Μάχη των φύλων και ατάκες

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
nookie
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nookie » Sun Sep 02, 2007 7:58 pm

AmmarkoV wrote:
*Natasa* wrote:Οι αντρες δεν αλλαζουν.. Brick wall
Ούτε οι γυναίκες..
Jeez , μια κουβέντα είπα.. :lol:
Speak the truth without fear but passion!!! :-D ;) :twisted:
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Nov 01, 2007 12:20 pm

Δεν είναι ακριβώς ατάκα αλλά κολλάει νομίζω:
Μάθημα 'Εισαγωγή στον Προγραμματισμό' με Γιακουμάκη:
Πριν αρχίσει η διάλεξη μας ρωτάει: "Έχετε κάποια απορία από το προηγούμενο;" Σηκώνει χέρι ένα παλικάρι λοιπόν και λέει(προφανώς ήταν απο προηγούμενο έτος και χρώσταγε το μάθημα): "Τα θέματα θα τα βάλετε εσείς η ο κ.Κάβουρας;"
Απ. Γιακ.: "Εσεις ποιος θέλετε να τα βάλει;"
Απ. Φοιτ.: "Εσείς"
Απ.Γιακ.: "Καλώς, ειδικά για σας θα τα βάλω εγώ"
Απ. Φοιτ. "Ευχαριστώ πολυ"
Και στο καπάκι σηκώνεται το παλικάρι και φεύγει!!!

Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :-p )!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Thu Nov 01, 2007 12:25 pm

Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... )!!!
Ελα που παραπονιεσαι!!!
Εσυ τι θα κανεις δηλαδη οταν μεγαλωσεις? :-p

M8...αν θες μοντελο(ντε και καλα) να σε συνοδευει...και αποθαρρυνεσαι ευκολα...τοτε μαλλον πρεπει να ξανακανεις μηχανογραφικο για να μπεις σε αλλη σχολη! :-D
Image
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Nov 01, 2007 2:09 pm

marios wrote: Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :-p )!!!
Ναί όλως τυχαίος "χρωστάνε" το μάθημα :lol:
Καλά κορίτσια ρε δεν έχετε στο έτος σας, σε μας τους πρωτοετείς πρέπει να έρθετε; :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Nov 01, 2007 2:42 pm

Άσε, απογοητεύτηκα και πάω για το final cut που λένε και οι Floyd...
Τουλάχιστον παίρνω ιδέες για το μέλλον... :-D :-D :-D
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Thu Nov 01, 2007 2:46 pm

Καλά κορίτσια ρε δεν έχετε στο έτος σας, σε μας τους πρωτοετείς πρέπει να έρθετε;
Μας προλαβαν οι μεταπτυχιακοι!!! :-p :-p

ΥΓ.Μιλω ως 4ετης(πλεον).. :-D
Image
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Thu Nov 01, 2007 8:46 pm

Εγώ από το πρώτο έτος είμαι ικανοποιημένος δεν μπορώ να πω πολύ καλό πράγμα...Μην άγχεσαι ρε Μάριε θα βρούμε το δρόμο μας, εγώ ήδη μπάνισα μία...και λεύτερη...θα της προτείνω να πάμε για κανένα καφέ...

----------------------------------------------------------------------------

translated by tZoLe
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Thu Nov 01, 2007 10:41 pm

Ρε παιδιά έλεος! Πώς μιλάτε έτσι;

Πρώτον δεν είναι εκφράσεις αυτές.
Δεύτερον οι γυναίκες δεν είναι πράγματα για να λέμε "καλό πράμα".
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Nov 02, 2007 12:04 am

para wrote:Ρε παιδιά έλεος! Πώς μιλάτε έτσι;

Πρώτον δεν είναι εκφράσεις αυτές.
Δεύτερον οι γυναίκες δεν είναι πράγματα για να λέμε "καλό πράμα".

para++;

Έχει δίκιο, όχι και πράμα ρε παιδιά!!!! :roll:
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Fri Nov 02, 2007 4:57 pm

Σαν πολύ ευαίσθητοι δν μου γίνατε με τις γυναίκες...? Δν τους αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση (ειμαι γνωστός μισογύνης...) για αυτό και ασχολούμαι μόνο με τις καγκουρογκόμενες που είναι χαζές και τις χωρίζω στην δευτερη βδομάδα...

