Θελουν και αυτοι να μπουν στα βαρεα και ανθυγιεινα?

Κάποιο λόγο θα έχουν οι άνθρωποι. Και μη σχετικός -άμεσα τουλάχιστον- με την εργασία τους να 'ναι, υπάρχουν τόσοι άλλοι λόγοι για να απεργήσει κάποιος. Πιθανολογώ ότι παρά τις επεκτάσεις των δρομολογίων κατά τις νυχτερινές ώρες, δεν έγινε πρόσληψη προσωπικού.ultimate_aektzis wrote:Αληθεια γιατι απεργουν τωρα?
Calm down buddy,θα σπάσεις κανα πλήκτρο.proskopos wrote:Το κάνουν για να κοιμηθούν περισσότερο... Μόνο τα βραδινά δρομολόγια έχουν κόψει... Ε ρε μια απόλυση που τους χρειάζεται....
Νot funny buddy....Κεφάλια πρέπει να σπάσουν...Crab wrote:Calm down buddy,θα σπάσεις κανα πλήκτρο.proskopos wrote:Το κάνουν για να κοιμηθούν περισσότερο... Μόνο τα βραδινά δρομολόγια έχουν κόψει... Ε ρε μια απόλυση που τους χρειάζεται....
Ηρεμίαααα.... Μην είστε πάντα ακραίοι με τις προτάσεις σας... Εγώ νομίζω ότι οι στάσεις γίνονται τα βράδια όπου υπάρχει συγκριτικά λιγότερη κίνηση από ότι το πρωί, ώστε να μην δημιουργείται χάος.proskopos wrote: Νot funny buddy....Κεφάλια πρέπει να σπάσουν...
Είμαι από αυτούς που προτιμούν την ηρεμία.... Αλλά δεν μπορώ να δημιουργούν αναστάτωση, εργαζόμενοι που προσφέρουν 0, ενώ έπρεπε να προσφέρουν 10!!! Για αυτό και μόνο το λέω...sandra wrote:Ηρεμίαααα.... Μην είστε πάντα ακραίοι με τις προτάσεις σας... Εγώ νομίζω ότι οι στάσεις γίνονται τα βράδια όπου υπάρχει συγκριτικά λιγότερη κίνηση από ότι το πρωί, ώστε να μην δημιουργείται χάος.proskopos wrote: Νot funny buddy....Κεφάλια πρέπει να σπάσουν...
Συμφωνώ!proskopos wrote: Νot funny buddy....Κεφάλια πρέπει να σπάσουν...
Φυσικά και θα συμφωνίσω μαζί σου.... Εξήγησα όμως το σκεπτικό μου... Δεν είμαι κατά της απεργίας... (αντίθετα)...Crab wrote:Συμφωνώ!proskopos wrote: Νot funny buddy....Κεφάλια πρέπει να σπάσουν...
Τα κεφάλια όσων ψηφίζουν τους νταβάδες των παπάδων πρέπει να σπάσουν πάραυτα.
StormRider wrote:Ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ γι' αυτό. Απ' ότι φαίνεται η πολιτική προπαγάνδα του κράτους για διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων πιάνει τόπο όλο και περισσότερο.proskopos wrote:Ε ρε μια απόλυση που τους χρειάζεται....
StormRider wrote:Ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ γι' αυτό. Απ' ότι φαίνεται η πολιτική προπαγάνδα του κράτους για διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων πιάνει τόπο όλο και περισσότερο.proskopos wrote:Ε ρε μια απόλυση που τους χρειάζεται....
Αξιόλογος; Μάλλον δεν τον χρησιμοποιείς καθημερινά. Για ρίξε μια ματιά εδώ...ultimate_aektzis wrote:Αντε και ο Προαστιακος να πω εγω οτι ειναι αξιολογος.Τα υπολοιπα ΜΜΜ?
Ποιότητα ναι, ποσότητα όχι. Για μια πόλη 4,5 εκατομμυρίων είναι δυστυχώς τραγικά μικρό.redlabel wrote:Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες του κόσμου, τα τελευταία 20-25 χρόνια. Το Μετρό της Αθήνας είναι ξεκάθαρα, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα 2-3 καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει.
Δ. Γκρ.
οι ερμοι οι κινεζοι τι να πουν?Proxenos wrote: Ποιότητα ναι, ποσότητα όχι. Για μια πόλη 4,5 εκατομμυρίων είναι δυστυχώς τραγικά μικρό.