Δημιουργία Συλλόγου Αποφοίτων του τμήματος

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Πιστεύετε στη χρησιμότητα Συλλόγου Αποφοίτων Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ναι
28
82%
Όχι
6
18%

Total votes: 34
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Mon Dec 06, 2004 8:56 pm

Ethel wrote:Ψέμματα λες!!!!
Εγώ βρε Ethel;;; :shock: Γιατί το λες αυτό;; :-(
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Dec 06, 2004 8:59 pm

Έλα βρε Ταραντούλε μη μου θυμώνεις... Ψευτοπλάκα κάνω... :smt042
Σοβαρά τώρα στην αρχή ήμουν αρκετά αρνητική με το θέμα αλλά τώρα σαν καλό να ακούγεται....
There's no place like 127.0.0.1
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Mon Dec 06, 2004 9:05 pm

Ethel wrote:Έλα βρε Ταραντούλε μη μου θυμώνεις... Ψευτοπλάκα κάνω... :smt042
Σοβαρά τώρα στην αρχή ήμουν αρκετά αρνητική με το θέμα αλλά τώρα σαν καλό να ακούγεται....
:smt019

Έλα τώρα που μας κάνεις και τη δύσκολη... :-D :razz:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Fri Dec 10, 2004 5:07 pm

TaRaNTuLa wrote:
HdkiLLeR wrote:Ας πούμε την Τετάρτη,πριν τα Ασύρματα,όπου οι περισσότεροι θα είμαστε στη σχολή... ;)
Δεν έχουν πάρει όλοι τα ασύρματα :!: (όπως εγώ)
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Dec 10, 2004 8:39 pm

Ας πούμε την Τετάρτη,πριν τα Ασύρματα,όπου οι περισσότεροι θα είμαστε στη σχολή...
Ρε παιδιά, έγινε αυτη η συνάντηση τελικά;
Γ@@το δεν είχα δει το post αυτό!
Και ήμουν όλη μέρα στη σχολή την Τετάρτη που μας πέρασε! :cry:
.όμως δε βλέπω να ποστάρει κανείς άλλος εκτός από εμάς...
Προσωπικά είχα αφήσει πριν απο καιρό ένα ποστ όπου ρωτούσα αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο όποτε βρίσκομαι στη σχολή, αλλά κανείς δεν μου απάντησε.
Μήπως τώρα υπάρχει δουλειά γι'ανάθεση:Κάτι που να μην απαιτεί να είμαι στη σχολή ανα πάσα στιγμή...
Δε θέλω να παριστάνω το σωτήρα αλλά δε θέλω και να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια, εφόσον επιθυμώ και'γώ να πραγματοποιηθεί αυτή η ιδέα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Dec 10, 2004 8:53 pm

Mπα δεν έπαιξε ούτε συνάντηση ούτε τίποτα απ'όσο ξέρω...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat Dec 11, 2004 2:13 am

AnINffected,δεν έγινε τίποτα τελικά...Μην ανησυχείς.Το μόνο ήταν μια ψευτοκουβεντούλα με τον HdKiller σε άσχετο χρόνο,όπου συμφωνήσαμε ολίγον τι στο ότι δε υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αρκετά άτομα...Δεν ξέρω.Εγώ δήλωσα από την αρχή ενεργός υποστηρικτής της ιδέας και πριν μερικές μέρες είπα να ξεκινήσω μαζί με μερικούς άλλους κάποιες διαδικασίες...όμως ανταπόκριση από αξιόλογο αριθμό ατόμων δεν έλαβα... :???:
Last edited by TaRaNTuLa on Sat Dec 11, 2004 2:46 am, edited 1 time in total.
Tamiya rulezZz....

Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Sat Dec 11, 2004 2:41 am

Μην το αφήσετε..
Πιστεύω ότι αξίζει... ;)
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Dec 11, 2004 9:54 am

Κάποιος να πάρει την λίστα (αν υπάρχει τέτοια λίστα) των ατόμων που θα ορκιστούν στις 17 Δεκεμβρίου (αυτοί που πήραν πτυχίο το Σεπτέμβριο). Γενικά το θέμα είχε κολλήσει στο ότι χρειαζόταν δικηγόρος για να προωθήσει στο Πρωτοδικείο την αίτηση για την δημιουργία του Συλλόγου. Νομίζω κάποιοι είχαν προσφερθεί να βάλουν δικό τους δικηγόρο (γονέα), αλλά μάλλον υπαναχώρησαν. Επειδή χάζευα απίστευτα τελευταία και τώρα δεν έχω χρόνο, κάποιος να κάνει Copy Paste το καταστατικό ενός συλλόγου από το Internet να τελειώνουμε...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat Dec 11, 2004 11:56 am

εδώ θα βρείτε το καταστατικό του AWMN...Εγώ αυτό έλεγα (και γενικώς αυτό γίνεται),παίρνεις ένα άλλο καταστατικό και του προσαρμόζεις κάποια σημεία.Και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα έχω στα χέρια μου και το καταστατικό ενός πολιτιστικού συλλόγου,οπότε θα έχουμε αρκετό υλικό στα χέρια μας...
Tamiya rulezZz....

rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Dec 11, 2004 12:09 pm

Ωραία! Αν έχεις χρόνο άλλαξε το και λίγο. Σε ανταπόδωση της προσφοράς σου θα σε κάνουμε Γενικό Γραμματέα του συλλόγου (εγώ θα είμαι ο πρόεδρος γιατί είχα την ιδέα).
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat Dec 11, 2004 12:14 pm

Επειδή έχω την πρόοδο στα Ασύρματα(αν και δεν έχω διαβάσει ακόμη) και το άλλο Παρασκευό-Σαβ/κο θα είμαι Αράχωβα,πιθανότατα να έχω έτοιμη μια πρώτη μορφή του την τελευταία εβδομάδα που θα έχουμε σχολή... ;)
Tamiya rulezZz....

a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat Dec 11, 2004 6:25 pm

TaRaNTuLa wrote:εδώ θα βρείτε το καταστατικό του AWMN...Εγώ αυτό έλεγα (και γενικώς αυτό γίνεται),παίρνεις ένα άλλο καταστατικό και του προσαρμόζεις κάποια σημεία.Και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα έχω στα χέρια μου και το καταστατικό ενός πολιτιστικού συλλόγου,οπότε θα έχουμε αρκετό υλικό στα χέρια μας...
Έχω κι εγώ στα χέρια μου το καταστατικό του Χαροκοπείου...Παιδιά, πότε θα τα πολύμε από κοντά?? Εγώ θέλω πραγματικά να κάνω όλες τις δουλειές που χρειάζονται, αλλά δεν ξέρω αν έχω το ΟΚ από εσας...πρέπει να συναντηθουμε κι εγώ μπορώ να αναλάβω δράση ;)

edit
σορρυ που εγραψα με γκρικλις πιο πάνω :cry:

edit
rapadder wrote:Ωραία! Αν έχεις χρόνο άλλαξε το και λίγο. Σε ανταπόδωση της προσφοράς σου θα σε κάνουμε Γενικό Γραμματέα του συλλόγου (εγώ θα είμαι ο πρόεδρος γιατί είχα την ιδέα).
καλά, αν αρχίσουν αυτά από τώρα... ο σύλλογος δεν θα κρατήσει πάνω από 1 μήνα... :roll:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Sat Dec 11, 2004 7:16 pm

Ρε συ πλάκα κάναν τα παιδιά!!!!
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sat Dec 11, 2004 8:21 pm

Λοιπόν να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα τι λέτε;
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Sat Dec 11, 2004 9:11 pm

a_s,με ευχαριστεί(παραπάνω από απλά) η προθυμία σου,αλλά σκοπός είναι να φτιάξουμε κάτι για το οποίο θα έχουμε συμβάλλει όλοι... ;) Ελπίζω μόνο να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου,είναι εντελώς καλοπροαίρετα... :)

