Speak the truth without fear but passion!!!AmmarkoV wrote:Ούτε οι γυναίκες..*Natasa* wrote:Οι αντρες δεν αλλαζουν.. Brick wall
Jeez , μια κουβέντα είπα..

Speak the truth without fear but passion!!!AmmarkoV wrote:Ούτε οι γυναίκες..*Natasa* wrote:Οι αντρες δεν αλλαζουν.. Brick wall
Jeez , μια κουβέντα είπα..
Ελα που παραπονιεσαι!!!Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... )!!!
Ναί όλως τυχαίος "χρωστάνε" το μάθημαmarios wrote: Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα...)!!!
Μας προλαβαν οι μεταπτυχιακοι!!!Καλά κορίτσια ρε δεν έχετε στο έτος σας, σε μας τους πρωτοετείς πρέπει να έρθετε;
para wrote:Ρε παιδιά έλεος! Πώς μιλάτε έτσι;
Πρώτον δεν είναι εκφράσεις αυτές.
Δεύτερον οι γυναίκες δεν είναι πράγματα για να λέμε "καλό πράμα".
Δεν είμαστε πολύ ευαίσθητοι με τις γυναίκες, είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους. Με τον ίδιο τρόπο που μας πειράζει να μιλάς έτσι για τις γυναίκες, θα μας πείραζε να μιλούσες και για τους άντρες.vincent wrote:Σαν πολύ ευαίσθητοι δν μου γίνατε με τις γυναίκες...?
Μπορείς να είσαι όσο μισογύνης θες, δε θα σου πει κανένας τίποτα για να αλλάξεις τις απόψεις σου, αρκεί οι πράξεις και τα λόγια σου να είναι σωστά απέναντι σε όλους. Στο μυαλό σου σχημάτιζε τις απόψεις σου όπως τις θες. Μην προσβάλλεις όμως με τα λόγια και τις πράξεις σου κανέναν.vincent wrote:Δν τους αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση (ειμαι γνωστός μισογύνης...)
Τώρα περιμένεις να σου πούμε μπράβο; Δε μας ενδιαφέρει τι κάνεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταματήσεις τους άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς.vincent wrote:..για αυτό και ασχολούμαι μόνο με τις καγκουρογκόμενες που είναι χαζές και τις χωρίζω στην δευτερη βδομάδα...
Στους όρους που συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή στο forum αναφέρεται ότι απαγορεύονται τα greeklish. Νομίζω ότι τον (ίδιο -προφανώς-) λόγο στον είπε και ο Zifnab σε άλλο post σου που ήταν κι αυτό σε greeklish.vincent wrote:Υ.Γ τζόλε τι πρόβλημα υπάρχει με τα greeklish?
Και φυσικά αυτός ο σεβασμός να μη μένει μόνο στο επίπεδο των εκφράσεων αλλά να φαίνεται και από τις πράξεις.Serendipity wrote: Σεβασμος απεναντι σε ολους τους ανθρωπους που συνεπαγεται και για τις γυναικες.
Πρώτο δν στο είπα για να ψωνιστώ, στο είπα για να σου δείξω ποια πιστεύω ότι είναι η στάση ζωής σε αυτό το θέμα που πρέπει να έχουμε άτομα της ηλικίας μας.... Δεύτερον θα σου αναλύσω την λέξη καγκουρογκόμεναPara wrote:Τώρα περιμένεις να σου πούμε μπράβο; Δε μας ενδιαφέρει τι κάνεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταματήσεις τους άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς.vincent wrote:..για αυτό και ασχολούμαι μόνο με τις καγκουρογκόμενες που είναι χαζές και τις χωρίζω στην δευτερη βδομάδα...
Η πραγματική μόρφωση δεν φαίνεται από τις απόψεις κάποιου καθώς οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές και ποτέ αντικειμενικές ακόμα και αν αυτές συμβαδίζουν με τα "χριστιανικά ήθη" της εποχής μας... Δν μπορείς να ορίσεις ποια άποψη είναι σωστή και ποια λάθος γιατί χρειάζεσαι ένα μέτρο. Ποιο μέτρο όμως πιστεύεις εσύ ότι είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην ανάγκες της αμιγούς αντικειμενικότητας? Η πραγματική μόρφωση είναι να δέχεσαι όλες τις απόψεις όσο ακραίες μπορεί να είναι αυτές χωρίς να ξεκινάς "χριστιανικό" αγώνα ενάντια σε "αιρετικά" για σένα "πιστεύω"... Δν ξέρω τι ιδέες έχουν τα αγοράκια του δημοτικού αλλά εγώ μέχρι το λύκειο είχα την ιδέα που όλοι ενστερνίζεσται τόσο χαρωπά στο φόρουμ αλλά δν είναι όλα τόσο ιδανίκα στον κόσμο αυτό... Μεγαλώσατε ήλθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεται...serendipity wrote:ελπιζω τωρα που μπηκες πανεπιστημιο να Μορφωθεις ολοκληρωτικα..Αφου το 1ο που πρεπει να μαθεις ειναι ο Σεβασμος απεναντι σε ολους τους ανθρωπους που συνεπαγεται και για τις γυναικες.και να μν εχεις ακομα τις ιδεες που εχετε μερικα αγορακια απο την 1η δημοτικου...
δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο..δλδ τωρα που μεγαλωσαμε πρεπει να υποτιμαμε και το αντιθετο φυλο?. "... Δν ξέρω τι ιδέες έχουν τα αγοράκια του δημοτικού αλλά εγώ μέχρι το λύκειο είχα την ιδέα που όλοι ενστερνίζεσται τόσο χαρωπά στο φόρουμ αλλά δν είναι όλα τόσο ιδανίκα στον κόσμο αυτό... Μεγαλώσατε ήλθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεται...
Έχω ακούσει ότι πραγματικά υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μας και λίγο μεγαλύτερες που γουστάρουν μικρότερους...marios wrote:Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα...)!!!
Άσε να δεις εγώ τι έχω ακούσει... Yπάρχουν γυναίκες που κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού...Loner wrote:Έχω ακούσει ότι πραγματικά υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μας και λίγο μεγαλύτερες που γουστάρουν μικρότερους...marios wrote:Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα...)!!!
![]()
![]()
[off]ο άκυρος,ε;αλλά τώρα το θυμύθηκα και το βρήκα το topic...[/off]