barbarosa wrote:http://img200.imageshack.us/img200/4484/ownagea.jpg
barbarosa wrote:http://img200.imageshack.us/img200/4484/ownagea.jpg
Stayrakas wrote:Και ειναι κατα 90% ιδιο με το tropico 3
zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..
chriskin wrote:zweistein wrote:το Deus Εx HR το τερμάτισα..... εκπληκτικό game..
+++++++
Ποιο τελος διαλεξες;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..
ένταξη, σε αυτό ήταν λίγο πολύ ίδιο με το πρώτο Deus Εx (το δεύτερο δεν το έχω παίξει ακόμα, και μάλλον δεν πρόκειται γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα).chriskin wrote:zweistein wrote: πρέπει να προσθέσω όμως ότι θα χαιρόμουν αν μπορούσα να κάνω new game κρατώντας όλα τα augments k τα upgrades..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βλακεια τους που δεν το εβαλαν
επισης θα ηταν πολυ ωραιο αμα μπορουσα να περπατησω στη Hengsha λιγο παραπανω, οχι μονο 2-3 προαστια που πρακτικα ηταν γεματα αχρηστα στενα και 5-6 χρησιμα μερη που πηγαινες συνεχεια
barbarosa wrote:Επίσης εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις free roaming στο τέλος με όλα τα sidequests που πιθανόν να μην έχεις ολοκληρώσει ή πιθανόν να μην έχεις βρει. Γενικά πιστεύω πως όλα αυτά τα παιχνίδια θα έπρεπε να ακολουθούν το πρότυπο του GTA ωστε να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις ακόμα και μετά το τέλος του main quest. Ατέλειωτο πιστολίδι με τους μπάτσους :P
Συνολικά καλό παιχνίδι αλλά πολύ χειρότερο και πολύ πιο σύντομο από το πρώτο. Η ίσως μου φαίνεται εμένα πιο σύντομο γιατί τότε δεν ήμουν τόσο hardcore gamer...
Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC.barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!
johnnyextrem wrote:Μάλιστα, αρκετά quotes του Cave Johnson και του Space core έχουν εξελιχθεί σε memes. Ναι, ήταν σύντομο αλλά ήταν πιο εκτεταμένο, πιο αχανές και πιο αστείο από το πρώτο παιχνίδι. Στα μέσα Σεπτεμβρίου έχουμε και δωρεάν DLC.barbarosa wrote:Anyway πρόσφατα έπαιξα και το portal 2 επίσης. Μην έχοντας παίξει το πρώτο παιχνίδι μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αν και ήταν κι αυτό σύντομο. Το χιούμορ ειδικά και οι βλακείες που λένε τα ρομποτ και τα ηχογραφημένα μυνήματα είναι όλα τα λεφτά!