Λοιπόν εδώ θα πώ κάτι σχετικά με το θέμα, αρκετά λυπηρό:
Μέχρι και αυτόν τον μήνα, επειδή είμαι για 4 μήνες μακριά από την Αττική, είχα χαρεί με την e-γραμματεία που θα έβλεπα μερικά πράγματα για την κατάστασή μου ως φοιτητή. Κάνοντας ένα υποχρεωτικό ταξίδι στα πάτρια εδάφη της Αττικής πριν 2 βδομάδες περίπου (πληρώνοντας 100 ευρώ σε ολυμπιακές και ακτοπλοϊκές), μέσα στον πολύ λίγο χρόνο μου στην Αθήνα (το πολύ 5 ώρες είχα μέχρι να ξαναφύγω), έσπευσα και αγόρασα μια δισκέττα από τον τύπο στην Δεριγνύ λόγω βιασύνης (χρυσάφι την αγόρασα φυσικά), και πήγα χαρούμενος πάνω στην γραμματεία του cslab του 2ου στην Δεριγνύ για να πάρω το πιστοποιητικό. ( Αλήθεια, με usb flash γίνεται; )
Πήγα κατά της 1.
Λοιπόν, δεν ήταν εκεί. Ρώτησα, και μου είπαν ότι έχει συνέλευσει των διοικητικών ή κάτι τέτοιο, οπότε λέω ατύχησα...
Εν τω μεταξύ, χρειάστηκε να μείνω μέχρι την επόμενη μέρα τελικά, χαρούμενος λοιπόν για την ευκαιρία αυτή, τρέχω την άλλη μέρα κατά τις 11 στην γραμματεία και .......... δεν την βρίσκω εκεί.
Α, λέω, μάλλον είμαι λίγο άτυχος... Μπορεί να είναι τουαλέτα, ένα τηλέφωνο, κάτι τις ανθρώπινο ... Ας περιμένω.
Είχα και εργασία λοιπόν, θα έφευγα από τον Πειραιά στις 5 το απόγευμα, ε κάθισα στον υπολογιστή και άρχισα να φτιάχνω την εργασία μου, από την οποία και απορροφήθηκα.
Κατά τις 1 τώρα, γυρνάω το κεφάλι μου, και βλέπω την γραμματέα να είναι εκει. Κορδωμένος και χαρούμενος που την βρήκα επιτέλους, ..., πάω να πάρω το πολυπόθητο πιστοποιητικό.
Ήταν κλειστή η διαφανής πορτούλα της, και μιλούσε στο τηλέφωνο. Την περίμενα διακριτικά από έξω να τελειώσει κανά 2λεπτο, αλλά δεν τελείωνε.
Τις κάνω ένα μικρό νόημα με τα χέρια, και αυτή με το πρόσωπο σαν να λέει
"τι θέλεις;"
Ανοίγω σιγά - σιγά την πόρτα και λέω:
- Για την ηλεκτρονική γραμματεία ήρθα.
- Δυστηχώς ήρθες αργά. Είναι μόνο 10 με 12. Από αύριο.
- .... (σκεφτόμενος την ιστοσελίδα που λέει μέχρι της 2. Επίσης σκεφτόμενος ότι ήμουνα εκεί στις 11 και δεν ήταν αυτή εκεί.) Ξέρετε όμως,
δεν θα μπορέσω από αύριο, γιατί θα πρέπει να φύγω.
- Δικό σου πρόβλημα.
- ....
- (τηλ. συνεχίζεται)
Ρε παιδιά, αποστομόθηκα τόσο, σοκαρίστηκα τόσο, και έτσι πήρε αυτό που της άξιζε, ούτε και εγώ αυτό που δικαιούμε! Αλήθεια, τι ρόλο τελικά βαράνε μερικοί εκεί μέσα;
ΥΓ. : Κανονικά θα έπρεπε να φάει τρελή αναφορά, αλλά είναι τυχερή που υπάρχει το venus και βγάζω ( ; ) τα απόθημένα μου.
ΥΓ2: Η σελίδα "
http://www.mbc.aueb.gr/secretariat/stud-all/stdGrad.htm" δεν ενημερώνεται πια; Κοιτάμε μόνο την e-γραμματεία;