Εφορευτική Επιτροπή (Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Εφορευτική Επιτροπή (Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές)

Post by rapadder » Sun May 24, 2009 1:55 pm

Ακριβώς! Ας δώσουν έστω 30 -40 Ευρώ, τιμής ένεκεν, στο κάθε μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ο Γραμματέας ας παίρνει 100, έχει και παραπάνω εργασία. Δεν μπορεί όμως να παίρνει 1.000 Ευρώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος και οι άλλοι να είναι... ανιδιοτελείς :smt013.
Έλεος, εγώ εκείνη την εποχή, το 2006 που ξεκίνησα στην πρώτη μου εργασία, έπαιρνα 919.04 Ευρώ (καθαρά) το μήνα. Δεν μπορεί ο δικαστικός αντιπρόσωπος να λαμβάνει πάνω από 1.000 Ευρώ καθαρά και οι άλλοι τίποτα. Είναι κοροϊδία!

@Bloody Mary: Ευχαριστώ, το διόρθωσα.
Last edited by rapadder on Sun May 24, 2009 1:58 pm, edited 2 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 1:56 pm

Stoupeace wrote:...γιατί δεν έχω σκοπό να πάω να περάσω μια εξαντλητική (και παχυντική) μέρα με αγνώστους βοηθώντας σε μία διαδικασία με την οποία αν δεν μου είχε έρθει αυτό το χαρτί δεν θα είχα καμία απολύτως ανάμειξη (συνειδητά).
Σέβομαι τη γνώμη σου, ειδικά επειδή λες ότι την εκφράζεις συνειδητά. Ελπίζω, όμως, ότι δεν θα τη συμμεριστούν πολλοί νέοι της ηλικίας σου.

Πιστεύω ότι η γενιά μου - η γενιά των πατεράδων σας - δεν έδωσε άδικα τόσες μάχες τη δεκαετία του '70 (και έφαγε αλύπητο ξύλο από τους μπάτσους της εποχής...), μέχρι να κατακτήσει το δικαίωμα της ψήφου στα 18 χρόνια, ένα δικαίωμα που έγινε πραγματικότητα λίγο μετά το '81.

Αν δεν το είχαμε κατακτήσει εμείς, τότε την Κυριακή των εκλογών η γενιά των 18-21 χρόνων θα πήγαινε για μπάνιο (αν προτιμάνε κάποιοι, γιατί όχι; η χώρα μας όλους τους χωράει..) και δεν θάχε κανένα δίλημμα, γιατί οι νέοι της θα ήσαν "πολύ μικροί για νάχουνε δικαίωμα ψήφου"...

Η γνώμη μου είναι: "Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αβίαστα και ανεμπόδιστα, αλλά ψηφίστε". Εσείς αποφασίζετε.

Δ. Γκρ.

ΥΓ-1. rapadder: Λάθος κάνεις (νομίζω). Διάβασα ότι σε κάθε εκλογές ασκείται δίωξη και δικάζονται κάποιοι για τη μη συμμετοχή τους (προσωπικά δεν υποστηρίζω - αντίθετα, διαφωνώ με - την ποινικοποίηση της μη συμμετοχής στις εφορευτικές επιτροπές).

ΥΓ-2. rapadder: Λάθος κάνεις (και πάλι). Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (Δήμος Χαϊδαρίου) οι Γραμματείς πήραν 200 Ευρώ (αλλά για 2 Κυριακές).

ΥΓ-3. rapadder: Λάθος κάνεις (και πάλι). Τα μέλη των εφορευτικών επιλογών δεν επιλέγονται και δεν "διαλέγουν" νέα παιδιά. Μεταξύ αυτών είναι και (πάρα) πολλοί ...λιγότερο νέοι.

