Μικρής έκτασης επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα και το οικ.π

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Μικρής έκτασης επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα και το οικ.π

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 11, 2009 12:29 am

giak wrote:
dexter wrote:ότι λεφτά μαζεύουνε τα στέλνουνε πίσω για όπλα σε συγγενείς και αντάρτες...
λολ άλλη μία φοβερή άποψη για το φαινόμενο της μετανάστευσης, τα αίτια, τα αποτελέσματα κτλ.

μέσα σε όλα τα άλλα:
dexter wrote:όπου φασαρία και κακό πρώτοι είναι..
ρατσιστικά σχόλια στο venus επιτρέπονται;
το κακό είναι ότι εδώ το πολύ πολύ κάποιος να τον του σβήσει το ποστ. στην σχολή αν έβγαινε και έλεγα τα ίδια πχ σε συνέλευση ή στον διάδρομο απλά..
Εχεις χασει τη μπαλα μου φαινεται.Οτι κακο πεις για μεταναστη ειναι ρατσισμος?Και με βαση το blod σου...ασε.Ξυλο σε οποιον δεν συμφωνει με τον giak.Δημοκρατια :smt005
και αυτό να έλεγε πάλι εκτός πραγματικότητας είναι ή δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της πρότασης του PASCAL. αλλά τι να λέμε τώρα..
Καλα.Θα τα μαθεις τα κολπα μια μερα.Νιουφη :smt043 :smt044
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Jun 11, 2009 12:35 am

giak wrote:
emperormario wrote: Αυτό που κατάλαβα εγώ απο αυτό που είπε ο ultimate, είναι ότι δε το δίνουν ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ τσαμπα..Το ξεζούμισμα του λαού γίνεται σε όλες τις χώρες, το μόνο που αλλάζει είναι ο βαθμός εξαθλίωσης, που σε αυτές τις χώρες ιδίως αγγίζει ταβάνι..
και αυτό να έλεγε πάλι εκτός πραγματικότητας είναι ή δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της πρότασης του PASCAL. αλλά τι να λέμε τώρα..
Για να βάλουμε τα πράγματα με τη σειρά τους, δεν είναι μόνο οι δυτικές χώρες που εκμεταλλέυονται τους φυσικούς πόρους αυτών των χωρών..Οι δυτικές χώρες πληρώνουν τα τοπικά συμφέροντα της εκάστοτε χώρας..Και όταν λέω τα τοπικά συμφέροντα, εννοώ τους στρατιωτικούς ηγέτες, τους guerillas και τα μέλη των συμμοριών..Δηλαδή, αντί να ενδιαφερθούν στο ελάχιστο για την κατάσταση των συμπατριωτών τους και να προσπαθήσουν να αναδιοργανώσουν το εσωτερικό της χώρας, κλείνουν μπίζνες με τον "εχθρό" και διατηρούν το κλίμα πολέμου/φόβου..Είναι γλυκό το χρήμα βλέπετε..Και η κατάσταση διαιωνίζεται..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Thu Jun 11, 2009 12:39 am

Δείτε κι εδώ την ομορφιά: http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =45&t=7233
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Jun 11, 2009 12:39 am

ultimate_aektzis wrote:
giak wrote:
dexter wrote:ότι λεφτά μαζεύουνε τα στέλνουνε πίσω για όπλα σε συγγενείς και αντάρτες...
λολ άλλη μία φοβερή άποψη για το φαινόμενο της μετανάστευσης, τα αίτια, τα αποτελέσματα κτλ.

μέσα σε όλα τα άλλα:
dexter wrote:όπου φασαρία και κακό πρώτοι είναι..
ρατσιστικά σχόλια στο venus επιτρέπονται;
το κακό είναι ότι εδώ το πολύ πολύ κάποιος να τον του σβήσει το ποστ. στην σχολή αν έβγαινε και έλεγα τα ίδια πχ σε συνέλευση ή στον διάδρομο απλά..
Εχεις χασει τη μπαλα μου φαινεται.Οτι κακο πεις για μεταναστη ειναι ρατσισμος?
δηλαδή αυτά εσένα δεν σου φαίνονται ρατσιστικά; απλά εγώ έχω χάσει την μπάλα και τα βλέπω έτσι; είπαμε ή ΒΛΑΚΑΣ ή δεν έχεις καμία επαφή με τον κόσμο έξω από το σαλόνι σου!
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Jun 11, 2009 12:40 am

