Ευεργετική τροπολογία για την αδελφή του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Re: Ευεργετική τροπολογία για την αδελφή του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Post by redlabel » Sun Apr 26, 2009 10:28 pm

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν αυτοί που αποφασίζουν είναι τρόφιμοι ασύλου ...ανοήτων!

Δ. Γκρ.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Apr 27, 2009 11:22 am

Διαφωνώ, σίγουρα ο πόνος ειναι ο ιδιος για κάθε χαμό αλλα εδώ μιλάμε για μια ξεχωριστή περίπτωση.
1.Ειναι υπεύθυνο το κράτος - άλλο τροχαίο και αλλο σφαίρα αστυνομικού.
2. Οτι φαίνεται για εσάς ψηφοθηρία, μπορεί για άλλους να ειναι επιστήμη, ανθρωπισμός, μια βαθύτατα ενθαρρυντική πρωτοβουλία.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την άρνηση των συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση κάτι που θα πρέπει να προσέχουμε, η κοπέλα κάνει googling οπως και εμείς, οποτε να προσέχουμε τι λέμε και τι δημοσιεύουμε.
που θα πάει θα το δουμε...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Apr 27, 2009 3:25 pm

Toν ειδαμε τον ανθρωπισμο τους 5 χρονια.
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Mon Apr 27, 2009 6:32 pm

Δε λες καλυτερα οσα ζουμε?
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Apr 27, 2009 7:01 pm

Τι να κανω?
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Mon Apr 27, 2009 7:49 pm

ultimate_aektzis wrote:Τι να κανω?
3

Συμφωνω μαζι σου αλλα οχι μονο 5 χρονια αλλα οσα ζουμε...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Wed Apr 29, 2009 4:38 am

Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!! :roll:
:lol:
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Wed Apr 29, 2009 10:19 am

Φίλε jimm μην αδικείς τον εαυτό σου, αυτό το χιούμορ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, διόρθωσε το post σου και μην δυναμιτίζεις το κλίμα...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Apr 29, 2009 4:03 pm

Τελικα και η ignore list ειναι ακρως απαραιτητη. :smt012
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Apr 29, 2009 4:31 pm

Πετάει κάποιος ένα flame και τσιμπάτε αμέσως..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Wed Apr 29, 2009 6:10 pm

jimm wrote:Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!! :roll:
πότε θα γίνει ban αυτός??
μας γεμίζει το φόρουμ 1 το δικό του ποστ και 2-3 ακόμα να τον κράζουμε..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Apr 29, 2009 6:21 pm

dexter wrote:
jimm wrote:Αν εχει μοιασει του αδερφου της, τοτε το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο (που οπως παει σε 10-20 χρονια θα αναγνωριζεται μονο απο τα νησια Φεροε), θα κερδισει πολλα!! :roll:
Aστον πλάκα έχει, αποκτά νόημα η ζωή του :lol:
Επίσης μπορείτε να σταματήσετε να τον κράζετε (σταμάτησα και βρήκα την υγειά μου), από αυτά που λέει ούτε τα μισά δεν εννοεί.
Απλά βρίσκει το πιο προκλητικό και το λέει.
Become famous for 15 minutes, the TV way :smt023 .
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Apr 29, 2009 6:33 pm

Stoupeace wrote:
dexter wrote:
Aστον πλάκα έχει, αποκτά νόημα η ζωή του :lol:
Επίσης μπορείτε να σταματήσετε να τον κράζετε (σταμάτησα και βρήκα την υγειά μου), από αυτά που λέει ούτε τα μισά δεν εννοεί.
Απλά βρίσκει το πιο προκλητικό και το λέει.
Become famous for 15 minutes, the TV way :smt023 .
οχι tv way αλλά clint eastwood way..
do you feel famous retard?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Thu Apr 30, 2009 2:31 am

