Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Θα κλείσει?
Προφανως και περιμενουμε ανακοινωση της Πρυτανειας.Αλλα απο τα ολοτελα...η πρυτανεια ξερει εδω και κατι ωρες οτι δεν θα εχουμε μαθημα αυριο,δεν τα βγαζουν απο το μυαλο τους οι παραταξεις.Απλα δεν σκανε για μας.Και γιατι να σκασουν αλλωστε?Λεφτα θα παρουν?
Παλι καλα που μιλαμε και με καμια παραταξη και τα μαθαινουμε σχετικα εγκαιρα.Και οσο περιμενουμε να εκλειψει αυτη η αδιαφορια μαλλον ειμαστε σε πλανη.
Παλι καλα που μιλαμε και με καμια παραταξη και τα μαθαινουμε σχετικα εγκαιρα.Και οσο περιμενουμε να εκλειψει αυτη η αδιαφορια μαλλον ειμαστε σε πλανη.
Last edited by ultimate_aektzis on Wed Dec 10, 2008 11:10 pm, edited 2 times in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Οι "πληροφορίες" λένε μόνο για αύριο κατάληψη? Γνωρίζουμε καθόλου αν έχουν σκοπό να τα μαζέψουν οι επαναστάτες από το πανεπιστήμιο?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Εμένα μου είπαν ότι αύριο θα είμαστε κλειστά.... Για παρασκευή δεν ξέρω.. Αλλά δεν ελπίζω...
Ρε παιδιά εξηγείστε μου λίγο...Πως γίνεται να ανοίξει η σχολή αύριο ενώ ακόμα και τώρα ειναι υπο κατάληψη??Και να φύγουν οι καταληψίες δε θα θέλει και λίγο χρόνο ώστε να καθαριστεί και να επανέλθει στη κανονική λειτουργία της..?Πως γίνεται να νομίζετε οτι θα ανοίξει και θα ξεκινήσουν και κανονικά τα μαθήματα...??Διορθώστε με αν κάνω λαθος...
Ρε παιδιά που ζείτε? Στο "Σπίτι-σχολή express"? Ή έχετε memory span χρυσόψαρου? Από βδομάδα υποθέτω η σχολή θα ανοίξει και κατεβείτε στη συνέλευση να αποφασίσετε ότι γουστάρετε. Με κανέναν σας δεν τα'χω προφανώς μην με παρεξηγήσετε, αλλά αν εσείς νιώθετε την ανάγκη να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό τότε έχω τεράστια προβλήματα προσαρμογής και δεν το ξέρω (όχι οτι όταν τα έχεις το ξέρεις βέβαια, αλλά καταλαβαίνετε
).

- Fairy
- Gbyte level
Απλά τα παιδιά ανησυχούν λίγο παραπάνω γιατί γράφουν μια πρόοδο αύριο Κωνσταντόπουλο και θέλουν να ξέρουν αν πρέπει να προετοιμαστούν ή να πάνε για καφέ! That's all! 

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Για την πρόοδο ενδιαφερόμαστε... Τα βγάλαμε τα γυαλιά με κοκκάλινο σκελετό εδώ και χρόνια....Fairy wrote:Απλά τα παιδιά ανησυχούν λίγο παραπάνω γιατί γράφουν μια πρόοδο αύριο Κωνσταντόπουλο και θέλουν να ξέρουν αν πρέπει να προετοιμαστούν ή να πάνε για καφέ! That's all!
- sagwnias
- Gbyte level
την προοδο την ανεβαλε
οποτε λογικα κλειστη και η σχολη αυριοΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
Η προγραμματισμένη για αύριο, 11/12, εξέταση προόδου του μαθήματος Ανάλυση και Σχεδίαση Επιχειρησιακών Εφαρμογών ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω της μέχρι τώρα συνεχιζόμενης κατάληψης.
Νέα ημερομηνία: 18/12. Θα ακολουθήσει το συντομότερο δυνατόν επιβεβαιωτική ανακοίνωση.
ΠΚ
Η γύρω περιοχή πάντως παιδιά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Ψες κατέβηκα στην πλατεία Βικτωρίας και υπήρχαν φωτιές και σπασμένα γυαλιά και ο δρόμος που περνά μπροστά από την σχολή ήταν κομμένος λόγω οδοφραγμάτων με σκουπιδοτενεκέδες.
- tZoLe
- Venus Former Team Member
από δευτέρα βλέπω να ανοίγει εκτός και αν "ψηφίσουμε" κατάληψη.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Και οι δύο μεγάλες παρατάξεις του πανεπιστημίου λένε ότι αύριο δεν θα γίνει μάθημα. Δεν ξέρω για Παρασκευή...
What to say man...what to say....
μήπως ξέρει κανείς αν πήγε, ή άκουσε τι αποφασίστηκε στη "συνέλευση";λογικά θα έχει τελειώσει τώρα..
- Serendipity
- Gbyte level
χμμ η εγω ζω σε καποια παραλληλη πραγματικοτητα,ή εγινε συνελευση και δεν το καταλαβα..δεν νομιζω να εγινε καμια συνελευση σημερα συνφορουμιτισα
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
δεν είμαι και σίγουρη ποιοι κάναν τη συνέλευση αλλά έτσι έλεγε εδώ: http://katalipsiasoee.blogspot.com/
μπορεί να κάνω και λάθος..
μπορεί να κάνω και λάθος..

