Πρόταση του MIT για πλήρη έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένω

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Πρόταση του MIT για πλήρη έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένω

Post by ultimate_aektzis » Tue Apr 07, 2009 11:49 am

Προφανως και αν δεν εχετε να φοβηθειτε κατι, δεν σημαινει οτι δεν κινδινευετε.Και επειδη καλα λενε καποιοι οτι εχουμε, σαν λαος, μνημη χρυσοψαρου....μηπως η γιαγια που πιασανε το καλοκαιρι του 2007 στην Χαλκιδα ευθυνεται οντως για τους εμπρησμους των καπιταλαδων που ηθελαν να χτισουν ξενοδοχεια πανω στα καμμενα?

Εχω ξαναπει την αποψη μου στο θεμα και βαριεμαι να επαναλαμβανομαι.Δεν θα δεχτω κανεναν περιορισμο στα κατοχυρωμενα δικαιωματα μου(ιδιωτικοτητα και ασυλο της προσωπικης ζωης) στο ονομα καμιας δηθεν τρομοκρατιας και της κερδοσκοπιας αλλων εις βαρος μου(ξερετε ποσο "πιανουν" τετοιου ειδους πληροφοριες ετσι?).Χειροκροτηστε τους που ενδιαφερονται για την "ασφαλεια" μας.Μεχρι να βαλουμε και τσιπακια υποχρεωτικα απο το νομο οπως βαζουν στα σκυλια για να μη χαθουν.Θα λετε τα ιδια παλι?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Οχι οτι αυτο ειναι επιχειρημα αλλα καποιοι(ακραιοι) λενε οτι οι ταινιες του Χολιγουντ ειναι προαγγελος του τι θα κανει η Αμερικη σε καποια χρονια.Ποιος ξερει, μια μερα μπορει να ζησουμε κατι σαν Τruman show, οπως ζουμε τωρα τη φαση με τους εξωγηινους
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Tue Apr 07, 2009 11:50 am

ενδιαφέρον το πως αποφεύγετε το flame :smt006
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Tue Apr 07, 2009 2:50 pm

giak wrote:ΟΚ τώρα που κατάλαβες τι πάει να πει ιδιωτική ζωή και τι παραβίαση αυτής μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Νομίζω δλδ πως κατάλαβες γιατί τα μισά από όσα λέω κάνεις πως δεν τα βλέπεις και κολλάς στο e-mail.

Σήμερα θα κάνουμε λοιπόν μια συγκλονιστική αποκάλυψη.(φώτα, τα ταν μουσική κτλ) Ο Εισαγγελέας είναι κομμάτι του κράτους!!!!!!!! Το ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά ναι ισχύει! Σου λέει λοιπόν κάποιος ότι το κράτος μπορεί να διαβάσει τα μέιλ σου και εσύ του λες ότι μααα με προστατεύει ο Εισαγγελέας! Καλά οι παρακολουθήσεις στην ζούλα κτλ νομικά τερτίπια που δεν μπλέκουν εισαγγελέα δεν τα συζητάμε καν..

Αν αντέχεις την αποκάλυψη ότι ο Εισαγγελέας είναι βασικό κομμάτι τους κράτους διάβασε και παρακάτω αλλιώς σταμάτα. Λοιπόν. Λες σε όλα τα ποστ "φοβάσαι το παρακράτος, σιγά το παρακράτος κτλ. Άσε το παρακράτος ήσυχο. Μπορεί το κράτος από μόνο του να κάνει την δουλεία με τους υπαλλήλους του. Ή έχεις μείνει λίγο πίσω ή δεν ξέρεις τι πάει να πει παρακράτος.

Όσο για την Λάρισα που λες και το πόσο βοήθησες τα παιδιά με μια υπογραφή και δεν φοβάσαι τπτ ε τι να πω. Τι μπορεί να φοβηθούν από εσένα που είσαι έτοιμος να παρατήσεις την προσωπική σου ζωή και είσαι και περήφανος γι' αυτό. Κλασσική μικροαστίλα που βρωμάει από χιλιόμετρο, έβαλες μία υπογραφή και νομίζεις έκανες κάποια γαμάτη πράξη και τελείωσες και με αυτό το καθήκον.