rapadder wrote:Φίλε jimm μην αδικείς τον εαυτό σου, αυτό το χιούμορ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, διόρθωσε το post σου και μην δυναμιτίζεις το κλίμα...
Γιατι rapadder; Δεν ειμαι ηθικιστης εγω. Οι ιδιοι οι αναρχικοι φιλοι του παραδεχοταν οτι δεν ηταν και το πιο "ησυχο" παιδακι ουτε κανενα υποδειγμα, αυτοι το λεγαν με υπερηφανεια βεβαια. :roll:
Αν λοιπον λεω εγω και η αδερφη ειναι παρομοια περιπτωση, τοτε η ιατρικη αθηνων, ή η αρχιτεκτονικη κλπ κλπ, θα κερδισουν πολλα, ειδικα το παιδακι που θα σκιστει για να βγαλει 19.5 για να μπει θα νιωθει πολυ ωραια.. :roll:

;)
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Apr 30, 2009 7:36 am

jimm wrote:Αν λοιπον λεω εγω και η αδερφη ειναι παρομοια περιπτωση, τοτε η ιατρικη αθηνων, ή η αρχιτεκτονικη κλπ κλπ, θα κερδισουν πολλα, ειδικα το παιδακι που θα σκιστει για να βγαλει 19.5 για να μπει θα νιωθει πολυ ωραια.. :roll:
Χωρίς να θεωρώ το μέτρο καλό ή δίκαιο:
Αν το παιδάκι που θα βγάλει 19,5 για να μπει, ενδιαφερθεί για το ότι δεν έδωσε η αδερφή του εξετάσεις, περισσότερο από το ότι έχασε τον αδερφό της, τότε καλύτερα να μην περάσει πουθενά. Τέτοιες απόψεις είναι αρκετά επικίνδυνες.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Apr 30, 2009 11:17 am

Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
Αν το μέτρο ειναι δίκαιο η οχι θα το κρίνουν ψυχολόγοι, ιατροι, και γενικά επιστήμονες με ανάλογη κατανόηση - εκεί αναφερόμουν με τη λέξη επιστήμη σε προηγούμενη γνώμη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται εδώ μέσα.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Apr 30, 2009 11:48 am

rose wrote:Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
Αν το μέτρο ειναι δίκαιο η οχι θα το κρίνουν ψυχολόγοι, ιατροι, και γενικά επιστήμονες με ανάλογη κατανόηση - εκεί αναφερόμουν με τη λέξη επιστήμη σε προηγούμενη γνώμη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται εδώ μέσα.
ΟΚ, η κοπελιά δεν θα γράψει όσο θα έγραφε, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως, υπάρχουν δεκάδες(αν όχι εκατοντάδες) άλλες περιπτώσεις(οι οποίες δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας) που παιδιά στην 3η Λυκείου χάνουν δικούς τους(1ου βαθμού) συγγενείς(και σε αυτό έχω προσωπικό παράδειγμα) και δίνουν πανελλαδικές χωρίς καμία διαφορά από τους υπόλοιπους.
Αν λοιπόν είναι να εφαρμοστεί το μέτρο(να μπει η κοπελίτσα υπεράριθμη), να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά που έχουν αυτή την (τραγική προφανώς) ατυχία. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Δεν γίνεται επειδή κάτι έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση, να έχει άλλη αντιμετώπιση από κάτι που δεν έγινε.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Apr 30, 2009 12:52 pm

marios wrote:
rose wrote:Εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ζουμε; Βρήκατε την περίπτωση για να εξαντλήσετε την αυστηρότητα σας...
ΟΚ, η κοπελιά δεν θα γράψει όσο θα έγραφε, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως, υπάρχουν δεκάδες(αν όχι εκατοντάδες) άλλες περιπτώσεις(οι οποίες δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας) που παιδιά στην 3η Λυκείου χάνουν δικούς τους(1ου βαθμού) συγγενείς(και σε αυτό έχω προσωπικό παράδειγμα) και δίνουν πανελλαδικές χωρίς καμία διαφορά από τους υπόλοιπους.
Αν λοιπόν είναι να εφαρμοστεί το μέτρο(να μπει η κοπελίτσα υπεράριθμη), να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά που έχουν αυτή την (τραγική προφανώς) ατυχία. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Δεν γίνεται επειδή κάτι έγινε γνωστό μέσα από την τηλεόραση, να έχει άλλη αντιμετώπιση από κάτι που δεν έγινε.