ΥΓ-4. rapadder: Ένα "κορόϊδο" - που εργάζεται, σπουδάζει, έχει οικογένεια με 3 παιδιά και θα γράφει ολημερίς στις 7 Ιουνίου - βρίσκεται δίπλα μου, τώρα που γράφω το post. Σου στέλνει τους χαιρετισμούς της. Δεν θύμωσε. Ούτε περιμένει τη συγγνώμη σου. Έχει δει κι άλλους σαν και σένα. "Παίδες ού κακοήθεις, αλλ' ευήθεις", μου είπε. Και την Κυριακή θα πάει να κάνει το καθήκον της.
Last edited by redlabel on Sun May 24, 2009 2:03 pm, edited 1 time in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun May 24, 2009 2:03 pm

sandra wrote:Το πιο τίμιο νομίζω είναι αυτό που κάνει ο stoupeace. Δεν τον ενδιαφέρει γενικά η διαδικασία της ψηφοφορίας, δεν πάει.
Tων πολιτκών εκλογών συγκεκριμένα για να μην παρεξηγηθώ, όχι της ψηφοφοριας γενικά :smt023
rapadder wrote:Ακριβώς! Ας δώσουν έστω 30 -40 Ευρώ, τιμής ένεκεν, στο κάθε μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ο Γραμματέας ας παίρνει 100, έχει και παραπάνω εργασία. Δεν μπορεί όμως να παίρνει 1.000 Ευρώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος και οι άλλοι να είναι... ανιδιοτελείς :smt013.
Ακριβώς. Αφού βλέπουν ότι υπάρχει τρελή αδιαφορία (ειδικά στις ευρωεκλογές) ας δώσουν ένα δέλεαρ. Πόσο μοναχοφάηδες είναι δηλαδή, και για πόσο φανατικούς ψάχνουν? Αφου δεν νοιάζεται ο κόσμος, τουλάχιστον ας ξηλωθούν για να μείνουν στις καρέκελες τους.
redlabel wrote:Η γνώμη μου είναι: "Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αβίαστα και ανεμπόδιστα, αλλά ψηφίστε". Εσείς αποφασίζετε
Θα έριχνα ωραιότατο άκυρο, αλλά η turbo-ενισχυμένη αναλογική το πάει στο πρώτο κόμμα και προτιμώ να φάω το χέρι μου παρα να τους ψηφίσω.
redlabel wrote:Διάβασα ότι σε κάθε εκλογές ασκείται δίωξη και δικάζονται κάποιοι για τη μη συμμετοχή τους (προσωπικά δεν υποστηρίζω - αντίθετα, διαφωνώ με - την ποινικοποίηση της μη συμμετοχής στις εφορευτικές επιτροπές).
Τρομοκρατία είναι. Αλλά ευτυχώς δεν ξέρω καμία περίπτωση που να εφαρμόστηκε (αναφερθηκαν και εδώ μία δύο νομίζω).
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 2:11 pm

Stoupeace wrote:Θα έριχνα ωραιότατο άκυρο, αλλά η turbo-ενισχυμένη αναλογική το πάει στο πρώτο κόμμα και προτιμώ να φάω το χέρι μου παρα να τους ψηφίσω.
Στις ευρωεκλογές εφαρμόζεται απλή αναλογική, φίλε συνforumίτη... :!:

Δ. Γκρ.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sun May 24, 2009 2:11 pm

redlabel wrote:
Stoupeace wrote:Θα έριχνα ωραιότατο άκυρο, αλλά η turbo-ενισχυμένη αναλογική το πάει στο πρώτο κόμμα και προτιμώ να φάω το χέρι μου παρα να τους ψηφίσω.
Στις ευρωεκλογές εφαρμόζεται απλή αναλογική, φίλε συνforumίτη... :!:

Δ. Γκρ.
Τα άκυρα που πάνε?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 2:15 pm

Λόγω της απλής αναλογικής εκλέγουν ευρωβουλευτες κάποια από τα λεγόμενα "μικρά" κόμματα.

