Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
Καλησπέρα σας,
έχω διαβάσει τη συζήτηση σας και τα σχόλια σας για την η-γραμματεία του τμήματος και είδα ότι κάποιοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το pdf αρχείο με τις οδηγίες χρήση του πιστοποιητικού.
Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες ακολουθώντας τα links της ανακοίνωσης, ή ειδικότερα στο
http://www.cs.aueb.gr/news/edu/esecreta ... info.shtml
Παρακαλώ πολύ διαδώστε το σε όσους έχουν προβλήματα με τα πιστοποιητικά τους....
Ευχαριστώ,
Ειρήνη
έχω διαβάσει τη συζήτηση σας και τα σχόλια σας για την η-γραμματεία του τμήματος και είδα ότι κάποιοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το pdf αρχείο με τις οδηγίες χρήση του πιστοποιητικού.
Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες ακολουθώντας τα links της ανακοίνωσης, ή ειδικότερα στο
http://www.cs.aueb.gr/news/edu/esecreta ... info.shtml
Παρακαλώ πολύ διαδώστε το σε όσους έχουν προβλήματα με τα πιστοποιητικά τους....
Ευχαριστώ,
Ειρήνη
e-γραμματεία
Λοιπόν εδώ θα πώ κάτι σχετικά με το θέμα, αρκετά λυπηρό:
Μέχρι και αυτόν τον μήνα, επειδή είμαι για 4 μήνες μακριά από την Αττική, είχα χαρεί με την e-γραμματεία που θα έβλεπα μερικά πράγματα για την κατάστασή μου ως φοιτητή. Κάνοντας ένα υποχρεωτικό ταξίδι στα πάτρια εδάφη της Αττικής πριν 2 βδομάδες περίπου (πληρώνοντας 100 ευρώ σε ολυμπιακές και ακτοπλοϊκές), μέσα στον πολύ λίγο χρόνο μου στην Αθήνα (το πολύ 5 ώρες είχα μέχρι να ξαναφύγω), έσπευσα και αγόρασα μια δισκέττα από τον τύπο στην Δεριγνύ λόγω βιασύνης (χρυσάφι την αγόρασα φυσικά), και πήγα χαρούμενος πάνω στην γραμματεία του cslab του 2ου στην Δεριγνύ για να πάρω το πιστοποιητικό. ( Αλήθεια, με usb flash γίνεται; )
Πήγα κατά της 1.
Λοιπόν, δεν ήταν εκεί. Ρώτησα, και μου είπαν ότι έχει συνέλευσει των διοικητικών ή κάτι τέτοιο, οπότε λέω ατύχησα...
Εν τω μεταξύ, χρειάστηκε να μείνω μέχρι την επόμενη μέρα τελικά, χαρούμενος λοιπόν για την ευκαιρία αυτή, τρέχω την άλλη μέρα κατά τις 11 στην γραμματεία και .......... δεν την βρίσκω εκεί.
Α, λέω, μάλλον είμαι λίγο άτυχος... Μπορεί να είναι τουαλέτα, ένα τηλέφωνο, κάτι τις ανθρώπινο ... Ας περιμένω.
Είχα και εργασία λοιπόν, θα έφευγα από τον Πειραιά στις 5 το απόγευμα, ε κάθισα στον υπολογιστή και άρχισα να φτιάχνω την εργασία μου, από την οποία και απορροφήθηκα.
Κατά τις 1 τώρα, γυρνάω το κεφάλι μου, και βλέπω την γραμματέα να είναι εκει. Κορδωμένος και χαρούμενος που την βρήκα επιτέλους, ..., πάω να πάρω το πολυπόθητο πιστοποιητικό.
Ήταν κλειστή η διαφανής πορτούλα της, και μιλούσε στο τηλέφωνο. Την περίμενα διακριτικά από έξω να τελειώσει κανά 2λεπτο, αλλά δεν τελείωνε.
Τις κάνω ένα μικρό νόημα με τα χέρια, και αυτή με το πρόσωπο σαν να λέει
"τι θέλεις;"
Ανοίγω σιγά - σιγά την πόρτα και λέω:
- Για την ηλεκτρονική γραμματεία ήρθα.
- Δυστηχώς ήρθες αργά. Είναι μόνο 10 με 12. Από αύριο.
- .... (σκεφτόμενος την ιστοσελίδα που λέει μέχρι της 2. Επίσης σκεφτόμενος ότι ήμουνα εκεί στις 11 και δεν ήταν αυτή εκεί.) Ξέρετε όμως,
δεν θα μπορέσω από αύριο, γιατί θα πρέπει να φύγω.
- Δικό σου πρόβλημα.
- ....
- (τηλ. συνεχίζεται)
Ρε παιδιά, αποστομόθηκα τόσο, σοκαρίστηκα τόσο, και έτσι πήρε αυτό που της άξιζε, ούτε και εγώ αυτό που δικαιούμε! Αλήθεια, τι ρόλο τελικά βαράνε μερικοί εκεί μέσα;
ΥΓ. : Κανονικά θα έπρεπε να φάει τρελή αναφορά, αλλά είναι τυχερή που υπάρχει το venus και βγάζω ( ; ) τα απόθημένα μου.