Y.Γ τζόλε τι πρόβλημα υπάρχει με τα greeklish?
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Sat Nov 03, 2007 4:33 am

vincent wrote:Σαν πολύ ευαίσθητοι δν μου γίνατε με τις γυναίκες...?
Δεν είμαστε πολύ ευαίσθητοι με τις γυναίκες, είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους. Με τον ίδιο τρόπο που μας πειράζει να μιλάς έτσι για τις γυναίκες, θα μας πείραζε να μιλούσες και για τους άντρες.
vincent wrote:Δν τους αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση (ειμαι γνωστός μισογύνης...)
Μπορείς να είσαι όσο μισογύνης θες, δε θα σου πει κανένας τίποτα για να αλλάξεις τις απόψεις σου, αρκεί οι πράξεις και τα λόγια σου να είναι σωστά απέναντι σε όλους. Στο μυαλό σου σχημάτιζε τις απόψεις σου όπως τις θες. Μην προσβάλλεις όμως με τα λόγια και τις πράξεις σου κανέναν.
vincent wrote:..για αυτό και ασχολούμαι μόνο με τις καγκουρογκόμενες που είναι χαζές και τις χωρίζω στην δευτερη βδομάδα...
Τώρα περιμένεις να σου πούμε μπράβο; Δε μας ενδιαφέρει τι κάνεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταματήσεις τους άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς.
vincent wrote:Υ.Γ τζόλε τι πρόβλημα υπάρχει με τα greeklish?
Στους όρους που συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή στο forum αναφέρεται ότι απαγορεύονται τα greeklish. Νομίζω ότι τον (ίδιο -προφανώς-) λόγο στον είπε και ο Zifnab σε άλλο post σου που ήταν κι αυτό σε greeklish.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sat Nov 03, 2007 8:56 am

ποπο ρε vincent στην αρχη απο τα ποστ σου νομιζα πως χρησιμοποιησες αυτες τις λεξεις για πλακα....ελπιζω τωρα που μπηκες πανεπιστημιο να Μορφωθεις ολοκληρωτικα..Αφου το 1ο που πρεπει να μαθεις ειναι ο Σεβασμος απεναντι σε ολους τους ανθρωπους που συνεπαγεται και για τις γυναικες.και να μν εχεις ακομα τις ιδεες που εχετε μερικα αγορακια απο την 1η δημοτικου...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Sat Nov 03, 2007 10:58 am

Serendipity ++++
Serendipity wrote: Σεβασμος απεναντι σε ολους τους ανθρωπους που συνεπαγεται και για τις γυναικες.
Και φυσικά αυτός ο σεβασμός να μη μένει μόνο στο επίπεδο των εκφράσεων αλλά να φαίνεται και από τις πράξεις.
Γιατί ακόμα και αν "σέβεσαι" τον άλλο και δε χρησιμοποιείς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αυτό δε λέγεται σεβασμός, όταν οι πράξεις σου δείχνουν ότι δεν τον σέβεσαι...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Nov 03, 2007 12:13 pm

Αν μη τι άλλο κατάφερες vincent να στα χώνει όλο το venus σχεδόν... Πάντως, για να προσπαθήσω να το πάω λίγο περισσότερο "βαθιά"[λεμε τώρα, δεν είμαι και ο Φροιντ η ο Γιουνγκ] (χωρίς αυτο να σημαίνει ότι συμφωνώ στο οτιδήποτε με το ποστ του vincent [που έχω την αίσθηση ότι ούτε ο ίδιος δεν το πολυπιστεύει]), όλες οι απόψεις και ο τρόπος έκφρασής τους είναι αποτέλεσμα εμπειριών... Αν έτυχε και του έλαχαν καμιά 5αρα "σκάρτες" κοπέλες, λογικό ειναι να έχει τέτοια άποψη... Στην τελική σε ποιον απο μας δεν του έτυχε τέτοιου είδους κοπέλα/αγόρι που να τον κάνει παροδικά να μισήσει το αντίθετο φύλο;
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sun Nov 04, 2007 1:23 pm