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Νομίζω ότι τα λευκά/άκυρα δεν επηρεάζουν ουσιαστικά κανένα κόμμα στις Ευρωεκλογές. Εντελώς οριακά μπορεί να παίξουν ρόλο σε κάποια έδρα, όχι αναγκαστικά κάποιου συγκεκριμένου ή μεγάλου κόμματος.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sun May 24, 2009 2:22 pm

redlabel wrote:Λόγω της απλής αναλογικής εκλέγουν ευρωβουλευτες κάποια από τα λεγόμενα "μικρά" κόμματα.

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Νομίζω ότι τα λευκά/άκυρα δεν επηρεάζουν ουσιαστικά κανένα κόμμα στις Ευρωεκλογές. Εντελώς οριακά μπορεί να παίξουν ρόλο σε κάποια έδρα, όχι αναγκαστικά κάποιου συγκεκριμένου ή μεγάλου κόμματος.
Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, δεν ξέρεις που θα πάει :lol:

Οn topic, ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες παιδιά :-D
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sun May 24, 2009 2:57 pm

redlabel wrote:ΥΓ-1. rapadder: Λάθος κάνεις (νομίζω). Διάβασα ότι σε κάθε εκλογές ασκείται δίωξη και δικάζονται κάποιοι για τη μη συμμετοχή τους (προσωπικά δεν υποστηρίζω - αντίθετα, διαφωνώ με - την ποινικοποίηση της μη συμμετοχής στις εφορευτικές επιτροπές).

ΥΓ-2. rapadder: Λάθος κάνεις (και πάλι). Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (Δήμος Χαϊδαρίου) οι Γραμματείς πήραν 200 Ευρώ (αλλά για 2 Κυριακές).

ΥΓ-3. rapadder: Λάθος κάνεις (και πάλι). Τα μέλη των εφορευτικών επιλογών δεν επιλέγονται και δεν "διαλέγουν" νέα παιδιά. Μεταξύ αυτών είναι και (πάρα) πολλοί ...λιγότερο νέοι.

ΥΓ-4. rapadder: Ένα "κορόϊδο" - που εργάζεται, σπουδάζει, έχει οικογένεια με 3 παιδιά και θα γράφει ολημερίς στις 7 Ιουνίου - βρίσκεται δίπλα μου, τώρα που γράφω το post. Σου στέλνει τους χαιρετισμούς της. Δεν θύμωσε. Ούτε περιμένει τη συγγνώμη σου. Έχει δει κι άλλους σαν και σένα. "Παίδες ού κακοήθεις, αλλ' ευήθεις", μου είπε. Και την Κυριακή θα πάει να κάνει το καθήκον της.
Ωραία, η συζήτηση απέκτησε ζωηρό χρώμα:

1. Στην πράξη δεν ασκείτε καμία δίωξη. Ρωτήστε όποιον θέλετε, μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.
2. Διόρθωσα το post μου, με τις πληροφορίες της Bloody Mary, οπότε σε αυτό συμφωνούμε. Οι Γραμματείς παίρνουν (100 + 50) ή (100 + 100) Ευρώ, γενικά ενα ποσό αυτής της τάξης.
3. Στην πράξη "διαλέγουν" νέα άτομα. Υπάρχουν και μεγαλύτερα άτομα αλλά προτιμούν νέους καθότι δεν θέλουν να ταλαιπωρούν μεγάλους. Μια απλή ματιά στα μέλη θα σας πείσει.
4. Μπορείτε να ανταποδώσετε τους χαιρετισμούς μου στην μητέρα των 3 παιδιών. Η 7η Ιουνίου είναι μια καλή μέρα για μια βόλτα στο Αττικό Πάρκο. Επίσης να την διαβεβαιώσετε ότι η νέα γενιά θα δώσει τις δικές της μάχες, χωρίς να φέρει κομματικές παρωπίδες, για να μπορούν τα παιδιά της να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις ενα καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος ξύπνησε, απομυθοποίησε, οι ημέρες της αριστοκρατίας των δημοσίων υπαλλήλων (δικαστικών και άλλων...) είναι πια μετρημένες.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 3:28 pm

Πάλι λάθος... Γνωστός μου τιμωρήθηκε από δικαστήριο, με πρόστιμο (μικρό ήταν), γιατί δεν συμμετείχε (πριν από δύο εθνικές εκλογές, αν θυμάμαι καλά).