Και θα με κάνετε Γραμματέα! Πού είναι η πλάκα σε αυτό;;; :razz: (Εδώ είναι η πλάκα... :lol: )
HdkiLLeR wrote:Λοιπόν να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα τι λέτε;
Να κανονίσουμε κάποια στιγμή που να βολευόμαστε γενικότερα,λόγω της προόδου... :roll: Νομίζω μεσημεράκι θα βόλευε αρκετούς,γνώμη μου πάντοτε...Εκεί γύρω στις 1+,όλο και τριγυρίζουμε κάπου γύρω από τη σχολή...
Tamiya rulezZz....

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Dec 12, 2004 3:39 am

Η ειρωνία είναι οτι υπάρχει δικηγόρος ακριβώς δίπλα στη σχολή!Γιώργος Κάτι...
Σας παρακαλώ εξηγήστε μου λίγο επειδή είμαι άσχετος, τι θα κάνετε με ολ'αυτά τα καταστατικά;
Μεσημέρακι με βόλεύει προσωπικά...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun Dec 12, 2004 3:39 pm

TaRaNTuLa wrote:a_s,με ευχαριστεί(παραπάνω από απλά) η προθυμία σου,αλλά σκοπός είναι να φτιάξουμε κάτι για το οποίο θα έχουμε συμβάλλει όλοι... ;)
Μα δεν είναι τούρτα να τη φτιάξουμε όλοι μαζί :shock:

Το καταστατικό πρέπει να το συντάξει κάποιος δικηγόρος και 1 άτομο να το καταθέσει στο πρωτοδικείο :cool:

Στις εκλογές, ναι, τότε θα συμμετέχουν όλοι

TaRaNTuLa wrote: Ελπίζω μόνο να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου,είναι εντελώς καλοπροαίρετα... :)
ναι ρε συ! :lol: όλα κουλ :cool:
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Dec 12, 2004 6:00 pm

Πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου για να που πεί για τον σύλλογο του ΔΕΤ. Έπρεπε αυτό το τηλεφώνημα να το είχα κάνει εδώ και καιρό... Φτιάχνουμε εμείς το καταστατικό και το πηγαίνουμε στον δικηγόρο. Η σύνταξη του είναι σχετικά απλή, σε Copy-Paste στύλ. Ο δικηγόρος θέλει από 1000 έως 1500 Ευρώ. Τα λεφτά αυτά δεν είναι απλά η αμοιβή του, είναι κάποια χρήματα που ορίζει ο νόμος (δεν ξέρω πόσα ακριβώς είναι η αμοιβή του και πόσα όχι, πάντως θέλει τουλάχιστον 1000 Ευρώ για γραφειοκρατεία). Σε κάποια φάση γίνεται ένα δικαστήριο όπου αποφασίζεται για το εάν θα εγκριθεί η δημιουργία του ή όχι. Λογικά σου δίνουν την έγκριση και έχεις νομική ύπαρξη και σφραγίδα. Η όλη διαδικασία παίρνει 8-12 μήνες. Στην περίπτωση του ΔΕΤ, τα χρήματα τους τα έδωσε ο πρόεδρος του τμήματος (Γ. Δουκίδης) και ακόμα δεν έχουν νομική υπόσταση (ξεκίνησαν τον Μαϊό). Αυτό βέβαια δεν τους εμπόδισε να κάνουν πάρτυ αποφοίτησης κτλ. Αυτά τα ούκ ολίγα.
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Sun Dec 12, 2004 6:35 pm

Ωραίες πληροφορίες Σταμάτη!
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Sreak » Sun Dec 12, 2004 8:48 pm

Λέτε δηλαδή να κάνουμε μια πρόταση στη γενική συνέλευση του τμήματος μήπως και μας βοηθήσουν?
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Dec 13, 2004 9:18 am

Aλλιώς πού θα βρεθούν 1000 ευρώ;
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”