Ευεργετική τροπολογία για την αδελφή του Αλέξη Γρηγορόπουλου
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Re: Ευεργετική τροπολογία για την αδελφή του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που αποφασίζουν είναι τρόφιμοι ασύλου ...ανοήτων!
Δ. Γκρ.
Δ. Γκρ.
Διαφωνώ, σίγουρα ο πόνος ειναι ο ιδιος για κάθε χαμό αλλα εδώ μιλάμε για μια ξεχωριστή περίπτωση.
1.Ειναι υπεύθυνο το κράτος - άλλο τροχαίο και αλλο σφαίρα αστυνομικού.
2. Οτι φαίνεται για εσάς ψηφοθηρία, μπορεί για άλλους να ειναι επιστήμη, ανθρωπισμός, μια βαθύτατα ενθαρρυντική πρωτοβουλία.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την άρνηση των συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση κάτι που θα πρέπει να προσέχουμε, η κοπέλα κάνει googling οπως και εμείς, οποτε να προσέχουμε τι λέμε και τι δημοσιεύουμε.
1.Ειναι υπεύθυνο το κράτος - άλλο τροχαίο και αλλο σφαίρα αστυνομικού.
2. Οτι φαίνεται για εσάς ψηφοθηρία, μπορεί για άλλους να ειναι επιστήμη, ανθρωπισμός, μια βαθύτατα ενθαρρυντική πρωτοβουλία.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την άρνηση των συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση κάτι που θα πρέπει να προσέχουμε, η κοπέλα κάνει googling οπως και εμείς, οποτε να προσέχουμε τι λέμε και τι δημοσιεύουμε.
που θα πάει θα το δουμε...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Toν ειδαμε τον ανθρωπισμο τους 5 χρονια.
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Δε λες καλυτερα οσα ζουμε?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- enum21
3ultimate_aektzis wrote:Τι να κανω?
Συμφωνω μαζι σου αλλα οχι μονο 5 χρονια αλλα οσα ζουμε...
Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!!

- rapadder
- Gbyte level
Φίλε jimm μην αδικείς τον εαυτό σου, αυτό το χιούμορ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, διόρθωσε το post σου και μην δυναμιτίζεις το κλίμα...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τελικα και η ignore list ειναι ακρως απαραιτητη. 

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Πετάει κάποιος ένα flame και τσιμπάτε αμέσως..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- dexter
- Academic status: N>4
πότε θα γίνει ban αυτός??jimm wrote:Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!!![]()
μας γεμίζει το φόρουμ 1 το δικό του ποστ και 2-3 ακόμα να τον κράζουμε..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ALL BLACKS supporter..
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Aστον πλάκα έχει, αποκτά νόημα η ζωή τουdexter wrote:πότε θα γίνει ban αυτός??jimm wrote:Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!!![]()

Επίσης μπορείτε να σταματήσετε να τον κράζετε (σταμάτησα και βρήκα την υγειά μου), από αυτά που λέει ούτε τα μισά δεν εννοεί.
Απλά βρίσκει το πιο προκλητικό και το λέει.
Become famous for 15 minutes, the TV way

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- dexter
- Academic status: N>4
οχι tv way αλλά clint eastwood way..Stoupeace wrote:Aστον πλάκα έχει, αποκτά νόημα η ζωή τουdexter wrote:πότε θα γίνει ban αυτός??jimm wrote:Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!!![]()
Επίσης μπορείτε να σταματήσετε να τον κράζετε (σταμάτησα και βρήκα την υγειά μου), από αυτά που λέει ούτε τα μισά δεν εννοεί.
Απλά βρίσκει το πιο προκλητικό και το λέει.
Become famous for 15 minutes, the TV way.
do you feel famous retard?
http://foss.aueb.gr
ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
Γιατι rapadder; Δεν ειμαι ηθικιστης εγω. Οι ιδιοι οι αναρχικοι φιλοι του παραδεχοταν οτι δεν ηταν και το πιο "ησυχο" παιδακι ουτε κανενα υποδειγμα, αυτοι το λεγαν με υπερηφανεια βεβαια.rapadder wrote:Φίλε jimm μην αδικείς τον εαυτό σου, αυτό το χιούμορ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, διόρθωσε το post σου και μην δυναμιτίζεις το κλίμα...

Αν λοιπον λεω εγω και η αδερφη ειναι παρομοια περιπτωση, τοτε η ιατρικη αθηνων, ή η αρχιτεκτονικη κλπ κλπ, θα κερδισουν πολλα, ειδικα το παιδακι που θα σκιστει για να βγαλει 19.5 για να μπει θα νιωθει πολυ ωραια..