YΓ. η έκφραση "ανδρώθηκα με αριστερό φιλόλογο" ήταν απίστευτη! :lol:
Για το θέμα του Εισαγγελέα έχουμε πρόβλημα στην δικαιοσύνη που είναι άσχετο με την συζήτηση...

Για το θέμα του παρακράτους το έχω συνδυάσει με τους ά-στόλους που χτυπήσαν το παιδί στη ζαρτινιέρα, με τους προβοκάτορες που σπάγανε τα τζάμια το δεκέμβριο και με όλες τις άλλες ιστορίες που ποτέ δεν βγήκαν στα μμε. Έτσι το μεταφράζω εγώ...

Επίσης δεν παραδίδω όλες τις ελευθερίες μου, αλλά θέτω υπό έλεγχο μία δραστηριότητα όπως η χρήση του ίντερνετ που είναι τριτεύουσα ανάγκη. Όπως προείπα μπορείς να ζήσεις άνετα ελεύθερα χωρίς ίντερνετ. Έτσι κι αλλιώς η χρήση του από μόνη της μας καταχωρεί σε χιλιάδες βάσεις δεδομένων ανά τον κόσμο.

Y.Γ Είναι η απέλπιδα προσπαθειά μου να σου δείξω ότι έχω εντρυφίσει σε όλους τους χώρους και κρατάω μια αντικειμενική άποψη απέναντι σε όλους.
Image
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Apr 07, 2009 5:47 pm

νομίζω πως το θέμα τελείωσε punisher οπότε μην ανησυχείς για το flame :-)
vincent wrote:Για το θέμα του Εισαγγελέα έχουμε πρόβλημα στην δικαιοσύνη που είναι άσχετο με την συζήτηση...
Μόνο άσχετο δεν είναι το θέμα. Καταρχάς ήταν απάντηση σε σένα που το χρησιμοποιούσες σαν το τρελό τελευταίο επιχείρημα ότι "θα μας προστατεύει ο Εισαγγελέας" από το κράτος. Όπως ακόμα και δημοκρατικές αυταπάτες να έχεις για τον ρόλο της Δικαιοσύνης, το λες και μόνος σου ότι υπάρχει ένα θεματάκι με τον θεσμό που υποτίθεται ότι σε προστατεύει..
vincent wrote:Για το θέμα του παρακράτους το έχω συνδυάσει με τους ά-στόλους που χτυπήσαν το παιδί στη ζαρτινιέρα, με τους προβοκάτορες που σπάγανε τα τζάμια το δεκέμβριο και με όλες τις άλλες ιστορίες που ποτέ δεν βγήκαν στα μμε. Έτσι το μεταφράζω εγώ...
Κάνεις λάθος μετάφραση. Οι τύποι της ζαρντινιέρας ας πούμε δεν ήταν παρακράτος αλλά κανονικό επίσημο κράτος. Για τους προβοκάτορες που λες τον Δεκέμβρη δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι.

Όπως και νάχει το παρατραβήξαμε το θέμα. Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι συμφωνούμε και χαίρομαι που τουλάχιστον υπάρχει κόσμος που δεν τρώει κουτόχορτο και δεν παρασύρεται από το κυνήγι μαγισσών (τρομοκράτες, παιδεραστές, κτλ) για να παραδώσει τις ελευθερίες του για οικονομικούς και κατασταλτικούς σκοπούς.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by PASCAL » Tue Apr 07, 2009 7:04 pm

