Pc Gaming
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Re: Pc Gaming
FOR SCIENCE!!

barbarosa wrote:http://img200.imageshack.us/img200/4484/ownagea.jpg
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- Stayrakas
- Mbyte level

- Academic status: N>4
barbarosa wrote:http://img200.imageshack.us/img200/4484/ownagea.jpg
Mετα το ματς με τη Μακαμπι?
---------------------------------------------------------------
Βγηκε το tropico 4!
Link
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Stayrakas wrote:Και ειναι κατα 90% ιδιο με το tropico 3
αυτο το λες για κακο;
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
στο τελευταιο video (σε ενα απο τα endings τουλαχιστον) στο deus ex human revolution δειχνει ως παραδειγμα διαφθορας και καταχρησης εξουσιας εικονες απο την ελληνικη αστυνομια να πνιγει πορειες σε δακρυγονα και ξυλο 
zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..
+++++++
Ποιο τελος διαλεξες;
- zweistein
- Wow! Terabyte level

chriskin wrote:zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..
+++++++
Ποιο τελος διαλεξες;

zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βλακεια τους που δεν το εβαλαν
επισης θα ηταν πολυ ωραιο αμα μπορουσα να περπατησω στη Hengsha λιγο παραπανω, οχι μονο 2-3 προαστια που πρακτικα ηταν γεματα αχρηστα στενα και 5-6 χρησιμα μερη που πηγαινες συνεχεια
- zweistein
- Wow! Terabyte level

ένταξη, σε αυτό ήταν λίγο πολύ ίδιο με το πρώτο Deus Εx (το δεύτερο δεν το έχω παίξει ακόμα, και μάλλον δεν πρόκειται γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα).chriskin wrote:zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βλακεια τους που δεν το εβαλαν
επισης θα ηταν πολυ ωραιο αμα μπορουσα να περπατησω στη Hengsha λιγο παραπανω, οχι μονο 2-3 προαστια που πρακτικα ηταν γεματα αχρηστα στενα και 5-6 χρησιμα μερη που πηγαινες συνεχεια
το κλίμα και η χρησιμότητα του δεν άλλαξε πολύ. για τα expectations που είχα βάση του πρώτου ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
προσωπικά τα μονα μείον, αλλα για μένα minor, που είδα ήταν η έλλειψη face exprations στα NPC και η υπερβολικά απλουστευμένη πολιτική στα physics του περιβάλλοντος της μηχανής γραφικών (εάν ένα object δεν είχε interactive σκοπό στον χώρο, τότε ήταν fixed μέσα σε αυτόν. ακόμα και οι καρέκλες δεν κουνιούνταν).
το κλίμα που σχημάτιζε το παιχνίδι βάση ιστορίας και μουσικής μέσα από τα quests καθώς και τα πολλά RPG στοιχεια για ένα FPS παιχνίδι ήταν αυτα που του έδωσαν όλη την αξια για μένα..

Επίσης εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις free roaming στο τέλος με όλα τα sidequests που πιθανόν να μην έχεις ολοκληρώσει ή πιθανόν να μην έχεις βρει. Γενικά πιστεύω πως όλα αυτά τα παιχνίδια θα έπρεπε να ακολουθούν το πρότυπο του GTA ωστε να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις ακόμα και μετά το τέλος του main quest. Ατέλειωτο πιστολίδι με τους μπάτσους :P
Συνολικά καλό παιχνίδι αλλά πολύ χειρότερο και πολύ πιο σύντομο από το πρώτο. Η ίσως μου φαίνεται εμένα πιο σύντομο γιατί τότε δεν ήμουν τόσο hardcore gamer...
Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
Συνολικά καλό παιχνίδι αλλά πολύ χειρότερο και πολύ πιο σύντομο από το πρώτο. Η ίσως μου φαίνεται εμένα πιο σύντομο γιατί τότε δεν ήμουν τόσο hardcore gamer...
Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
barbarosa wrote:Επίσης εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις free roaming στο τέλος με όλα τα sidequests που πιθανόν να μην έχεις ολοκληρώσει ή πιθανόν να μην έχεις βρει. Γενικά πιστεύω πως όλα αυτά τα παιχνίδια θα έπρεπε να ακολουθούν το πρότυπο του GTA ωστε να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις ακόμα και μετά το τέλος του main quest. Ατέλειωτο πιστολίδι με τους μπάτσους :P
free roaming δεν μπορουσαν να βαλουν γιατι καποιες απο τις επιλογες απλα δεν το επετρεπαν
η θα επρεπε να αλλαξουν τον κοσμο αναλογα με το τι επελεγες στο τελος, που ειναι υπερβολικα πολλη δουλεια
- johnnyextrem
- Gbyte level

- Academic status: PhD
Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC.barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!