- marios
- Wow! Terabyte level
Χωρίς να θεωρώ το μέτρο καλό ή δίκαιο:jimm wrote:Αν λοιπον λεω εγω και η αδερφη ειναι παρομοια περιπτωση, τοτε η ιατρικη αθηνων, ή η αρχιτεκτονικη κλπ κλπ, θα κερδισουν πολλα, ειδικα το παιδακι που θα σκιστει για να βγαλει 19.5 για να μπει θα νιωθει πολυ ωραια..![]()
Αν το παιδάκι που θα βγάλει 19,5 για να μπει, ενδιαφερθεί για το ότι δεν έδωσε η αδερφή του εξετάσεις, περισσότερο από το ότι έχασε τον αδερφό της, τότε καλύτερα να μην περάσει πουθενά. Τέτοιες απόψεις είναι αρκετά επικίνδυνες.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
Αν το μέτρο ειναι δίκαιο η οχι θα το κρίνουν ψυχολόγοι, ιατροι, και γενικά επιστήμονες με ανάλογη κατανόηση - εκεί αναφερόμουν με τη λέξη επιστήμη σε προηγούμενη γνώμη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται εδώ μέσα.
Αν το μέτρο ειναι δίκαιο η οχι θα το κρίνουν ψυχολόγοι, ιατροι, και γενικά επιστήμονες με ανάλογη κατανόηση - εκεί αναφερόμουν με τη λέξη επιστήμη σε προηγούμενη γνώμη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται εδώ μέσα.
- marios
- Wow! Terabyte level
ΟΚ, η κοπελιά δεν θα γράψει όσο θα έγραφε, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως, υπάρχουν δεκάδες(αν όχι εκατοντάδες) άλλες περιπτώσεις(οι οποίες δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας) που παιδιά στην 3η Λυκείου χάνουν δικούς τους(1ου βαθμού) συγγενείς(και σε αυτό έχω προσωπικό παράδειγμα) και δίνουν πανελλαδικές χωρίς καμία διαφορά από τους υπόλοιπους.rose wrote:Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
Αν λοιπόν είναι να εφαρμοστεί το μέτρο(να μπει η κοπελίτσα υπεράριθμη), να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά που έχουν αυτή την (τραγική προφανώς) ατυχία. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Δεν γίνεται επειδή κάτι έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση, να έχει άλλη αντιμετώπιση από κάτι που δεν έγινε.
marios wrote:ΟΚ, η κοπελιά δεν θα γράψει όσο θα έγραφε, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως, υπάρχουν δεκάδες(αν όχι εκατοντάδες) άλλες περιπτώσεις(οι οποίες δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας) που παιδιά στην 3η Λυκείου χάνουν δικούς τους(1ου βαθμού) συγγενείς(και σε αυτό έχω προσωπικό παράδειγμα) και δίνουν πανελλαδικές χωρίς καμία διαφορά από τους υπόλοιπους.rose wrote:Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
Αν λοιπόν είναι να εφαρμοστεί το μέτρο(να μπει η κοπελίτσα υπεράριθμη), να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά που έχουν αυτή την (τραγική προφανώς) ατυχία. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Δεν γίνεται επειδή κάτι έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση, να έχει άλλη αντιμετώπιση από κάτι που δεν έγινε.
Κοίτα όπως το θέτεις ειναι πράγματι πολύ επικίνδυνο - δηλαδή να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά, αν πίστευα σε ενα αξιόπιστο κράτος - ουτε θεωρητικά δεν μπορώ να κάνω τέτοια συζήτηση - θα σου έλεγα γενικά και αόριστα οτι ισως πρέπει να δίνουμε κάποια προνόμια, υπό ορισμένες πάντα συνθήκες όπως η σχέση ανάμεσα σε συμβάντα και περίοδο εξετάσεων, βαθμός και σχέση αλληλεξάρτησης, αιτία θανάτου, ψυχολογικά κριτήρια κτλκτλ, αλλα και πάλι με αυτό τον τρόπο ενοχοποιούμε τη φύση μας - ο θάνατος - καθόλου ευγενές. Οπότε μάλλον προκύπτει ενα φιλοσογικό ερώτημα...που δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω τώρα.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ας αφήσουμε επιτέλους την οικογένεια ήσυχη... Εκ του ασφαλούς κρίνουμε και "ενδιαφερόμαστε"... Κάτι καλύτερο να ασχοληθούμε...?
Το πνεύμα του υπάρχων νόμου είναι σωστό. Όπως εν γένει το πνεύμα της τροπολογίας είναι εν γένει σωστό.