Πάλι λάθος... Η σχετικά μεγαλύτερη συμμετοχή νεώτερων οφείλεται στην (ναι, ναι!) μεγαλύτερη προθυμία τους, καθώς και στο ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι σωστότερα τα τελευταία 10-15 χρόνια (για τους παλαιότερους εκλογείς υπάρχουν πολλά λάθη και ελλείψεις, ειδικά σε διευθύνσεις). Νομικά δεν θεμελιώνεται δικαίωμα εκλεκτικής επιλογής μελών εφορευτικών επιτροπών, αποτελεί κακούργημα. Το συζητούσα την προηγούμενη βδομάδα, σε μια παρέα Νομικών και Εισαγγελέων.

Τώρα εκτίθεσαι... Η μητέρα (μη δημόσιος υπάλληλος) είναι αυτή που μερίμνησε/διόρθωσε τη συστατική επιστολή που σου έδωσα, όταν επεδίωκες να διορισθείς σε δημόσια υπηρεσία (!). Σε θυμήθηκε και μου το θύμησε κι εμένα, αλλά επιμένει να διαβάζει αυτά που γράφεις με κατανόηση - σε αντίθεση με τα παιδιά της, δυστυχώς... :)

Δ. Γκρ.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sun May 24, 2009 3:55 pm

Έχω τις δικές μου πληροφορίες, έχετε τις δικές σας. Τις παραθέτουμε και ο αναγνώστης μπορεί να το ψάξει παραπέρα εάν τον ενδιαφέρει. Συμφωνούμε στο ότι υπάρχει μια σχετικά μεγαλύτερη συμμετοχή νεότερων στις εφορευτικές επιτροπές.
Μπορείτε να ενημερώσετε την μητέρα ότι ήρθα 13ος στους 20 στον διαγωνισμό της δημόσιας υπηρεσίας, οπότε θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ιδιωτικό τομέα. Η συστατική δεν είχε χρησιμότητα εκεί αλλά σε συμμετοχή μου σε μεταπτυχιακό και ελπίζω να έχει αποθηκεύσει το αρχείο γιατί μελλοντικά μπορεί να ζητήσω νέα. Είμαι σίγουρος ότι τόσο αυτή όσο και τα τέκνα της θα έχουν περισσότερη κατανόηση στα γραφόμενα μου όταν αντιληφθούν τι σημαίνει αριστοκρατία και προνόμια:
Σημαίνει ότι κάποια μέλη της αριστοκρατίας θα αποκτήσουν προϋπηρεσία (με προγράμματα τύπου Stage) στο Υπουργείο Οικονομικών και θα επωφεληθούν μέχρι και 50% παραπάνω μόρια στον επόμενο διαγωνισμό. Σημαίνει ότι κάποια μέλη της αριστοκρατίας δεν ανησυχούν για το εάν τα παιδιά τους θα περάσουν σε Πανεπιστήμια εκτός Αθηνών. Θα τα φέρουν εδώ.
Έτσι λοιπόν, οι φίλοι σας δικαστικοί και εισαγγελείς αποφασίζουν να μοιράσουν 1000+ Ευρώ στους γνωστούς τους δικηγόρους και στους άλλους (μέλη της εφορευτικής) τίποτα. Λυπάμαι αλλά εάν αυτό δεν είναι κοροϊδία, τότε τι είναι;

ΥΓ. Μάλλον το Άττικό Πάρκο θα είναι κλειστό εκείνη την ημέρα.
Last edited by rapadder on Sun May 24, 2009 10:41 pm, edited 1 time in total.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun May 24, 2009 4:06 pm

Ας επιστρέψουμε στο trunk της συζήτησης κι ας αφήσουμε το πιο "προσωπικό" branching για ιδιωτικές στιγμές. :smt001
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 4:24 pm

