Εγώ βρε Ethel;;;Ethel wrote:Ψέμματα λες!!!!

Ethel wrote:Έλα βρε Ταραντούλε μη μου θυμώνεις... Ψευτοπλάκα κάνω...![]()
Σοβαρά τώρα στην αρχή ήμουν αρκετά αρνητική με το θέμα αλλά τώρα σαν καλό να ακούγεται....
Ρε παιδιά, έγινε αυτη η συνάντηση τελικά;Ας πούμε την Τετάρτη,πριν τα Ασύρματα,όπου οι περισσότεροι θα είμαστε στη σχολή...
Προσωπικά είχα αφήσει πριν απο καιρό ένα ποστ όπου ρωτούσα αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο όποτε βρίσκομαι στη σχολή, αλλά κανείς δεν μου απάντησε..όμως δε βλέπω να ποστάρει κανείς άλλος εκτός από εμάς...
Έχω κι εγώ στα χέρια μου το καταστατικό του Χαροκοπείου...Παιδιά, πότε θα τα πολύμε από κοντά?? Εγώ θέλω πραγματικά να κάνω όλες τις δουλειές που χρειάζονται, αλλά δεν ξέρω αν έχω το ΟΚ από εσας...πρέπει να συναντηθουμε κι εγώ μπορώ να αναλάβω δράσηTaRaNTuLa wrote:εδώ θα βρείτε το καταστατικό του AWMN...Εγώ αυτό έλεγα (και γενικώς αυτό γίνεται),παίρνεις ένα άλλο καταστατικό και του προσαρμόζεις κάποια σημεία.Και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα έχω στα χέρια μου και το καταστατικό ενός πολιτιστικού συλλόγου,οπότε θα έχουμε αρκετό υλικό στα χέρια μας...
καλά, αν αρχίσουν αυτά από τώρα... ο σύλλογος δεν θα κρατήσει πάνω από 1 μήνα...rapadder wrote:Ωραία! Αν έχεις χρόνο άλλαξε το και λίγο. Σε ανταπόδωση της προσφοράς σου θα σε κάνουμε Γενικό Γραμματέα του συλλόγου (εγώ θα είμαι ο πρόεδρος γιατί είχα την ιδέα).
Να κανονίσουμε κάποια στιγμή που να βολευόμαστε γενικότερα,λόγω της προόδου...HdkiLLeR wrote:Λοιπόν να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα τι λέτε;
Μα δεν είναι τούρτα να τη φτιάξουμε όλοι μαζίTaRaNTuLa wrote:a_s,με ευχαριστεί(παραπάνω από απλά) η προθυμία σου,αλλά σκοπός είναι να φτιάξουμε κάτι για το οποίο θα έχουμε συμβάλλει όλοι...![]()
ναι ρε συ!TaRaNTuLa wrote: Ελπίζω μόνο να μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου,είναι εντελώς καλοπροαίρετα...![]()