- sandra
- Wow! Terabyte level
Eννοεί συνέλευση της κατάληψης ΑΣΟΕΕ. omg και 3 lol δηλαδή. Είναι το νέο ανώτατο όργανο των φοιτητών. Δε χρειάζονται ΓΣ παιδιά! Για μας το κάνουν, για να μην κατεβαίνουμε άδικα και ψηφίζουμε.
Ό,τι να ναι! 

- the_night_watchman
- Mbyte level
Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς και επειδή φοβόμαστε για την σωματική μας ακεραιότητα να κατεβουμε να ψηφίσουμε (απόλυτα λογικο) νομίζουν οτι τους ευχαριστούμε κιόλας γιατι μας κανουν καποιου ειδους χάρη.
Εγώ αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα.
Που είναι η δημοκρατια οεο??
Εγώ αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα.
Που είναι η δημοκρατια οεο??
- sandra
- Wow! Terabyte level
Εγώ πάντως τους άφησα σχόλιο. Το λιγότερο που περιμένω, αν εγκριθεί και μπει αυτούσιο είναι να με πουν κρυφοδαπίτισσα
Το χειρότερο φασιστόμουτρο
Έχουμε φτάσει να υποτιμάμε ακόμα πιο πολύ τις ΓΣ, όταν επιτρέπουμε στον καθένα να χρησιμοποιεί τη σχολή όπως θέλει και όποτε του καπνίσει.

- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Πάντως οι καταληψίες φαίνονται ξηγημένα παιδιά.Καμία σχέση με τους βανδάλους στο ΑΠΘ.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Crab δεν αμφιβάλω. Αλλά ας αφήσουν τους φοιτητές με το νόμιμο τρόπο να ξηγηθούν καλύτερα
Γενικά είμαι αντίθετη με τις καταλήψεις. Αν δω όμως ότι οι φοιτητές το κλείνουν θα κάνω πίσω. Αν έρχεται κάποιος με το έτσι θέλω και ανακηρύσσει τη σχολή μου προπύργιο της επανάστασης του κάτι δεν πάει καλά. Και επειδή σκέφτηκα το ενδεχόμενο να πάει κάποιος φοιτητής εκεί και να συζητήσει μαζί τους, νομίζω πως αυτό τους παγιώνει ακόμη πιο πολύ και ξεφτιλίζει παντελώς τις ΓΣ. Οι φοιτητές πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη της ΑΣΟΕΕ και όχι στις 8 το βράδυ 

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Αυτό που λες φαίνεται σωστό... Ελπίζω να συνεχιστεί...Crab wrote:Πάντως οι καταληψίες φαίνονται ξηγημένα παιδιά.Καμία σχέση με τους βανδάλους στο ΑΠΘ.
Ξέρεις όμως τι.. Οι αναρχικοί, είναι η ιδεολογία τους τέτοια, ώστε δεν πιστεύουν σε κανένα είδος πολιτεύματος, ούτε της δημοκρατίας φυσικά... Επομένως δεν πιστεύουν ούτε στα όργανα της, π.χ. συνελεύσεις για ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... Επομένως, κάτι δεν μου πάει καλά με αυτήν την συνέλευση...
Μην βιαστεί κάποιος να κρίνει αν αυτό που λέω είναι σωστό ή όχι, διότι το ίδιο πράγμα ρώτησα και κάποιον από την κατάληψη της ασοεε και μου είπε το εξής υπέροχο:
"Ναι έχεις δίκιο, ισχύει αλλά κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να παρθούν μέτρα, άλλωστε εντάξει...Εγώ παλαιότερα ήμουν στο δίκτυο(ή κάποια που δεν θυμάμαι το όνομα της, αριστερή παράταξη που υπήρχε στην ασοεε πριν 5+ χρόνια) και όταν διασπάστηκε ήρθα στο στέκι των αναρχικών..."

- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Όσον αφορά τις συνελεύσεις,έχετε απόλυτο δίκιο.
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι η απουσία λεηλασιών - δείτε τι έγινε στο ΑΠΘ - που πολλοί τις τελευταίες μέρες θεωρούσαν δεδομένες.
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι η απουσία λεηλασιών - δείτε τι έγινε στο ΑΠΘ - που πολλοί τις τελευταίες μέρες θεωρούσαν δεδομένες.
- Silver
- Kilobyte level
Παιδιά μην περιμένετε σοβαρές διαδικασίες. Αυτοί που είναι μέσα αμφιβάλλω να είναι φοιτητές. Πιστεύω πως είναι αναρχικοί που ίσως μερικοί από αυτούς να έχουν την ιδιότητα του φοιτητή. Οπότε μην περιμένετε να μας φωνάξουν να ψηφίσουμε αν θέλουμε κατάληψη ή όχι. Και στο κάτω κάτω δεν είδα στο blog τους να καλούν τους φοιτητές (αν μη τι άλλο όλες οι παρατάξεις φωνάζουν "όλοι στη ΓΣ", άσχετο αν δεν πάμε και ψηφίζουν ότι θέλουν).
Βέβαια υπάρχει και ο νόμος. Διάβασα ότι αν συνεχίστουν τα επεισόδια και σήμερα από αύριο ενδέχεται η χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης, θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ανθρώπων στις "εμπόλεμες ζώνες"(άρθρο 11 του συντάγματος) και καταργείτε το άσυλο. Α ναι και θα έρθουν ειδικές δυνάμεις καταστολής από Γαλλία και Αγγλία ειδικά εκπαιδεύμενες για τέτοιες περιπτώσεις.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Και κάτι τελευταίο. Πιστεύω το άσυλο είναι για τους "έχοντες δουλειά στο πανεπιστήμιο", δηλαδή τους φοιτητές, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους υπαλλήλους του. Αν γίνεται κατάληψη από τους φοιτητές θα πρέπει οι ίδιοι οι φοιτητές να λύσουν την κατάληψη αν θέλουν να σταματήσει η κατάληψη. Αν όμως η κατάληψη γίνεται από τρίτους τότε το άσυλο δεν ισχύει, φωνάζουμε την αστυνομία και ... τους διώχνουμε (κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά σέβομαι αυτούς που συμμετέχουν στο forum).
Βέβαια υπάρχει και ο νόμος. Διάβασα ότι αν συνεχίστουν τα επεισόδια και σήμερα από αύριο ενδέχεται η χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης, θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ανθρώπων στις "εμπόλεμες ζώνες"(άρθρο 11 του συντάγματος) και καταργείτε το άσυλο. Α ναι και θα έρθουν ειδικές δυνάμεις καταστολής από Γαλλία και Αγγλία ειδικά εκπαιδεύμενες για τέτοιες περιπτώσεις.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Και κάτι τελευταίο. Πιστεύω το άσυλο είναι για τους "έχοντες δουλειά στο πανεπιστήμιο", δηλαδή τους φοιτητές, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους υπαλλήλους του. Αν γίνεται κατάληψη από τους φοιτητές θα πρέπει οι ίδιοι οι φοιτητές να λύσουν την κατάληψη αν θέλουν να σταματήσει η κατάληψη. Αν όμως η κατάληψη γίνεται από τρίτους τότε το άσυλο δεν ισχύει, φωνάζουμε την αστυνομία και ... τους διώχνουμε (κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά σέβομαι αυτούς που συμμετέχουν στο forum).
Last edited by Silver on Thu Dec 11, 2008 2:40 am, edited 1 time in total.
Τελείωσα!!!!