Κοίτα όπως το θέτεις ειναι πράγματι πολύ επικίνδυνο - δηλαδή να εφαρμοστεί για όλα τα παιδιά, αν πίστευα σε ενα αξιόπιστο κράτος - ουτε θεωρητικά δεν μπορώ να κάνω τέτοια συζήτηση - θα σου έλεγα γενικά και αόριστα οτι ισως πρέπει να δίνουμε κάποια προνόμια, υπό ορισμένες πάντα συνθήκες όπως η σχέση ανάμεσα σε συμβάντα και περίοδο εξετάσεων, βαθμός και σχέση αλληλεξάρτησης, αιτία θανάτου, ψυχολογικά κριτήρια κτλκτλ, αλλα και πάλι με αυτό τον τρόπο ενοχοποιούμε τη φύση μας - ο θάνατος - καθόλου ευγενές. Οπότε μάλλον προκύπτει ενα φιλοσογικό ερώτημα...που δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω τώρα.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Apr 30, 2009 12:57 pm

Ας αφήσουμε επιτέλους την οικογένεια ήσυχη... Εκ του ασφαλούς κρίνουμε και "ενδιαφερόμαστε"... Κάτι καλύτερο να ασχοληθούμε...?
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Thu Apr 30, 2009 4:08 pm

Το πνεύμα του υπάρχων νόμου είναι σωστό. Όπως εν γένει το πνεύμα της τροπολογίας είναι εν γένει σωστό.

Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα μεταξύ άλλων κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας με αυτά που κάνουμε και λέμε....Και όχι μόνο αυτό αλλά αυτοανανερούμαστε κι όλας.

Και εξηγούμε:

Π.χ σαν Έλληνες είμαστε κατά της διαφθοράς! Ας πάρουμε τώρα εμάς που είμαστε 20 χρονών και φωνάζουμε συνέχεια για τα κακώς κείμενα του δημόσιου βίου...Εμείς αρχικά θα πάρουμε δίπλωμα οδήγησης έχοντας λαδώσει....Επίσης μετά θα πάμε αεροπορία επειδή μας έβαλε κάποιος γνωστός(μην θυμηθώ παράδειγμα που κάποιος έκανε post και έλεγε πολύ φυσιολογικά έχω βύσμα....). Κατά τα άλλα κράζουμε την διαφθορά και τα κακώς κείμενα....

Το κράτος μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας είναι καθρέφτης του εαυτού μας....
Αν εμείς εδώ, τα μέλη του venus είμασταν κράτος θα κάναμε ακριβώς τα ίδια ίσως και χειρότερα...Οι πράξεις μας και η πολιτική μας θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού και ύστερα θα βγάζαμε ευεργετικές τροπολογίες....

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.

Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δελμούζος στο κείμενο που είχαμε κάνει 3 φορές στο Λύκειο και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές : "Για να την προκοπή της(ζωής) να μη ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους ή και στην τύχη, παρά να νιώθουν τον εαυτό τους όχι μόνο συνυπεύθυνο με τους φυσικούς ηγέτες αλλά και ως τον κυρίως υπεύθυνο""

Λέει και άλλα....Αν το είχαμε κάνει κτήμα μας θα είμασταν τουλάχιστον καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα λέγαμε τις αισχρότητες που ακούγονται σε αυτό το topic...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Apr 30, 2009 6:54 pm

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο το τι εννοείς;

