κάποιος ουσιαστικά στήριξε την κατάληψη.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Fri Oct 06, 2006 10:57 pm

Manousos wrote:καλα παιδια παντως έγω δεν έχω σκοπο να ξαναδώσω 300 μαθήματα μαζεμένα πάλι τον Σεπτέμβη.
Δεν κατάλαβες καλά...
θα χαθεί το εξάμηνο = δε θα δοθούν καν τα μαθήματα.
Ακόμα χειρότερα δλδ.

Δεν νομίζω πάντως να γίνουν όλα αυτά,γιατί άλλο
μετάθεση εξέτασης ,άλλο χάσιμο εξαμήνου.
Κανείς δεν νομίζω πως θέλει το 2ο.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Fri Oct 06, 2006 11:04 pm

Παντως παλιοτερα ειχε χαθει εξαμηνο... ('99 πρεπει να ηταν...)

Το σεναριο ειναι εφιαλτικο παντως, και δε θελω να το σκεφτομαι, γιατι εχω αρχισει να ελπιζω οτι θα την τελειωσω καποτε τη ρημαδοσχολη, και δεν θελω τετοια εμποδια... Μου φτανουν τα δικα μου λαθη τοσα χρονια...
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Fri Oct 06, 2006 11:10 pm

Ganther wrote:Μου φτανουν τα δικα μου λαθη τοσα χρονια...
Ισχύει στα μέγιστα και για'μένα αυτό.Ας ελπίσουμε να μη γίνει τίποτα τέτοιο...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Sat Oct 07, 2006 2:09 am

Και εγώ μαζί σας παιδιά!Έλεος δεν πάει άλλο... :evil:
S.S.D.D.
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Sat Oct 07, 2006 5:08 am

Να ενημέρωσω πάντως ότι στις 8 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει Γενική Συνέλευση με θέματα όπως τις Καταλήψεις Μαΐου και Ιουνίου, τις αλλαγές στην Ανώτατη Παιδεία κ.α....αυτό σημαίνει ότι ότι γίνει θα γίνει μετά το πέρας της εξεταστικής.
Κατά τα άλλα ψυχραιμία....
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 07, 2006 10:15 am

καλα παιδια παντως έγω δεν έχω σκοπο να ξαναδώσω 300 μαθήματα μαζεμένα πάλι τον Σεπτέμβη.

Δεν κατάλαβες καλά...
θα χαθεί το εξάμηνο = δε θα δοθούν καν τα μαθήματα.
Ακόμα χειρότερα δλδ.
αυτό ακριβώ λέει και ο manousos, alexo. Ότι τον ερχόμενο Σεπτέβρη θα πρέπει να δίνουμε σαν τρελοί !!! :evil:
vicky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by vicky » Sat Oct 07, 2006 10:21 am

Παιδιά,ήταν πολυ ψυχοφθόρα αυτή η εξεταστική,εχω ξεκινήσει από τις 24 αυγούστου και ακομά ειμαι στον αγώνα,και όχι μόνο εγω.Ελπίζω όλα να πανε ομαλά και να τελειώσουμε κανονικά... εχω κανει και γω αρκετα λαθη αυτα τα 3 χρόνια που πέρασαν και δε με παιρνει για αλλα...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Sat Oct 07, 2006 10:40 am

The Punisher wrote: Aυτό ακριβώ λέει και ο manousos, alexo. Ότι τον ερχόμενο Σεπτέβρη θα πρέπει να δίνουμε σαν τρελοί !!! :evil:
Νομίζω πως ο alexo εννοεί πως αν χαθεί το εξάμηνο, αν δηλαδή δεν κάνουμε μαθήματα, δεν θα δοθούν εξετάσεις ούτε το Σεπτέμβρη για τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου, πολύ απλά γιατί οι καθηγητές δεν θα έχουν παραδώσει καμία ύλη... Για αυτό λέει χειρότερα! Σκέτη φρίκη! :-(

Διορθώστε με βέβαια αν κατάλαβα λάθος...
Παλαιότερα που λέτε πως χάθηκε εξάμηνο τι ακριβώς είχε συμβεί με τις εξετάσεις γνωρίζετε;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sat Oct 07, 2006 11:02 am

Όταν λέμε οτι χάνεται το εξάμηνο εννοούμε οτι τα μαθήματα δεν έχουν διδακτεί οπότε δε δίνονται στην προσεχή εξεταστική, αλλά αφού διδαχτούν κανονικά. Οπότε τον σεπτέμβρη δε θα υπάρχουν καν τα μαθήματα του χαμένου εξαμήνου.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
The Godfather
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by The Godfather » Sat Oct 07, 2006 3:07 pm

Ρε παιδιά.....αυτό δεν πρέπει να το αφίσουμε να γίνει......
Ας κατεβούμε όλοι μαζί στις συνελεύσεις, ας κάνουμε κάτι.....δεν το αντέχω ξανά αυτο....
Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας προσπαθώντας να αλλάξουμε τα μυαλά κάποιων που δεν πρόκειται να το κάνουν......

Δεν ξέρω....προβληματίζομαι έντονα με την όλη κατάσταση :???:
Image

Don Vito Corleone
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Sat Oct 07, 2006 3:16 pm

The Godfather wrote:Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας...
Καλά αυτή για'μένα όμως δεν είναι λογική.Αν ήταν έτσι ούτε τη χούντα θα είχαμε ρίξει,ούτε το 8ωρο θα είχε θεσπιστεί και πολλά πολλά άλλα.
Απλά μπορεί να γίνει και διαμαρτυρία και πορείες,αλλά ΧΩΡΙΣ κατάληψη της σχολής.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Sat Oct 07, 2006 4:01 pm

Paralias wrote:
The Godfather wrote:Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας...
Καλά αυτή για'μένα όμως δεν είναι λογική.Αν ήταν έτσι ούτε τη χούντα θα είχαμε ρίξει,ούτε το 8ωρο θα είχε θεσπιστεί και πολλά πολλά άλλα.
Απλά μπορεί να γίνει και διαμαρτυρία και πορείες,αλλά ΧΩΡΙΣ κατάληψη της σχολής.
paralias++
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Sat Oct 07, 2006 4:58 pm

alexo wrote:
Paralias wrote:
paralias++
Ακριβώς. Είναι δικαίωμα όλων να εκφράζουν την άποψη τους ή να διαμαρτύρονται για οτιδήποτε. Δημοκρατία έχουμε. Αλλά αυτό να μην γίνεται εις βάρος των υπολοίπων. Η ελευθερία του ενός, τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
tara
byte level
byte level

Post by tara » Sat Oct 07, 2006 5:01 pm

παιδια πως θα γινει διαμαρτυρια χωρις καταληψη?Ποσο νομιζετε οτι θα επηρεαστει η κυβερνηση?Να βαλουμε τοτε ενα περιβραχιονιο στο χερι μας οτι διαμαρτυρομαστε και να συνεχισουμε κανονικα τα μαθηματα μας σαν τους Ιαπωνες απεργους Και ειναι και το αλλο οι περισσοτεροι δεν πηγαινουμε στην πορεια οταν εχει καταληψη τωρα θα παμε?
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”