Πάλι λάθος... Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι (ναι, αμοίβονται με αξιόλογες αμοιβές), δεν επιτρέπεται να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν "ορίζονται" από κάποιους. Αν θυμάμαι καλά (κρατώ μια επιφύλαξη), "διορίζονται-κληρώνονται" με βάση ένα αλγόριθμο που έχει καταρτίσει ο Πανελλήνιος Δικηγορικός Σύλλογος. Για το διορισμό τους λαμβάνονται υπόψη και οι προτιμήσεις τους. Δηλαδή, αν και δεν μπορούν να υπηρετήσουν στην περιοχή όπου εργάζονται, μπορούν να εκδηλώσουν προτίμηση για κάποιους άλλους νομούς ή περιφέρειες (όχι κάπου ποιο συγκεκριμένα).

Πάλι λάθος... Η διαφωνία μας κατά κανόνα οφείλεται σε θέματα αξιοπιστίας. Σου ασκώ κριτική (το έκανα ως δάσκαλός σου και τώρα το κάνω ως συμπαραστάτης σου στον επαγγελματικό/εκπαιδευτικό στίβο), γιατί οι πληροφορίες που παραθέτεις στο Venus συχνά έχουν ορατό έλλειμα αξιοπιστίας. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσδοκούσα να αξιολογείς εμβριθέστερα τις πηγές σου.

Δ. Γκρ.

ΥΓ-1. Φυσικά, err is human και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω... :)

ΥΓ-2. The Punisher: Πάνω που "ζωντανέψαμε" μας κόβεις... Με το Σταμάτη γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, διαφωνούμε (πάρα) πολύ συχνά και (σχεδόν) σε όλα, αλλά δεν "μαλλώνουμε". Πάντως, επέστρεψα στην ουσία (i.e., πώς επιλέγονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι).
Last edited by redlabel on Sun May 24, 2009 4:32 pm, edited 1 time in total.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sun May 24, 2009 4:32 pm

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που όπως γράφετε κληρώνονται και δεν διορίζονται, λαμβάνουν αξιόλογες αμοιβές (1000+ Ευρώ). Τα μέλη της εφορευτικής τίποτα. Έγραψα "φίλοι τους" γιατί αυτοί που αποφασίζουν για τις αμοιβές, ξεκίνησαν σαν δικηγόροι και έχουν μια συμπάθεια σε αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο. Λυπάμαι αλλά δεν θα συμμετέχω σε μια τέτοια διαδικασία.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 4:40 pm

Νομίζω ότι το πνεύμα - όπως είπε προηγουμένως η sandra - είναι η ανιδιοτελής προσφορά ή η δημοκρατική συνεισφορά. Όπως κάνουμε όταν συμμετέχουμε σε μια ομάδα εθελοντών πυροσβεστών, προστατεύοντας/υπηρετώντας το κοινό συμφέρον/καλό, αφιερώνοντας σε αυτό λίγο από το χρόνο μας.

Πιστεύω ότι, ακόμη και αν δεν θέλουμε να συνεισφέρουμε στη δημοκρατική διαδικασία ως μέλη εφορευτικών επιτροπών, ακόμη και τότε δεν είναι σωστό να λοιδορούμε αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν.

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Για το Stage και το πελατειακό σύστημα θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά είναι off-topic και ο The Punisher παραμονεύει... :lol:
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun May 24, 2009 5:38 pm