Elder wrote:Δείτε κι εδώ την ομορφιά: http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =45&t=7233
άσε με μας ρε με τους προνομιούχους τώρα. σιγά που τους ξεζουμίζουν και αυτούς..
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 11, 2009 12:48 am

Το ιδιο φαινομενο βλεπω και στα καναλια.Οταν πεφτει μοκο αρχιζουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι.Σε ποια παραταξη εισαι?Οχι τιποτα αλλο, εισαι ταλεντο μην σε χασουμε. :lol:

Και οχι οι μεταναστες, δεν ειναι ο βολντεμορτ για να μην τους πιανουμε στο στομα μας.Αφου κανουν κατι κατακριτεο θα το σχολιασουμε(δεν πηγαμε να τους δειρουμε κουβεντα κανουμε) οπως θα εκανες και για εναν Ελληνα.Το αντιθετο ειναι ρατσισμος καθως και αυτο συνιστα φυλετικη διακριση.Και εθελοτυφλισμος επισης.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Jun 11, 2009 12:55 am

όταν το κατακριτέο που λες δεν ισχύει και το λες απλά επειδή είναι μαύροι/μουσουλμάνοι/κτλ είναι ρατσισμός. επίσης η γενίκευση είναι ρατσισμός. αυτά που λέει ο τύπος δεν ισχύουν οπότε είναι ρατσιστής. πόσο δύσκολο μπορεί να σου είναι να το καταλάβεις;
Last edited by giak on Thu Jun 11, 2009 12:57 am, edited 1 time in total.
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Thu Jun 11, 2009 12:57 am

giak wrote:
Elder wrote:Δείτε κι εδώ την ομορφιά: http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... =45&t=7233
άσε με μας ρε με τους προνομιούχους τώρα. σιγά που τους ξεζουμίζουν και αυτούς..
Δεν σε έπιασα. Εξήγησε για ποιούς μιλάς και τι εννοείς ...
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Jun 11, 2009 12:58 am

προφανώς ειρωνεύομαι! μην ασχολείσαι, απλά με τσάτισε ο άλλος..
έλα και στο άλλο τόπικ να σε ρωτήσω κάτι που θέλω.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 11, 2009 1:03 am

giak wrote:όταν το κατακριτέο που λες δεν ισχύει και το λες απλά επειδή είναι μαύροι/μουσουλμάνοι/κτλ είναι ρατσισμός. επίσης η γενίκευση είναι ρατσισμός. αυτά που λέει ο τύπος δεν ισχύουν οπότε είναι ρατσιστής. πόσο δύσκολο μπορεί να σου είναι να το καταλάβεις;
Ουαου, βρηκαμε διαυλο επικοινωνιας :-D

Ναι ισως η γενικευση(και καθε γενικευση) να ηταν ρατσιστικη.Εμενα αλλη ηταν η ενσταση μου.Οτι δεν ειναι ρατσιστης οποιος αναφερεται σε καποιον αλλοδαπο με σχολια που θα μπορουσαν να εκλειφθουν ως αρνητικα(δλδ γιατι αν τα πει για τον αλλοδαπο ειναι και δεν ειναι για τον ελληνα, if you catch me τι θελω να πω).Aυτο καταλαβα οτι ειπες και αν δεν το ειπες το εχω ακουσει απο διαφορα "προοδευτικα" στοματα.ενιγουεη....

Και αφου αναψω καπνογονα που μετα απο 3 μεταξυ μας flame καταφεραμε να συνενοηθουμε εστω και λιιιιιιγο μπορω να παω ησυχος για υπνο :smt015 :smt016
Καληνυχτα :)
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Thu Jun 11, 2009 1:04 am

ρε giak αυτό για τους νιγηριανούς δεν είναι γενικολογία..ισχύει απλά ρώτα όποιον πουλάει από που είναι αν δεν σου πει νιγηρια..θα παω να πνιγώ..
όσο κακοί και ρατσιστές είμαστε εμείς τόσο είναι και οι μετανάστες..που οι περισσότεροι κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους και το συμφέρον της χώρας τους..(κάτι που εμάς θεωρείται εθνικιστικό..ανώ είναι απλά εθνικό..)
δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νομιμους μετανάστες,με τους παράνομους έχω..
και μην λες συνέχεια ρατσιστής και ρατσιστής ποτέ δεν έχω προσβάλει κάποιον ούτε είπα ότι όλοι είναι κακοί..
απλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα..δεν γίνεται να γίνουμε ξέφραγο αμπέλι μόνο και μόνο για να μην μας λένε ρατσιστές..
ούτε υποσχεθήκαμε σε κανέναν ότι είμαστε η γη της επαγγελλίας..
δεν θα πληρώνουμε εμείς την εκμετάλλευση μερικών..
αμα συνεχίσει να αυξάνεται ο αρθμός των λαθρομεταναστών στην χώρα μας θα έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις για όλους..
αν οι ξένοι δεν αφομοιώνονται από την ελληνική κοινωνία θα υπάρξει σύγκρουση είναι βέβαιο..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Jun 11, 2009 1:08 am