Para wrote:
vincent wrote:..για αυτό και ασχολούμαι μόνο με τις καγκουρογκόμενες που είναι χαζές και τις χωρίζω στην δευτερη βδομάδα...
Τώρα περιμένεις να σου πούμε μπράβο; Δε μας ενδιαφέρει τι κάνεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταματήσεις τους άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς.
Πρώτο δν στο είπα για να ψωνιστώ, στο είπα για να σου δείξω ποια πιστεύω ότι είναι η στάση ζωής σε αυτό το θέμα που πρέπει να έχουμε άτομα της ηλικίας μας.... Δεύτερον θα σου αναλύσω την λέξη καγκουρογκόμενα

Καγκουρογκομενα: Σημαίναι την γυναίκα\κοπέλα που επιθυμεί να φαίνεται ή ειναι χαζή, ασχολείται με τα ψώνια, τα κουτσομπολια και τις σχέσεις, νομίζει ότι η σχέση της πρέπει να περνάει συνέχεια κρίση για να νιώθει σημαντική. Η λέξη έχει την ίδια βαρύτητα με αυτές των ποζεράς, trendy, emo και γκοθάς... Δν προσβαλα κανέναν έδωσα ένα χαρακτηρισμό για ένα στυλ γυναικών...
serendipity wrote:ελπιζω τωρα που μπηκες πανεπιστημιο να Μορφωθεις ολοκληρωτικα..Αφου το 1ο που πρεπει να μαθεις ειναι ο Σεβασμος απεναντι σε ολους τους ανθρωπους που συνεπαγεται και για τις γυναικες.και να μν εχεις ακομα τις ιδεες που εχετε μερικα αγορακια απο την 1η δημοτικου...
Η πραγματική μόρφωση δεν φαίνεται από τις απόψεις κάποιου καθώς οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές και ποτέ αντικειμενικές ακόμα και αν αυτές συμβαδίζουν με τα "χριστιανικά ήθη" της εποχής μας... Δν μπορείς να ορίσεις ποια άποψη είναι σωστή και ποια λάθος γιατί χρειάζεσαι ένα μέτρο. Ποιο μέτρο όμως πιστεύεις εσύ ότι είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην ανάγκες της αμιγούς αντικειμενικότητας? Η πραγματική μόρφωση είναι να δέχεσαι όλες τις απόψεις όσο ακραίες μπορεί να είναι αυτές χωρίς να ξεκινάς "χριστιανικό" αγώνα ενάντια σε "αιρετικά" για σένα "πιστεύω"... Δν ξέρω τι ιδέες έχουν τα αγοράκια του δημοτικού αλλά εγώ μέχρι το λύκειο είχα την ιδέα που όλοι ενστερνίζεσται τόσο χαρωπά στο φόρουμ αλλά δν είναι όλα τόσο ιδανίκα στον κόσμο αυτό... Μεγαλώσατε ήλθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεται...

Y.Γ. Δν θα δεχτώ περαιτέρω προσβολή για την μορφωσή μου μιας και δν επιτέθηκα προσωπικά σε κανένα στο φόρουμ και απαιτώ την ίδια αντιμετώπιση όσο διαφορετικές και αν είναι οι απόψεις μας...
Image
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sun Nov 04, 2007 3:29 pm