Νομίζω ότι πρέπει να δοθεί μια εξήγηση γιατί η καταπάτηση της ιδιωτικής μας ζωής δεν είναι "κουλτουριάρικο πράγμα". Πρώτα απ' όλα γιατί όλοι έχουμε κάτι να κρύψουμε και για το οποίο είναι πολύ φυσικό ενδεχομένως και να ντρεπόμαστε. Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα οι επιλογές μας στον τρόπο διασκέδασης ή η ερωτική μας συμπεριφορά. Έπειτα καθένας μας έχει αδυναμίες, ευαίσθητα σημεία και προσωπικά δεδομένα η γνώση των οποίων μπορεί να κάνει κάποιων που τα "ξέρει" να ξέρει που να μας χτυπήσει και άρα να μας εκμεταλευτεί. Επιπλέον για τις εταιρείες διαφήμισης, ιδιωτικούς ντεντέκτιβ και άλλους καλοθελητές η κάθε συμπεριφοριστική μας πληροφορία είναι θέμα επένδυσης και κέρδους. Τέλος, είναι αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό το κράτος και οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν τη φιλοσοφία και την ιδεολογία μας και να προβαίνουν σε συνειρμούς και εικασίες που οδηγούν σε εκβιασμούς, συλλήψεις και φυλακίσεις. Όσο για τις άποψεις πως πρώτον η παρακολούθηση είναι για το καλό μας και την ασφάλεια μας και δεύτερον πως όλα αυτά είναι ήδη χαμένα και μάταια αγώνας είναι αντίστοιχα απόψεις ανθρώπων που έχουν απονευρωθεί δημοκρατικά και ανθρώπων που πέθαναν πριν καν γεράσουν.
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Thu Apr 09, 2009 8:53 pm

PASCAL wrote:Νομίζω ότι πρέπει να δοθεί μια εξήγηση γιατί η καταπάτηση της ιδιωτικής μας ζωής δεν είναι "κουλτουριάρικο πράγμα". Πρώτα απ' όλα γιατί όλοι έχουμε κάτι να κρύψουμε και για το οποίο είναι πολύ φυσικό ενδεχομένως και να ντρεπόμαστε. Αυτό μπορεί να είναι για παράδειγμα οι επιλογές μας στον τρόπο διασκέδασης ή η ερωτική μας συμπεριφορά. Έπειτα καθένας μας έχει αδυναμίες, ευαίσθητα σημεία και προσωπικά δεδομένα η γνώση των οποίων μπορεί να κάνει κάποιων που τα "ξέρει" να ξέρει που να μας χτυπήσει και άρα να μας εκμεταλευτεί. Επιπλέον για τις εταιρείες διαφήμισης, ιδιωτικούς ντεντέκτιβ και άλλους καλοθελητές η κάθε συμπεριφοριστική μας πληροφορία είναι θέμα επένδυσης και κέρδους. Τέλος, είναι αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό το κράτος και οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν τη φιλοσοφία και την ιδεολογία μας και να προβαίνουν σε συνειρμούς και εικασίες που οδηγούν σε εκβιασμούς, συλλήψεις και φυλακίσεις. Όσο για τις άποψεις πως πρώτον η παρακολούθηση είναι για το καλό μας και την ασφάλεια μας και δεύτερον πως όλα αυτά είναι ήδη χαμένα και μάταια αγώνας είναι αντίστοιχα απόψεις ανθρώπων που έχουν απονευρωθεί δημοκρατικά και ανθρώπων που πέθαναν πριν καν γεράσουν.
pascal++
μα ήδη γνωρίζουν τις προτιμησεις μας..
άσε που το ίντερνετ σε λίγο θα ελέγχεται ολοκληρωτικά από τις εταιρίες που κατέχουν τα τηλεφωνικά δίκτυα..
κάθε μέσο όσο δημοκρατικό και αν δείχνει στην αρχή μετά γίνεται προσβάσιμο από λίγους..
όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο που αρχικά όλοι μπορούσαν να μεταδίδουν αλλά μετά σιγά σιγά μπήκαν περιορισμοί και είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξεις ερασιτεχνικό κανάλι και συχνότητα..
το ίδιο θα γίνει και με το ιντερνετ..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Apr 09, 2009 9:03 pm

Δεν νομιζω να απογορευτει καποια στιγμη να ανεβαζεις τη σελιδα σου με διαφορετικο τροπο απο οτι σημερα.Απλα αργα ή γρηγορα θα εφαρμοστουν χουντικες νομοθεσιες με σκοπο τη λογοκρισια των blogger, και φυσικα θα ξερουν που μπαινουμε τι ψηφιζουμε κτλ πραγμα εφικτοτατο με το παρον μετρο.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”