Πυροσβεστική ιου ιου ιου :smt096 Ωραία τα flames περιορίστηκαν - Οι αλλοδαποί δεν είναι κάτι κακό αντιθέτως είναι καό πολλές φορές. Όμως στην Αθήνα πια είναι too much. Ακόμα λεωφορεία από Βούλα και ολόκληρες πλατείες δεν έχουν πια έλληνες.Δεν ισχύει για τα πάντα αλλά είναι καθημερινό φαινόμενο
Αν μπορεί το κράτος να τους βολέψει όκ - αλλά να ελέγξει ποιοι από αυτούς έχουν πράσινη κάρτα. Αναλογίζομαι ότι μάλλον είναι αρκετοί οι παράνομοι, διότι όταν γίνεται έλεγχος στα ΜΜΜ ειδικά στα λεωφορεία τρέχουν να φύγουν γιατί δεν έχουν κανένα χαρτί και ούτε άδεια παραμονής. Αυτό μάλλον είναι κακό...
undeadpunk
byte level
byte level

Post by undeadpunk » Thu Jun 11, 2009 1:19 am

βασικα ειναι αληθεια οτι οι μεταναστες εχουν δημιουργησει το τελευταιο καιρο πολλα δεινα,δηλαδη και προσωπικες εμπειριες και στη περιοχη κοντα στην ασοεε μερα μεσημερι και αλλου βλεπω να διαπραττονται εγκληματα,κυριως κλοπες.παλια αυτα δε τα θυμαμαι,παντα ειναι ξενοι(οι δικες μ εμπειριες μονο).Ειδικα μετα τα γεγονοτα του δεκεμβριου ειδανε πως ειμαστε Μ*****ο("studio") και εχει παραγινε το κακο,δρουν ανεξελεγκτα και δεν χαμπαριαζουν.δεν εχω κατι με τους μεταναστες και εγω εχω σκοπο να μεταναστευσω αν μου δωθει η ευκαιρια προς αμερικη καθως λατρευω το τοπο εκει.ωστοσο εγω εχω σκοπο να προσφερω στην εθνικη οικονομια,να σπουδασω παραπανω αν χρειαστει,να πληρωνω τους φορους που μου αναλογουν κλπ.Δε παω να κλεψω,τη γλωσσα θα τη μαθω και θα προσπαθησω να ενσωματωθω.Γενικα πιστευω πως η χωρα μπορει να αντεξει τον αριθμο των μεταναστων που βρισκονται τωρα,φυσικα πρεπει να εξαφανισουμε τη παρανομη μεταναστευση,φυσικα πρεπει να μπουν ορια στον αριθμο τους απο εδω και περα,οπως επισης πρεπει να μπουν και ορια ανα περιοχη,ανα σχολειο κλπ(40% ανω οριο πχ).Πηγαινα παλιοτερα σε λυκειο κυψελης,πικραμενη εμπειρια,δε θες..:/
Οσο για τους νομιμους που εχουμε τωρα.. ε δε μπορεις να κανεις κατι,ανθρωποι ειναι.Πρεπει να μαθουν να ζουν σαν εμας.Πρεπει να δημιουργηθουν ειδικα επιμορφωτικα κεντρα που να ειναι Υποχρεωτικα,να μαθαινουν ελληνικα και λιγα απο την ελληνικη ιστορια καθως και νομοθεσια οπως και γινετε στη νορβηγια πχ.επειτα αφου συμπληρωσουν καποια ετη(10-12) και αφου επιμορφωθουν καταλληλα να γινοντε ελληνες και επισημα.Τοσοι μαυροι στη πατησιων,με τετοιο τζιρο χαλαρα στηνουν επιχειρησεις αλλα προτιμουν το παρανομο,κριμα δεν ειναι?Μπορουν να προσφερουν βεβαια, αλλα μεγαλωσαν με το ακ47 στο χερι,θελουν αρκετη δουλεια ακομη..:/
Δεν εχω τα επισημα στοιχεια αλλα 2 μυρια μεταναστες διασπαρτοι στη χωρα μπορουν να σταθουν και να ενσωματοθουν imo.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Thu Jun 11, 2009 3:30 am

