Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Θα κλείσει?

Post by ultimate_aektzis » Wed Dec 10, 2008 7:28 pm

Προφανως και περιμενουμε ανακοινωση της Πρυτανειας.Αλλα απο τα ολοτελα...η πρυτανεια ξερει εδω και κατι ωρες οτι δεν θα εχουμε μαθημα αυριο,δεν τα βγαζουν απο το μυαλο τους οι παραταξεις.Απλα δεν σκανε για μας.Και γιατι να σκασουν αλλωστε?Λεφτα θα παρουν?
Παλι καλα που μιλαμε και με καμια παραταξη και τα μαθαινουμε σχετικα εγκαιρα.Και οσο περιμενουμε να εκλειψει αυτη η αδιαφορια μαλλον ειμαστε σε πλανη.
Last edited by ultimate_aektzis on Wed Dec 10, 2008 11:10 pm, edited 2 times in total.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Dec 10, 2008 8:12 pm

Οι "πληροφορίες" λένε μόνο για αύριο κατάληψη? Γνωρίζουμε καθόλου αν έχουν σκοπό να τα μαζέψουν οι επαναστάτες από το πανεπιστήμιο?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Dec 10, 2008 8:20 pm

Εμένα μου είπαν ότι αύριο θα είμαστε κλειστά.... Για παρασκευή δεν ξέρω.. Αλλά δεν ελπίζω...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
dimi88
byte level
byte level

Post by dimi88 » Wed Dec 10, 2008 8:29 pm

Ρε παιδιά εξηγείστε μου λίγο...Πως γίνεται να ανοίξει η σχολή αύριο ενώ ακόμα και τώρα ειναι υπο κατάληψη??Και να φύγουν οι καταληψίες δε θα θέλει και λίγο χρόνο ώστε να καθαριστεί και να επανέλθει στη κανονική λειτουργία της..?Πως γίνεται να νομίζετε οτι θα ανοίξει και θα ξεκινήσουν και κανονικά τα μαθήματα...??Διορθώστε με αν κάνω λαθος...
kaseri
bit level
bit level
Academic status: N>4

Post by kaseri » Wed Dec 10, 2008 8:38 pm

Ρε παιδιά που ζείτε? Στο "Σπίτι-σχολή express"? Ή έχετε memory span χρυσόψαρου? Από βδομάδα υποθέτω η σχολή θα ανοίξει και κατεβείτε στη συνέλευση να αποφασίσετε ότι γουστάρετε. Με κανέναν σας δεν τα'χω προφανώς μην με παρεξηγήσετε, αλλά αν εσείς νιώθετε την ανάγκη να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό τότε έχω τεράστια προβλήματα προσαρμογής και δεν το ξέρω (όχι οτι όταν τα έχεις το ξέρεις βέβαια, αλλά καταλαβαίνετε :) ).
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Dec 10, 2008 8:51 pm

Απλά τα παιδιά ανησυχούν λίγο παραπάνω γιατί γράφουν μια πρόοδο αύριο Κωνσταντόπουλο και θέλουν να ξέρουν αν πρέπει να προετοιμαστούν ή να πάνε για καφέ! That's all! :-D
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Dec 10, 2008 8:55 pm

Fairy wrote:Απλά τα παιδιά ανησυχούν λίγο παραπάνω γιατί γράφουν μια πρόοδο αύριο Κωνσταντόπουλο και θέλουν να ξέρουν αν πρέπει να προετοιμαστούν ή να πάνε για καφέ! That's all! :-D
Για την πρόοδο ενδιαφερόμαστε... Τα βγάλαμε τα γυαλιά με κοκκάλινο σκελετό εδώ και χρόνια....
Image
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Dec 10, 2008 9:13 pm

την προοδο την ανεβαλε
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
Η προγραμματισμένη για αύριο, 11/12, εξέταση προόδου του μαθήματος Ανάλυση και Σχεδίαση Επιχειρησιακών Εφαρμογών ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω της μέχρι τώρα συνεχιζόμενης κατάληψης.

Νέα ημερομηνία: 18/12. Θα ακολουθήσει το συντομότερο δυνατόν επιβεβαιωτική ανακοίνωση.

