νομίζω πως το θέμα τελείωσε punisher οπότε μην ανησυχείς για το flame
vincent wrote:Για το θέμα του Εισαγγελέα έχουμε πρόβλημα στην δικαιοσύνη που είναι άσχετο με την συζήτηση...
Μόνο άσχετο δεν είναι το θέμα. Καταρχάς ήταν απάντηση σε σένα που το χρησιμοποιούσες σαν το τρελό τελευταίο επιχείρημα ότι "θα μας προστατεύει ο Εισαγγελέας" από το κράτος. Όπως ακόμα και δημοκρατικές αυταπάτες να έχεις για τον ρόλο της Δικαιοσύνης, το λες και μόνος σου ότι υπάρχει ένα θεματάκι με τον θεσμό που υποτίθεται ότι σε προστατεύει..
vincent wrote:Για το θέμα του παρακράτους το έχω συνδυάσει με τους ά-στόλους που χτυπήσαν το παιδί στη ζαρτινιέρα, με τους προβοκάτορες που σπάγανε τα τζάμια το δεκέμβριο και με όλες τις άλλες ιστορίες που ποτέ δεν βγήκαν στα μμε. Έτσι το μεταφράζω εγώ...
Κάνεις λάθος μετάφραση. Οι τύποι της ζαρντινιέρας ας πούμε δεν ήταν παρακράτος αλλά κανονικό επίσημο κράτος. Για τους προβοκάτορες που λες τον Δεκέμβρη δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι.
Όπως και νάχει το παρατραβήξαμε το θέμα. Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι συμφωνούμε και χαίρομαι που τουλάχιστον υπάρχει κόσμος που δεν τρώει κουτόχορτο και δεν παρασύρεται από το κυνήγι μαγισσών (τρομοκράτες, παιδεραστές, κτλ) για να παραδώσει τις ελευθερίες του για οικονομικούς και κατασταλτικούς σκοπούς.