Προφανώς και είμαι κατά της διαφθοράς, αλλά και προφανώς δεν θα βάλω τον πατέρα μου να πληρώνει 150 φορές την εξέταση επειδή αυτοί που "εξετάζουν" κόβουν όποιο δε λαδώνει.
Το ότι είμαι ενάντια στην διαφθορά θα το δείξω άμα δεν λαδώνομαι εγώ ;)
aguero88 wrote:Το κράτος μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία μας είναι καθρέφτης του εαυτού μας....
Αν εμείς εδώ, τα μέλη του venus είμασταν κράτος θα κάναμε ακριβώς τα ίδια ίσως και χειρότερα...Οι πράξεις μας και η πολιτική μας θα οδηγούσε στον θάνατο του παιδιού και ύστερα θα βγάζαμε ευεργετικές τροπολογίες....
Αν είμασταν εμείς υπεύθυνοι του κράτου, αυτό θα είχε βαρέσει διάλυση πριν να πεθάνει ο μικρός :-p
aguero88 wrote:Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ίσως το πιο "δίκαιο" και το "αδιάφθορο σύστημα μέχρι στιγμής(δεν είναι τέλειο, όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ατόμων που ευνοήθηκαν και με ποιους τρόπους)...Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι αντί να θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο αδιάβλητο με τα λόγια και την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας θέλουμε να το φέρουμε στα μέτρα του εαυτού μας.
Δεν σε έπιασα...
aguero88 wrote:Αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος Δελμούζος στο κείμενο που είχαμε κάνει 3 φορές στο Λύκειο και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές : "Για να την προκοπή της(ζωής) να μη ρίχνουν την ευθύνη σε άλλους ή και στην τύχη, παρά να νιώθουν τον εαυτό τους όχι μόνο συνυπεύθυνο με τους φυσικούς ηγέτες αλλά και ως τον κυρίως υπεύθυνο""

Λέει και άλλα....Αν το είχαμε κάνει κτήμα μας θα είμασταν τουλάχιστον καλύτεροι άνθρωποι και δεν θα λέγαμε τις αισχρότητες που ακούγονται σε αυτό το topic...
Πολύ ωραία η παράθεση ;)
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Thu Apr 30, 2009 7:19 pm

Μερικοί εδώ πέρνουνε πολύ εύκολα θέση εδώ μέσα...

1) Η κοπέλα όπου μπει θα μπει υπεράριθμοι και όχι στην θέση κάποιου άρα το επιχείρημα δεν στέκει

2) Το παιδί που θα σκιστεί και θα μπει αρχιτεκτονική έχει ποιο πολλές πιθανότητες να τελειώσει την σχολή και πόσο μάλλον με περισσότερες διακρίσεις. Άρα δεν τον πολυαπασχολεί το τι έκανε αυτή η κοπέλα

3) Όσο για το θέμα που λέτε ότι και άλλοι χάνουν τα συγγενικά τους πρόσωπα και δεν τους δίνει κανείς βοήθεια είναι λίγο λάθος αντιμετώπιση γιατί οι άλλοι θα θρυνήσουν και θα κλάψουν και το θέμα θα μείνει στην οικογένεια. Η κοπέλα αυτή εκτός από ότι έχασε τον αδερφό της είχε έπι ένα μήνα και όλα τα μέσα να ασχολούνται με αυτό το θέμα. Όλοι οι θάνατοι ίδιοι είναι άλλα νομίζω ότι το αντιμετωπίζεισ καλύτερα όταν έχεις την ησυχία σου. Φανταστείτε να χάνατε εσείς τα αδέρφια σας και να έχεται και όλα τα μίντια να ασχολούνται με αυτό και όλους τους αναρχικούς να κυρήσσουν πόλεμο στο όνομα του αδερφού σας να περπατάτε στο δρόμο και να βλέπεται συνθήματα "15χρονος νεκρός από την δημοκρατία" και κλπ κλπ. Εγώ πάντως θα ήθελα να εξαφανιστώ από όλους και από όλα και πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση να κατάστρεφα την ζωή μου αδιαφορόντας για όποιον μέλλον μου. Δεν είναι ότι αυτή γλίτωσε κάτι, αν την ρωτάγατε τι θα ήθελε νομίζω είναι ο αδερφός της πίσω και την ησυχία της.

4) Παρόμοιο είχε γίνει και με τα παιδιά απο τα τέμπη που που είχε πάρει διάσταση το θέμα.

5) Εγώ βρίσκω την απόφαση καλή και ανθρωπιστική, αυτό δεν σημαίνει ότι το κράτος άλλαξε αλλά αν κάτι είναι καλό μπορούμε να το λέμε.
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”