ΠΚ
οποτε λογικα κλειστη και η σχολη αυριο
p3050214
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by p3050214 » Wed Dec 10, 2008 10:12 pm

Η γύρω περιοχή πάντως παιδιά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Ψες κατέβηκα στην πλατεία Βικτωρίας και υπήρχαν φωτιές και σπασμένα γυαλιά και ο δρόμος που περνά μπροστά από την σχολή ήταν κομμένος λόγω οδοφραγμάτων με σκουπιδοτενεκέδες.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Dec 10, 2008 10:19 pm

από δευτέρα βλέπω να ανοίγει εκτός και αν "ψηφίσουμε" κατάληψη.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Wed Dec 10, 2008 11:04 pm

Και οι δύο μεγάλες παρατάξεις του πανεπιστημίου λένε ότι αύριο δεν θα γίνει μάθημα. Δεν ξέρω για Παρασκευή...
What to say man...what to say....
lizakioeo
bit level
bit level

Post by lizakioeo » Wed Dec 10, 2008 11:07 pm

μήπως ξέρει κανείς αν πήγε, ή άκουσε τι αποφασίστηκε στη "συνέλευση";λογικά θα έχει τελειώσει τώρα..
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Wed Dec 10, 2008 11:13 pm

χμμ η εγω ζω σε καποια παραλληλη πραγματικοτητα,ή εγινε συνελευση και δεν το καταλαβα..δεν νομιζω να εγινε καμια συνελευση σημερα συνφορουμιτισα
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
lizakioeo
bit level
bit level

Post by lizakioeo » Wed Dec 10, 2008 11:29 pm

δεν είμαι και σίγουρη ποιοι κάναν τη συνέλευση αλλά έτσι έλεγε εδώ: http://katalipsiasoee.blogspot.com/
μπορεί να κάνω και λάθος.. :???:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Dec 10, 2008 11:30 pm

Eννοεί συνέλευση της κατάληψης ΑΣΟΕΕ. omg και 3 lol δηλαδή. Είναι το νέο ανώτατο όργανο των φοιτητών. Δε χρειάζονται ΓΣ παιδιά! Για μας το κάνουν, για να μην κατεβαίνουμε άδικα και ψηφίζουμε. :cool: Ό,τι να ναι! :smt021
the_night_watchman
Mbyte level
Mbyte level

Post by the_night_watchman » Wed Dec 10, 2008 11:34 pm

Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς και επειδή φοβόμαστε για την σωματική μας ακεραιότητα να κατεβουμε να ψηφίσουμε (απόλυτα λογικο) νομίζουν οτι τους ευχαριστούμε κιόλας γιατι μας κανουν καποιου ειδους χάρη.
Εγώ αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα.
Που είναι η δημοκρατια οεο??
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims."
Image
:::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Dec 10, 2008 11:49 pm

Εγώ πάντως τους άφησα σχόλιο. Το λιγότερο που περιμένω, αν εγκριθεί και μπει αυτούσιο είναι να με πουν κρυφοδαπίτισσα :lol: Το χειρότερο φασιστόμουτρο :-p Έχουμε φτάσει να υποτιμάμε ακόμα πιο πολύ τις ΓΣ, όταν επιτρέπουμε στον καθένα να χρησιμοποιεί τη σχολή όπως θέλει και όποτε του καπνίσει.
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Wed Dec 10, 2008 11:57 pm

Πάντως οι καταληψίες φαίνονται ξηγημένα παιδιά.Καμία σχέση με τους βανδάλους στο ΑΠΘ.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Dec 11, 2008 12:01 am

Crab δεν αμφιβάλω. Αλλά ας αφήσουν τους φοιτητές με το νόμιμο τρόπο να ξηγηθούν καλύτερα :-p Γενικά είμαι αντίθετη με τις καταλήψεις. Αν δω όμως ότι οι φοιτητές το κλείνουν θα κάνω πίσω. Αν έρχεται κάποιος με το έτσι θέλω και ανακηρύσσει τη σχολή μου προπύργιο της επανάστασης του κάτι δεν πάει καλά. Και επειδή σκέφτηκα το ενδεχόμενο να πάει κάποιος φοιτητής εκεί και να συζητήσει μαζί τους, νομίζω πως αυτό τους παγιώνει ακόμη πιο πολύ και ξεφτιλίζει παντελώς τις ΓΣ. Οι φοιτητές πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη της ΑΣΟΕΕ και όχι στις 8 το βράδυ :smt016
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Dec 11, 2008 12:06 am

Crab wrote:Πάντως οι καταληψίες φαίνονται ξηγημένα παιδιά.Καμία σχέση με τους βανδάλους στο ΑΠΘ.
Αυτό που λες φαίνεται σωστό... Ελπίζω να συνεχιστεί...