ΥΓ2: Η σελίδα "http://www.mbc.aueb.gr/secretariat/stud-all/stdGrad.htm" δεν ενημερώνεται πια; Κοιτάμε μόνο την e-γραμματεία;
Μέχρι και αυτόν τον μήνα, επειδή είμαι για 4 μήνες μακριά από την Αττική, είχα χαρεί με την e-γραμματεία που θα έβλεπα μερικά πράγματα για την κατάστασή μου ως φοιτητή. Κάνοντας ένα υποχρεωτικό ταξίδι στα πάτρια εδάφη της Αττικής πριν 2 βδομάδες περίπου (πληρώνοντας 100 ευρώ σε ολυμπιακές και ακτοπλοϊκές), μέσα στον πολύ λίγο χρόνο μου στην Αθήνα (το πολύ 5 ώρες είχα μέχρι να ξαναφύγω), έσπευσα και αγόρασα μια δισκέττα από τον τύπο στην Δεριγνύ λόγω βιασύνης (χρυσάφι την αγόρασα φυσικά), και πήγα χαρούμενος πάνω στην γραμματεία του cslab του 2ου στην Δεριγνύ για να πάρω το πιστοποιητικό. ( Αλήθεια, με usb flash γίνεται; )
Πήγα κατά της 1.
Λοιπόν, δεν ήταν εκεί. Ρώτησα, και μου είπαν ότι έχει συνέλευσει των διοικητικών ή κάτι τέτοιο, οπότε λέω ατύχησα...
Εν τω μεταξύ, χρειάστηκε να μείνω μέχρι την επόμενη μέρα τελικά, χαρούμενος λοιπόν για την ευκαιρία αυτή, τρέχω την άλλη μέρα κατά τις 11 στην γραμματεία και .......... δεν την βρίσκω εκεί.
Α, λέω, μάλλον είμαι λίγο άτυχος... Μπορεί να είναι τουαλέτα, ένα τηλέφωνο, κάτι τις ανθρώπινο ... Ας περιμένω.
Είχα και εργασία λοιπόν, θα έφευγα από τον Πειραιά στις 5 το απόγευμα, ε κάθισα στον υπολογιστή και άρχισα να φτιάχνω την εργασία μου, από την οποία και απορροφήθηκα.
Κατά τις 1 τώρα, γυρνάω το κεφάλι μου, και βλέπω την γραμματέα να είναι εκει. Κορδωμένος και χαρούμενος που την βρήκα επιτέλους, ..., πάω να πάρω το πολυπόθητο πιστοποιητικό.
Ήταν κλειστή η διαφανής πορτούλα της, και μιλούσε στο τηλέφωνο. Την περίμενα διακριτικά από έξω να τελειώσει κανά 2λεπτο, αλλά δεν τελείωνε.
Τις κάνω ένα μικρό νόημα με τα χέρια, και αυτή με το πρόσωπο σαν να λέει
"τι θέλεις;"
Ανοίγω σιγά - σιγά την πόρτα και λέω:
- Για την ηλεκτρονική γραμματεία ήρθα.
- .... (σκεφτόμενος την ιστοσελίδα που λέει μέχρι της 2. Επίσης σκεφτόμενος ότι ήμουνα εκεί στις 11 και δεν ήταν αυτή εκεί.) Ξέρετε όμως,
- Δικό σου πρόβλημα.
- ....
- (τηλ. συνεχίζεται)
Ρε παιδιά, αποστομόθηκα τόσο, σοκαρίστηκα τόσο, και έτσι πήρε αυτό που της άξιζε, ούτε και εγώ αυτό που δικαιούμε! Αλήθεια, τι ρόλο τελικά βαράνε μερικοί εκεί μέσα;
ΥΓ. : Κανονικά θα έπρεπε να φάει τρελή αναφορά, αλλά είναι τυχερή που υπάρχει το venus και βγάζω ( ; ) τα απόθημένα μου.
ΥΓ2: Η σελίδα "http://www.mbc.aueb.gr/secretariat/stud-all/stdGrad.htm" δεν ενημερώνεται πια; Κοιτάμε μόνο την e-γραμματεία;
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Re: e-γραμματεία
Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί για το ίδιο θέμα σε αρκετούς από εμάς...(συγκεκριμένα εγώ πήρα το πιστοποιητικό με την 4η απόπειρα,έχοντάς την πετύχει τις 3 από τις 4 φορές εκεί).Δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να αναφέρω μερικά πράγματα που έχω παρατηρήσει,γιατί δε γουστάρω να ανοίξουμε ιστορίες.Άμα δεν υπάρχει κάποιος να επιβλέπει,αυτά είναι τα αποτελέσματα...skry wrote:- Για την ηλεκτρονική γραμματεία ήρθα.