όπως λες εσυ οτι πρεπει να σεβομαστε την αποψη του αλλου οποια και αν ειναι αυτη ετσι λεω και εγω πως πρεπει να σεβομαστε την αξια του αλλου και την υπαρξη του.Λεγοντας όλα αυτα περι των γυναικων μονο το αντιθετο δειχνεις,δλδ οτι δεν τις σεβεσαι καθολου.Σεβασμος δεν ειναι μονο στα λεγομενα του αλλου αλλα και στην υπαρξη του και στο ειναι του και σε ολη την προσωπικοτητα του.Με συγχωρεις αν σε προσβαλα,αλλα και εσυ προσβαλες εμενα με αυτα που ειπες για τις γυναικες.Και οι αποψεις σου δεν εχουν με το να κανουν με υποκειμενικοτητα (δεν ειναι πχ.να εισαι εσυ την Χ θρησκεια και εγω την Υ και να σε κατηγορω για αυτο),εσυ κατηγορεις και υποτιμας το φυλο μου.Τελος,
. "... Δν ξέρω τι ιδέες έχουν τα αγοράκια του δημοτικού αλλά εγώ μέχρι το λύκειο είχα την ιδέα που όλοι ενστερνίζεσται τόσο χαρωπά στο φόρουμ αλλά δν είναι όλα τόσο ιδανίκα στον κόσμο αυτό... Μεγαλώσατε ήλθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεται...
δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο..δλδ τωρα που μεγαλωσαμε πρεπει να υποτιμαμε και το αντιθετο φυλο?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sun Nov 04, 2007 3:36 pm

Κοίτα να δεις παντού υπάρχουν μαύρα πρόβατα... Όσον αφορά το "καγκουρο..." δν έκανα γενίκευση σε όλες τις γυναίκες αλλά σε μερικές που δν μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχουν... Ποιος είπε ότι δν σέβομαι τις γυναίκες, αλλά δν πάω την νοοτροποία που έχεται όλες παρά τα λεγομενά σας., για αυτό και διαλέγω ένα στυλ κοπέλας που θα περάσω εγώ καλά... Δν κατάλαβα σε τι ενοχλώ...?
Image
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sun Nov 04, 2007 4:18 pm

Για να ξεφτιλισεις το φυλο σου πρεπει να αφεθεις εσυ ο ιδιος/α να ξεφτιλιστεις με τις σκεψεις και πραξεις σου...

Με τον ιδιο τροπο που καποιοι/ες δρουν εντελως απαξιωτικα και "ατιμωτικα" για το φυλο τους...με τον ιδιο τροπο μπορουν να υπερασπισουν την θεση και την εικονα του..και προφανως να την βελτιωσουν!

Τον σεβασμο πρεπει να τον κερδισεις...
Τον αυτοσεβασμο πρεπει πρωτα απ'ολα να τον ανακαλυψεις...
Image
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Sun Nov 04, 2007 9:07 pm

Καλά, πάει για lockdown το thread...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Nov 04, 2007 9:28 pm

Moderation Message
Θα παρακαλούσα να αποκτήσουμε συναίσθηση για το τι γράφουμε και που!
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sat Dec 01, 2007 12:39 am

marios wrote:Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :-p )!!!
Έχω ακούσει ότι πραγματικά υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μας και λίγο μεγαλύτερες που γουστάρουν μικρότερους... :-D :lol:
[off]ο άκυρος,ε;αλλά τώρα το θυμύθηκα και το βρήκα το topic...:-p [/off]
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sat Dec 01, 2007 1:06 am

Loner wrote:
marios wrote:Πάντως περί μάχης φύλλων, μπορώ να πω ότι από το έτος μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος, παρότι κάθε ωραια κοπέλα ειναι περιτρυγιρισμένη απο 2-3 μεγαλυτέρων ετων(Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :-p )!!!
Έχω ακούσει ότι πραγματικά υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μας και λίγο μεγαλύτερες που γουστάρουν μικρότερους... :-D :lol:
[off]ο άκυρος,ε;αλλά τώρα το θυμύθηκα και το βρήκα το topic...:-p [/off]
Άσε να δεις εγώ τι έχω ακούσει... Yπάρχουν γυναίκες που κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Χωρίς πλάκα λίγο κουλό αυτό έτσι? Μήπως κάτι έχει η γεννιά μας...?
Image
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”