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα μεταξύ άλλων κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας με αυτά που κάνουμε και λέμε....Και όχι μόνο αυτό αλλά αυτοανανερούμαστε κι όλας.
Και εξηγούμε:
Π.χ σαν Έλληνες είμαστε κατά της διαφθοράς! Ας πάρουμε τώρα εμάς που είμαστε 20 χρονών και φωνάζουμε συνέχεια για τα κακώς κείμενα του δημόσιου βίου...Εμείς αρχικά θα πάρουμε δίπλωμα οδήγησης έχοντας λαδώσει....Επίσης μετά θα πάμε αεροπορία επειδή μας έβαλε κάποιος γνωστός(μην θυμηθώ παράδειγμα που κάποιος έκανε post και έλεγε πολύ φυσιολογικά έχω βύσμα....). Κατά τα άλλα κράζουμε την διαφθορά και τα κακώς κείμενα....
Το κράτος μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας είναι καθρέφτης του εαυτού μας....
Αν εμείς εδώ, τα μέλη του venus είμασταν κράτος θα κάναμε ακριβώς τα ίδια ίσως και χειρότερα...Οι πράξεις μας και η πολιτική μας θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού και ύστερα θα βγάζαμε ευεργετικές τροπολογίες....
Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.
Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δελμούζος στο κείμενο που είχαμε κάνει 3 φορές στο Λύκειο και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές : "Για να την προκοπή της(ζωής) να μη ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους ή και στην τύχη, παρά να νιώθουν τον εαυτό τους όχι μόνο συνυπεύθυνο με τους φυσικούς ηγέτες αλλά και ως τον κυρίως υπεύθυνο""
Λέει και άλλα....Αν το είχαμε κάνει κτήμα μας θα είμασταν τουλάχιστον καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα λέγαμε τις αισχρότητες που ακούγονται σε αυτό το topic...
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα μεταξύ άλλων κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας με αυτά που κάνουμε και λέμε....Και όχι μόνο αυτό αλλά αυτοανανερούμαστε κι όλας.
Και εξηγούμε:
Π.χ σαν Έλληνες είμαστε κατά της διαφθοράς! Ας πάρουμε τώρα εμάς που είμαστε 20 χρονών και φωνάζουμε συνέχεια για τα κακώς κείμενα του δημόσιου βίου...Εμείς αρχικά θα πάρουμε δίπλωμα οδήγησης έχοντας λαδώσει....Επίσης μετά θα πάμε αεροπορία επειδή μας έβαλε κάποιος γνωστός(μην θυμηθώ παράδειγμα που κάποιος έκανε post και έλεγε πολύ φυσιολογικά έχω βύσμα....). Κατά τα άλλα κράζουμε την διαφθορά και τα κακώς κείμενα....
Το κράτος μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας είναι καθρέφτης του εαυτού μας....
Αν εμείς εδώ, τα μέλη του venus είμασταν κράτος θα κάναμε ακριβώς τα ίδια ίσως και χειρότερα...Οι πράξεις μας και η πολιτική μας θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού και ύστερα θα βγάζαμε ευεργετικές τροπολογίες....
Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.
Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δελμούζος στο κείμενο που είχαμε κάνει 3 φορές στο Λύκειο και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές : "Για να την προκοπή της(ζωής) να μη ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους ή και στην τύχη, παρά να νιώθουν τον εαυτό τους όχι μόνο συνυπεύθυνο με τους φυσικούς ηγέτες αλλά και ως τον κυρίως υπεύθυνο""
Λέει και άλλα....Αν το είχαμε κάνει κτήμα μας θα είμασταν τουλάχιστον καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα λέγαμε τις αισχρότητες που ακούγονται σε αυτό το topic...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- marios
- Wow! Terabyte level
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο το τι εννοείς;
Προφανώς και είμαι κατά της διαφθοράς, αλλά και προφανώς δεν θα βάλω τον πατέρα μου να πληρώνει 150 φορές την εξέταση επειδή αυτοί που "εξετάζουν" κόβουν όποιο δε λαδώνει.
Το ότι είμαι ενάντια στην διαφθορά θα το δείξω άμα δεν λαδώνομαι εγώ