Ξέρεις όμως τι.. Οι αναρχικοί, είναι η ιδεολογία τους τέτοια, ώστε δεν πιστεύουν σε κανένα είδος πολιτεύματος, ούτε της δημοκρατίας φυσικά... Επομένως δεν πιστεύουν ούτε στα όργανα της, π.χ. συνελεύσεις για ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... Επομένως, κάτι δεν μου πάει καλά με αυτήν την συνέλευση...
Μην βιαστεί κάποιος να κρίνει αν αυτό που λέω είναι σωστό ή όχι, διότι το ίδιο πράγμα ρώτησα και κάποιον από την κατάληψη της ασοεε και μου είπε το εξής υπέροχο:
"Ναι έχεις δίκιο, ισχύει αλλά κάτι πρέπει να γίνει, πρέπει να παρθούν μέτρα, άλλωστε εντάξει...Εγώ παλαιότερα ήμουν στο δίκτυο(ή κάποια που δεν θυμάμαι το όνομα της, αριστερή παράταξη που υπήρχε στην ασοεε πριν 5+ χρόνια) και όταν διασπάστηκε ήρθα στο στέκι των αναρχικών..."
:???:
Image
Crab
Mbyte level
Mbyte level

Post by Crab » Thu Dec 11, 2008 12:18 am

Όσον αφορά τις συνελεύσεις,έχετε απόλυτο δίκιο.
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι η απουσία λεηλασιών - δείτε τι έγινε στο ΑΠΘ - που πολλοί τις τελευταίες μέρες θεωρούσαν δεδομένες.
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Thu Dec 11, 2008 12:22 am

Παιδιά μην περιμένετε σοβαρές διαδικασίες. Αυτοί που είναι μέσα αμφιβάλλω να είναι φοιτητές. Πιστεύω πως είναι αναρχικοί που ίσως μερικοί από αυτούς να έχουν την ιδιότητα του φοιτητή. Οπότε μην περιμένετε να μας φωνάξουν να ψηφίσουμε αν θέλουμε κατάληψη ή όχι. Και στο κάτω κάτω δεν είδα στο blog τους να καλούν τους φοιτητές (αν μη τι άλλο όλες οι παρατάξεις φωνάζουν "όλοι στη ΓΣ", άσχετο αν δεν πάμε και ψηφίζουν ότι θέλουν).

Βέβαια υπάρχει και ο νόμος. Διάβασα ότι αν συνεχίστουν τα επεισόδια και σήμερα από αύριο ενδέχεται η χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης, θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ανθρώπων στις "εμπόλεμες ζώνες"(άρθρο 11 του συντάγματος) και καταργείτε το άσυλο. Α ναι και θα έρθουν ειδικές δυνάμεις καταστολής από Γαλλία και Αγγλία ειδικά εκπαιδεύμενες για τέτοιες περιπτώσεις.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Και κάτι τελευταίο. Πιστεύω το άσυλο είναι για τους "έχοντες δουλειά στο πανεπιστήμιο", δηλαδή τους φοιτητές, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους υπαλλήλους του. Αν γίνεται κατάληψη από τους φοιτητές θα πρέπει οι ίδιοι οι φοιτητές να λύσουν την κατάληψη αν θέλουν να σταματήσει η κατάληψη. Αν όμως η κατάληψη γίνεται από τρίτους τότε το άσυλο δεν ισχύει, φωνάζουμε την αστυνομία και ... τους διώχνουμε (κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά σέβομαι αυτούς που συμμετέχουν στο forum).
Last edited by Silver on Thu Dec 11, 2008 2:40 am, edited 1 time in total.
Τελείωσα!!!!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”