- Δικό σου πρόβλημα.
- ....
- (τηλ. συνεχίζεται)
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
είναι μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία να πάρει κάποιος την πολυπόθητη δισκετούλα??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
έλα ρε συ...πολύ λυπηρό αυτό..κρίμα!!
A blink of an eye
A dream for the blind
skry ... σοκάρομαι ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Βασικά απ' ότι καταλαβαίνω από τα post που διάβασα τα παιδιά της η-γραμματείας έχουν κάνει καλή δουλειά και έχουν διάθεση να κάνουν ακόμα πιο άρτιο το project..Είναι πολύ κρίμα να μη μπορεί κάποιος να πάρει αυτό το ελάχιστο που χρειάζεται με τη δισκέτα και να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την η-γραμματεία μόνο και μόνο επειδή έχει να κάνει με τη διάθεση ενός άλλου ανθρώπου..τόσο κόπο θα της έκανε να τον εξυπηρετήσει ή μήπως είχε τόσο πολλή δουλειά??τουλάχιστον θα μπορούσε να του αρνηθεί πιο ευγενικά πχ "δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για τον τάδε (σαφώς και αντικειμενικά προσδιορισμένο) λόγο"
Εναλλακτική οδός δεν υπάρχει??να πάρει από κάποιον άλλο ή κάτι τέτοιο??πρέπει να υπογράψει χαρτιά??
Εναλλακτική οδός δεν υπάρχει??να πάρει από κάποιον άλλο ή κάτι τέτοιο??πρέπει να υπογράψει χαρτιά??
A blink of an eye
A dream for the blind
όταν μπορέσω θα ξανακρούσω για την δισκετούλα την υπεύθυνη (εύχομαι να μην χρειαστούν πάνω από 4 φορές).
όταν μπορέσω θα ξανακρούσω για την δισκετούλα την υπεύθυνη (εύχομαι να μην χρειαστούν πάνω από 4 φορές).
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Σου εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο σ'αυτήν την Οδύσσεια που σε περιμένει.... (πλακίτσα κάνω για να σε τρομοκρατήσω..) Παραδόξως ρε παιδιά κι εγώ με τη μία την πήρα τη δισκέτα αλλά έχω ακούσει άλλους που 'χουν ταλαιπωρηθεί κι αυτοί...
By the way καλωσήρθες στο forum skry
By the way καλωσήρθες στο forum skry
There's no place like 127.0.0.1
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
newbie??woohoohoo!!!welcome κι από μένα!!
A blink of an eye
A dream for the blind
Έχεις απόλυτο δίκιο ... μόνο αυτό έχω να πει ...Sreak wrote:Πράγματι αυτή η περίπτωση είναι τραγική όπως και εκατοντάδες άλλες.
Εγώ πάντως κάπου θα το αναφέρω το περιστατικό σου και αν πιάσει τόπο έπιασε.
Με νευριάζει και εμένα το να είναι κάποιος αργόσχολος και το χειρότερο η αργοσχολία του να κάνει τη ζωή των άλλων δύσκολη.
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
-
- Venus Former Team Member
-
- Venus Former Team Member
- Fairy
- Gbyte level
Ερώτηση:
Το πιστοποιητικό της e-γραμματείας το έχω φορτώσει στον προσωπικό μου υπολογιστή κι όχι στη σχολή. Τώρα που θα αλλάξω υπολογιστή μπορώ να περάσω το ίδιο πιστοποιητικό στο νέο υπολογιστή; Υπάρχει περίπτωση να χαθεί/αλλάξει το password ή να μου βγάζει κανένα μήνυμα του τύπου "υπάρχει άλλος χρήστης με τον ίδιο λογαριασμό";
Το πιστοποιητικό της e-γραμματείας το έχω φορτώσει στον προσωπικό μου υπολογιστή κι όχι στη σχολή. Τώρα που θα αλλάξω υπολογιστή μπορώ να περάσω το ίδιο πιστοποιητικό στο νέο υπολογιστή; Υπάρχει περίπτωση να χαθεί/αλλάξει το password ή να μου βγάζει κανένα μήνυμα του τύπου "υπάρχει άλλος χρήστης με τον ίδιο λογαριασμό";
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σελίδα της e-γραμματείας; Εχω περάσει το πιστοποιητικό αλλά ή πρόσβαση έχει χαλάσει. Μία βγάζει λάθος κωδικός και μια σφάλμα ΑC3. Δεν έχω πειράξει κάτι και μέχρι πριν 2 εβδομάδες έμπαινα κανονικά. Ξέρει κανείς τι φταίει και τι πρέπει να κάνω;
Μήπως κάθε χρόνο παίρνουμε νέα δισκέτα με νέο πιστοποιητικό;
Μήπως κάθε χρόνο παίρνουμε νέα δισκέτα με νέο πιστοποιητικό;