Πάντα μπορείς να ποντάρεις στο venus για ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο. :-D :smt020
Τελικά stoupeace θα πας ή όχι?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sun May 24, 2009 6:19 pm

sandra wrote:Τελικά stoupeace θα πας ή όχι?
9/10 που έψαξα και ρώτησα λένε ότι πρακτικά δεν έχει επιπτώσεις. Με ένα χαρτί γιατρού έχω καθαρίσει οπότε λέω να μην πάω.
Τώρα αν τελευταία στιγμή φοβηθώ την γκαντεμιά μου, θα δείξει.
redlabel wrote:Νομίζω ότι το πνεύμα - όπως είπε προηγουμένως η sandra - είναι η ανιδιοτελής προσφορά ή η δημοκρατική συνεισφορά. Όπως κάνουμε όταν συμμετέχουμε σε μια ομάδα εθελοντών πυροσβεστών, προστατεύοντας/υπηρετώντας το κοινό συμφέρον/καλό, αφιερώνοντας σε αυτό λίγο από το χρόνο μας.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση βοηθάμε να ανάψει η φωτιά και όχι να σβήσει.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 6:35 pm

"Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν".

(Για την αντιγραφή) Δ. Γκρ.

ΥΓ. Ακόμη κι αν κάποια μαραθούν ή ξερριζωθούν, η Άνοιξη θε νάρθει... :-D
Last edited by redlabel on Sun May 24, 2009 6:43 pm, edited 1 time in total.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun May 24, 2009 6:39 pm

redlabel wrote:Αν θυμάμαι καλά (κρατώ μια επιφύλαξη), "διορίζονται-κληρώνονται" με βάση ένα αλγόριθμο που έχει καταρτίσει ο Πανελλήνιος Δικηγορικός Σύλλογος
Είμαι ο μόνος που δεν έχει καμία(μα καμία) εμπιστοσύνη στον Δικηγορικό Σύλλογο και πολύ περισσότερο σε αλγόριθμο που θα βγάλει αυτός; :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sun May 24, 2009 6:42 pm

marios wrote:
redlabel wrote:Αν θυμάμαι καλά (κρατώ μια επιφύλαξη), "διορίζονται-κληρώνονται" με βάση ένα αλγόριθμο που έχει καταρτίσει ο Πανελλήνιος Δικηγορικός Σύλλογος
Είμαι ο μόνος που δεν έχει καμία(μα καμία) εμπιστοσύνη στον Δικηγορικό Σύλλογο και πολύ περισσότερο σε αλγόριθμο που θα βγάλει αυτός; :-p
Όχι δεν είσαι ο μόνος.
Τώρα όσον αφορά τον αλγόριθμο... αν μας υπολογίσουν και την πολυπλοκότητα ίσως με πείσουν :-p :lol:
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 6:44 pm

enum21 wrote:
marios wrote:
Όχι δεν είσαι ο μόνος.
Τώρα όσον αφορά τον αλγόριθμο... αν μας υπολογίσουν και την πολυπλοκότητα ίσως με πείσουν :-p :lol:
...κάποιος (άγνωστος σε μένα) Πληροφορικός τους τον έφτιαξε, συνforumίτες! Λέτε νάναι απόφοιτος του ΟΠΑ; :)

Δ. Γκρ.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sun May 24, 2009 6:59 pm

Λέτε νάναι απόφοιτος του ΟΠΑ;
Υπόθεση :
Έστω ότι ήταν απόφοιτος του ΟΠΑ.
Κάθε απόφοιτος, ειδικά αν ήταν και μέλος του Venus :) , θα συμπαραστεκόταν σε κάθε άλλο φοιτητή που σπουδάζει ή έχει αποφοιτήσει από το ίδιο Τμήμα.

Πραγματικότητα:
Έχουν επιλεγεί αρκετοί συμφοιτητές-συμforumίτες μας από την εκτέλεση του αλγορίθμου επιλογής.

Συμπέρασμα:
Δεν είναι απόφοιτος ΟΠΑ.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πάντα με εύθυμη διάθεση :)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Sun May 24, 2009 7:52 pm

Φίλη συνforumίτισα, μια και υιοθέτησες τη Μαθηματική Λογική, ως (και) Μαθηματικός θα σου υπενθυμίσω ότι: "όταν η υπόθεση είναι ψευδής το συμπέρασμα μπορεί νάναι ο,τιδήποτε..." :-D :smt020

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “off-topic”