Προφανώς και είμαι κατά της διαφθοράς, αλλά και προφανώς δεν θα βάλω τον πατέρα μου να πληρώνει 150 φορές την εξέταση επειδή αυτοί που "εξετάζουν" κόβουν όποιο δε λαδώνει.
Το ότι είμαι ενάντια στην διαφθορά θα το δείξω άμα δεν λαδώνομαι εγώ

Αν είμασταν εμείς υπεύθυνοι του κράτου, αυτό θα είχε βαρέσει διάλυση πριν να πεθάνει ο μικρόςaguero88 wrote:Το κράτος μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας είναι καθρέφτης του εαυτού μας....

Δεν σε έπιασα...aguero88 wrote:Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.
Πολύ ωραία η παράθεσηaguero88 wrote:Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δελμούζος στο κείμενο που είχαμε κάνει 3 φορές στο Λύκειο και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές : "Για να την προκοπή της(ζωής) να μη ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους ή και στην τύχη, παρά να νιώθουν τον εαυτό τους όχι μόνο συνυπεύθυνο με τους φυσικούς ηγέτες αλλά και ως τον κυρίως υπεύθυνο""

- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Μερικοί εδώ πέρνουνε πολύ εύκολα θέση εδώ μέσα...
1) Η κοπέλα όπου μπει θα μπει υπεράριθμοι και όχι στην θέση κάποιου άρα το επιχείρημα δεν στέκει
2) Το παιδί που θα σκιστεί και θα μπει αρχιτεκτονική έχει ποιο πολλές πιθανότητες να τελειώσει την σχολή και πόσο μάλλον με περισσότερες διακρίσεις. Άρα δεν τον πολυαπασχολεί το τι έκανε αυτή η κοπέλα
3) Όσο για το θέμα που λέτε ότι και άλλοι χάνουν τα συγγενικά τους πρόσωπα και δεν τους δίνει κανείς βοήθεια είναι λίγο λάθος αντιμετώπιση γιατί οι άλλοι θα θρυνήσουν και θα κλάψουν και το θέμα θα μείνει στην οικογένεια. Η κοπέλα αυτή εκτός από ότι έχασε τον αδερφό της είχε έπι ένα μήνα και όλα τα μέσα να ασχολούνται με αυτό το θέμα. Όλοι οι θάνατοι ίδιοι είναι άλλα νομίζω ότι το αντιμετωπίζεισ καλύτερα όταν έχεις την ησυχία σου. Φανταστείτε να χάνατε εσείς τα αδέρφια σας και να έχεται και όλα τα μίντια να ασχολούνται με αυτό και όλους τους αναρχικούς να κυρήσσουν πόλεμο στο όνομα του αδερφού σας να περπατάτε στο δρόμο και να βλέπεται συνθήματα "15χρονος νεκρός από την δημοκρατία" και κλπ κλπ. Εγώ πάντως θα ήθελα να εξαφανιστώ από όλους και από όλα και πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση να κατάστρεφα την ζωή μου αδιαφορόντας για όποιον μέλλον μου. Δεν είναι ότι αυτή γλίτωσε κάτι, αν την ρωτάγατε τι θα ήθελε νομίζω είναι ο αδερφός της πίσω και την ησυχία της.
4) Παρόμοιο είχε γίνει και με τα παιδιά απο τα τέμπη που που είχε πάρει διάσταση το θέμα.
5) Εγώ βρίσκω την απόφαση καλή και ανθρωπιστική, αυτό δεν σημαίνει ότι το κράτος άλλαξε αλλά αν κάτι είναι καλό μπορούμε να το λέμε.
1) Η κοπέλα όπου μπει θα μπει υπεράριθμοι και όχι στην θέση κάποιου άρα το επιχείρημα δεν στέκει
2) Το παιδί που θα σκιστεί και θα μπει αρχιτεκτονική έχει ποιο πολλές πιθανότητες να τελειώσει την σχολή και πόσο μάλλον με περισσότερες διακρίσεις. Άρα δεν τον πολυαπασχολεί το τι έκανε αυτή η κοπέλα
3) Όσο για το θέμα που λέτε ότι και άλλοι χάνουν τα συγγενικά τους πρόσωπα και δεν τους δίνει κανείς βοήθεια είναι λίγο λάθος αντιμετώπιση γιατί οι άλλοι θα θρυνήσουν και θα κλάψουν και το θέμα θα μείνει στην οικογένεια. Η κοπέλα αυτή εκτός από ότι έχασε τον αδερφό της είχε έπι ένα μήνα και όλα τα μέσα να ασχολούνται με αυτό το θέμα. Όλοι οι θάνατοι ίδιοι είναι άλλα νομίζω ότι το αντιμετωπίζεισ καλύτερα όταν έχεις την ησυχία σου. Φανταστείτε να χάνατε εσείς τα αδέρφια σας και να έχεται και όλα τα μίντια να ασχολούνται με αυτό και όλους τους αναρχικούς να κυρήσσουν πόλεμο στο όνομα του αδερφού σας να περπατάτε στο δρόμο και να βλέπεται συνθήματα "15χρονος νεκρός από την δημοκρατία" και κλπ κλπ. Εγώ πάντως θα ήθελα να εξαφανιστώ από όλους και από όλα και πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση να κατάστρεφα την ζωή μου αδιαφορόντας για όποιον μέλλον μου. Δεν είναι ότι αυτή γλίτωσε κάτι, αν την ρωτάγατε τι θα ήθελε νομίζω είναι ο αδερφός της πίσω και την ησυχία της.
4) Παρόμοιο είχε γίνει και με τα παιδιά απο τα τέμπη που που είχε πάρει διάσταση το θέμα.
5) Εγώ βρίσκω την απόφαση καλή και ανθρωπιστική, αυτό δεν σημαίνει ότι το κράτος άλλαξε αλλά αν κάτι είναι καλό μπορούμε να το λέμε.