Ποιός το αποφασίζει αυτό?? Έχουμε ειδική επιτροπή, πάντα όμως έτσι γίνεται, θέλουμε να ακούμε ότι μας αρέσει, ότι μας μαθαίνουν να ακούμε(και εγώ μέσα σε αυτούς.)The Heart Collector wrote:Δεν πάει έτσι. Για παράδειγμα , δε γίνεται στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου να αποδεχόμαστε ρατσιστικές αντιλήψεις,όπως είναι και η δικιά σου. Στην ελευθερία της σκέψης πάντος δεν είναι αποδεκτό αυτό.tZoLe wrote: Όπως ως κοινωνία αποδεχόμαστε τη μία άποψη πρέπει να αποδεχόμαστε και την ύπαρξη της αντίθετης.
Βασικά ο κουκουλοφόρος είναι εγκληματίας του ποινικού κώδικα και το χειρότερο κομμάτι του συστήματος της ελληνικής κοινωνίας. Βέβαια, κάποιοι ονειρεύονται ότι είναι κάτι παραπάνω, ας πούμε ιδεολόγος. Όσο ήταν και οι της 17Ν ιδεολόγοι, αλλά στην ελλάδα με τις υπερβολικές ανοχές και ευαισθησίες μας, ο Κουφοντίνας εύκολα βρίσκει στήλη για να αρθρογραφήσει.The Heart Collector wrote: Στην προκειμένη περίπτωση ο PASCAL στοχοποιεί ένα άτομο βάση του κοινωνικού του ρόλου. Εσύ το κάνεις βάση της κοινωνικοπολιτικής του θεώρησης των πραγμάτων.Ο αναρχικός ή ο κομμουνιστής ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι φοιτητής,μαθητής,εργαζόμενος,άνεργος,μετανάστης κλπ. Να συνειδητοποιούμε ότι λέμε διαφορετικά πράγματα.
Δεν πρόκειται να κάνω δήλωση φρονημάτων και ούτε να δικαιολογούμαι για τις απόψεις μου. Προτιμώ να είμαι για κάποιους ρατσιστής, πάντως δεν είμαι υποκριτής.