Μα πόσο fail πια αυτό το dead island 2?
Είσαι σε μια περιοχή πρίν απο boss battle. Κάνει save αυτόματα χωρίς να μπορείς να επέμβεις. Τα πυρομαχικά περιορισμένα. Ουπς λίγο πριν νικήσεις πεθαίνεις.
Game Loaded, Game Saved!!! OK.
και σου πετάει και το οκ έτσι για να γελάσει μαζί σου αφού πλέον πρέπει να πολεμήσεις το boss με τις γροθιές σου εφόσον τα πυρομαχικά τα ξόδεψες πριν και πλέον δεν τα έχεις με το uber σύστημα save τους. Για την ακρίβεια μπορεί να σου χουν περισέψει λίγα αλλά είναι κάθε φορά και λιγότερα. (ανάλογα με το πόσα χρησιμοποίησες).
Κακή δουλειά γενικά το παιχνίδι είναι γεμάτο περίεργα glitch.
Είσαι σε μια περιοχή πρίν απο boss battle. Κάνει save αυτόματα χωρίς να μπορείς να επέμβεις. Τα πυρομαχικά περιορισμένα. Ουπς λίγο πριν νικήσεις πεθαίνεις.
Game Loaded, Game Saved!!! OK.
και σου πετάει και το οκ έτσι για να γελάσει μαζί σου αφού πλέον πρέπει να πολεμήσεις το boss με τις γροθιές σου εφόσον τα πυρομαχικά τα ξόδεψες πριν και πλέον δεν τα έχεις με το uber σύστημα save τους. Για την ακρίβεια μπορεί να σου χουν περισέψει λίγα αλλά είναι κάθε φορά και λιγότερα. (ανάλογα με το πόσα χρησιμοποίησες).
Κακή δουλειά γενικά το παιχνίδι είναι γεμάτο περίεργα glitch.
- zweistein
- Wow! Terabyte level

johnnyextrem wrote:Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC.barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
When life gives you lemons.....
don’t make lemonade!
Make life
take the lemons back!
Get mad!
I don’t want your damn lemons,
what the hell am I supposed to do with these?
Demand to see life’s manager!
Make life
rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons!
Do you know who I am?
I’m the man who’s gonna burn your house down!
With the lemons!
I’m gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!

το επιπεδο των αστειων στο πρωτο μ'αρεσε περισσοτερο παντως - γενικοτερα το πρωτο μου φανηκε οτι ηταν βασισμενο στο σεναριο του με σχετικα περιορισμενο gameplay ενω το δευτερο ειχε περισσοτερα κολπακια στο gameplay αλλα καπως αδιαφορο humor
- zweistein
- Wow! Terabyte level

βασικά με το δεύτερο γέλασα πιο σε πιο πολλά στιγμιότυπα..
γενικά μου άρεσε παρα πολύ κυρίως επειδή είχε κάποιες πολύ μικρές εκπλήξεις σεναριακού ενδιαφέροντος.
όπως το
παρόμοιο portal 2 - left4dead reference υπάρχει και σε ένα χαρτί του L4D2 που το έφτιαξε developer της valve και είχε βάλει μέσα easter egg για portal 2 με mini puzzle και ολόκληρο promo video μέσα.
για πολλούς αυτά μπορούν να φανούν και εντελώς out of context. καθώς με απλή κινεί λογική δεν έχουν απολύτως καμια σχέση μεταξύ τους.
αλλα έχω την εντύπωση ότι η valve αν το θέλει μπορεί να τσιμπήσει την προσοχή των fans με πολλούς τρόπους.
γενικά μου άρεσε παρα πολύ κυρίως επειδή είχε κάποιες πολύ μικρές εκπλήξεις σεναριακού ενδιαφέροντος.
όπως το
παρόμοιο portal 2 - left4dead reference υπάρχει και σε ένα χαρτί του L4D2 που το έφτιαξε developer της valve και είχε βάλει μέσα easter egg για portal 2 με mini puzzle και ολόκληρο promo video μέσα.
για πολλούς αυτά μπορούν να φανούν και εντελώς out of context. καθώς με απλή κινεί λογική δεν έχουν απολύτως καμια σχέση μεταξύ τους.
αλλα έχω την εντύπωση ότι η valve αν το θέλει μπορεί να τσιμπήσει την προσοχή των fans με πολλούς τρόπους.
Last edited by Loner on Sun Sep 11, 2011 2:39 pm, edited 1 time in total.
Reason: spoiler added
Reason: spoiler added

- darkness
- Kilobyte level

- Academic status: Alumnus/a
Και ναι, το πρώτο portal για ακόμη μια φορά δωρεάν στο steam μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!
Απλά μην το χάσετε όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα...
Απλά μην το χάσετε όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα...
For science. You monster.