Pc Gaming

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Pc Gaming

Post by chriskin » Mon Aug 29, 2011 12:22 pm

FOR SCIENCE!! :smt007 :smt007
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Aug 29, 2011 12:41 pm

sweeeeeeeeeeet!!!!!!!!
Image
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Tue Aug 30, 2011 2:04 pm

ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue Aug 30, 2011 2:07 pm

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by netharis » Tue Aug 30, 2011 2:54 pm

Link

Can't wait!!
Έχει στοιχεία RPG, και γενικά πρέπει να είναι πολύ καλό
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Aug 30, 2011 3:07 pm

Mετα το ματς με τη Μακαμπι? :smt019

---------------------------------------------------------------

Βγηκε το tropico 4!

Link
Και ειναι κατα 90% ιδιο με το tropico 3 :smt011
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Aug 30, 2011 3:33 pm

Stayrakas wrote:Και ειναι κατα 90% ιδιο με το tropico 3

αυτο το λες για κακο;
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue Aug 30, 2011 3:38 pm

netharis wrote:
Link

Can't wait!!
Έχει στοιχεία RPG, και γενικά πρέπει να είναι πολύ καλό
Αρκετά καλό , i ll play it!

Link
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Sep 02, 2011 8:46 am

στο τελευταιο video (σε ενα απο τα endings τουλαχιστον) στο deus ex human revolution δειχνει ως παραδειγμα διαφθορας και καταχρησης εξουσιας εικονες απο την ελληνικη αστυνομια να πνιγει πορειες σε δακρυγονα και ξυλο :lol:
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Sep 02, 2011 8:16 pm

το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Sep 02, 2011 8:25 pm

zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..

+++++++
Ποιο τελος διαλεξες;
την πορτα αριστερα εγω. ολα τα πατησα για να δω τι γινεται αλλα αυτο μου φανηκε το μοναδικο μη-μουφα
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Sep 02, 2011 9:21 pm

chriskin wrote:
zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..

+++++++
Ποιο τελος διαλεξες;
την πορτα αριστερα εγω. ολα τα πατησα για να δω τι γινεται αλλα αυτο μου φανηκε το μοναδικο μη-μουφα
και εγώ τα δοκίμασα όλα... τα αγαπημένα μου ήταν η επιλογή του μηνύματος που στηρίζει την γνώμη του Ταγκάρ, και η επιλογή Let the Facility Self Destruct. το #1 ταιριάζει παρα πολύ στην βάση της πλοκής του πρώτου Deus Εx. οποτε επειδή μου θύμισε καταστάσεις θα έλεγα το πρώτο μ'αρεσει ακόμα πιο πολύ σαν επιλογή.
πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades.. όπως σε games του στιλ resident evil και dead space..
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Sep 03, 2011 6:49 pm

zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βλακεια τους που δεν το εβαλαν

επισης θα ηταν πολυ ωραιο αμα μπορουσα να περπατησω στη Hengsha λιγο παραπανω, οχι μονο 2-3 προαστια που πρακτικα ηταν γεματα αχρηστα στενα και 5-6 χρησιμα μερη που πηγαινες συνεχεια
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Sep 03, 2011 8:23 pm

chriskin wrote:
zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βλακεια τους που δεν το εβαλαν

επισης θα ηταν πολυ ωραιο αμα μπορουσα να περπατησω στη Hengsha λιγο παραπανω, οχι μονο 2-3 προαστια που πρακτικα ηταν γεματα αχρηστα στενα και 5-6 χρησιμα μερη που πηγαινες συνεχεια
ένταξη, σε αυτό ήταν λίγο πολύ ίδιο με το πρώτο Deus Εx (το δεύτερο δεν το έχω παίξει ακόμα, και μάλλον δεν πρόκειται γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα).
το κλίμα και η χρησιμότητα του δεν άλλαξε πολύ. για τα expectations που είχα βάση του πρώτου ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.

προσωπικά τα μονα μείον, αλλα για μένα minor, που είδα ήταν η έλλειψη face exprations στα NPC και η υπερβολικά απλουστευμένη πολιτική στα physics του περιβάλλοντος της μηχανής γραφικών (εάν ένα object δεν είχε interactive σκοπό στον χώρο, τότε ήταν fixed μέσα σε αυτόν. ακόμα και οι καρέκλες δεν κουνιούνταν).

το κλίμα που σχημάτιζε το παιχνίδι βάση ιστορίας και μουσικής μέσα από τα quests καθώς και τα πολλά RPG στοιχεια για ένα FPS παιχνίδι ήταν αυτα που του έδωσαν όλη την αξια για μένα..
Image
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Sep 05, 2011 1:07 am

Επίσης εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις free roaming στο τέλος με όλα τα sidequests που πιθανόν να μην έχεις ολοκληρώσει ή πιθανόν να μην έχεις βρει. Γενικά πιστεύω πως όλα αυτά τα παιχνίδια θα έπρεπε να ακολουθούν το πρότυπο του GTA ωστε να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις ακόμα και μετά το τέλος του main quest. Ατέλειωτο πιστολίδι με τους μπάτσους :P

Συνολικά καλό παιχνίδι αλλά πολύ χειρότερο και πολύ πιο σύντομο από το πρώτο. Η ίσως μου φαίνεται εμένα πιο σύντομο γιατί τότε δεν ήμουν τόσο hardcore gamer...

Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Sep 05, 2011 1:10 am

barbarosa wrote:Επίσης εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις free roaming στο τέλος με όλα τα sidequests που πιθανόν να μην έχεις ολοκληρώσει ή πιθανόν να μην έχεις βρει. Γενικά πιστεύω πως όλα αυτά τα παιχνίδια θα έπρεπε να ακολουθούν το πρότυπο του GTA ωστε να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις ακόμα και μετά το τέλος του main quest. Ατέλειωτο πιστολίδι με τους μπάτσους :P

Συνολικά καλό παιχνίδι αλλά πολύ χειρότερο και πολύ πιο σύντομο από το πρώτο. Η ίσως μου φαίνεται εμένα πιο σύντομο γιατί τότε δεν ήμουν τόσο hardcore gamer...

Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!

free roaming δεν μπορουσαν να βαλουν γιατι καποιες απο τις επιλογες απλα δεν το επετρεπαν
η θα επρεπε να αλλαξουν τον κοσμο αναλογα με το τι επελεγες στο τελος, που ειναι υπερβολικα πολλη δουλεια
johnnyextrem
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by johnnyextrem » Mon Sep 05, 2011 1:30 am

barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC. ;)
Image
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Sat Sep 10, 2011 7:52 pm

Μα πόσο fail πια αυτό το dead island 2?
Είσαι σε μια περιοχή πρίν απο boss battle. Κάνει save αυτόματα χωρίς να μπορείς να επέμβεις. Τα πυρομαχικά περιορισμένα. Ουπς λίγο πριν νικήσεις πεθαίνεις.

Game Loaded, Game Saved!!! OK. :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

και σου πετάει και το οκ έτσι για να γελάσει μαζί σου αφού πλέον πρέπει να πολεμήσεις το boss με τις γροθιές σου εφόσον τα πυρομαχικά τα ξόδεψες πριν και πλέον δεν τα έχεις με το uber σύστημα save τους. Για την ακρίβεια μπορεί να σου χουν περισέψει λίγα αλλά είναι κάθε φορά και λιγότερα. (ανάλογα με το πόσα χρησιμοποίησες).

Κακή δουλειά γενικά το παιχνίδι είναι γεμάτο περίεργα glitch.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Sep 11, 2011 1:25 am

johnnyextrem wrote:
barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC. ;)

When life gives you lemons.....
don’t make lemonade!
Make life
take the lemons back!
Get mad!
I don’t want your damn lemons,
what the hell am I supposed to do with these?

Demand to see life’s manager!
Make life
rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons!
Do you know who I am?
I’m the man who’s gonna burn your house down!
With the lemons!
I’m gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Sep 11, 2011 2:07 am

:lol: :lol: :lol: :lol: ναι απο τα καλυτερα μερη του παιχνιδιου ηταν αυτο

το επιπεδο των αστειων στο πρωτο μ'αρεσε περισσοτερο παντως - γενικοτερα το πρωτο μου φανηκε οτι ηταν βασισμενο στο σεναριο του με σχετικα περιορισμενο gameplay ενω το δευτερο ειχε περισσοτερα κολπακια στο gameplay αλλα καπως αδιαφορο humor
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Sep 11, 2011 12:20 pm

βασικά με το δεύτερο γέλασα πιο σε πιο πολλά στιγμιότυπα..
γενικά μου άρεσε παρα πολύ κυρίως επειδή είχε κάποιες πολύ μικρές εκπλήξεις σεναριακού ενδιαφέροντος.
όπως το
να δει ο παίχτης κάποια πράγματα για το πως εξελίχτηκε η aperture αλλα και ψιλές λεπτομέρειες της στιγμής που συσχετίζονται με black μέσα και το καράβι borealis από half life 2, όπως και η ατάκα " I might take up a hobby, reanimating the dead maybe" που μπορεί να συνδυαστεί και με left4dead από κάποιους fans.
γενικά τα easter eggs του portal 2 είχαν ενδιαφέρον, και τα references πολλά. ήταν μια καλή προσπάθεια από την valve να τσιμπήσει την προσοχή από διαφορους fans.
παρόμοιο portal 2 - left4dead reference υπάρχει και σε ένα χαρτί του L4D2 που το έφτιαξε developer της valve και είχε βάλει μέσα easter egg για portal 2 με mini puzzle και ολόκληρο promo video μέσα.

για πολλούς αυτά μπορούν να φανούν και εντελώς out of context. καθώς με απλή κινεί λογική δεν έχουν απολύτως καμια σχέση μεταξύ τους.
αλλα έχω την εντύπωση ότι η valve αν το θέλει μπορεί να τσιμπήσει την προσοχή των fans με πολλούς τρόπους.
Last edited by Loner on Sun Sep 11, 2011 2:39 pm, edited 1 time in total.
Reason: spoiler added
Image
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by darkness » Mon Sep 19, 2011 1:58 am

Και ναι, το πρώτο portal για ακόμη μια φορά δωρεάν στο steam μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!
Απλά μην το χάσετε όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα...
For science. You monster.
Post Reply

Return to “Gaming”