Μια από τις πιο όμορφες εικόνες που είδα πρόσφατα:

Αφρικανός μετανάστης να ξεκουράζεται ακουμπώντας στην στάση έξω από την σχολή και στα χέρια του να έχει το παρακάτω χαρτί και να το σιγοψελίζει :
α αλφα alpha
β βήτα beta
γ γάμα gamma
δ δέλτα delta
...
:smt001 :smt023
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jun 11, 2009 3:44 am

Το πρόβλημα της νοοτροπίας του μέσου Ελληνα είναι ότι νομίζει ότι όταν εμείς οι ίδιοι μεταναστεύσαμε ήμασταν όλοι νόμιμοι, τυπικοί, λέγαμε κάθε μέρα ευχαριστώ κτλ. Και γι'αυτό φταίνε αυτά που μας μαθαίνουνε.

Ο παππούς μου ήταν παράνομος μετανάστης στον Καναδά. Υπήρχε ολόκληρη κοινότητα παρανομων Ελληνων μεταναστών, οι οποίοι τρώγανε απίστευτο ρατσισμό από τους ντόπιους. Η πολιτεία όμως είχε άλλη άποψη. Μέχρι να πεθάνει ο παππούς μου έπαιρνε σύνταξη από τον Καναδά για τη δουλειά του (ήταν οικοδόμος)!!! Και ήταν παράνομος μετανάστης για πολύ μεγάλο διάστημα.

Είναι κυρίως θέμα της πολιτείας λοιπόν. Οταν τους στοιβάζεις σε υπόγεια 4-5 μαζί και η αστυνομία προτιμά να ελέγξει τον μετανάστη αντί για τον χασικλή που κάθεται διπλα του, δεν έχουν κανένα λόγο να σεβαστούν. What goes around comes around, και η εκμετάλλευση των μεταναστών κάποτε θα γύριζε μπούμερανγκ. Πόσοι μετανάστες είναι νόμιμοι και δουλέυουν ανασφάλιστοι και πληρώνονται ψίχουλα? Πόσοι δεν νομιμοποιούνται επίτηδες, για να τους κακοπληρώνουν οι εργοδότες και να τους έχουν στη μούγκα?

Λοιπόν οι αντιδράσεις των μεταναστών ήταν αναμενόμενες, και λίγα έχουν κάνει. Με το ρατσιμό που μας διακατέχει, δεν περίμεναμε και να κάτσουν παναγίες. Κάποτε έρχεται και η στιγμή που δεν αντέχεις να ζεις στα σκατ*.

Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία. Ο εγκληματίας, ο απατεώνας, ο καιροσκόπος, δεν έχουν εθνικότητα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 11, 2009 9:37 am

Καλα δεν περιμεναμε να δουμε την μεταχειριση των μεταναστων για να καταλαβουμε οτι το κρατος ειναι s*cked.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Jun 11, 2009 10:26 am

Stoupeace wrote: Είναι κυρίως θέμα της πολιτείας λοιπόν...
Εχεις δίκαιο, εγώ θα έλεγα του δυτικού πολιτισμού γενικά, ειναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει.
που θα πάει θα το δουμε...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Jun 11, 2009 10:34 am

To καλύτερο μέσο για να δείτε σε τι βαθμό κυριαρχεί ο ρατσισμός στην Ελλάδα είναι το τρόλλεϋ. Απίστευτα αγενής συμπεριφορά από οδηγούς σε μετανάστες, τσακωμοί συνέχεια από κυράτσες που δε θέλουν να κάθεται δίπλα τους η μαύρη, προσβολές από επιβάτες κλπ. Ο Έλληνας αρνείται επιμελώς να καταλάβει πως τα προβλήματα θα μειωθούν αν απορροφήσει στην κοινωνία τους ξένους. Στη Γερμανία όσοι από τους παιδικούς μου φίλους έμειναν, νιώθουν εξίσου Γερμανοί όσο και Έλληνες. Πώς να το νιώσει ένας αφρικανός εδώ? Πάντα θα τον δείχνει ο Έλληνας με το δάχτυλο, θα φοβάται μην τον αγγίξει στην ουρά και μετά θα αγοράζει τις τσάντες μαϊμού στη Βικτώρια. Είμαστε τελικά μεγάλη απάτη σαν λαός.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Jun 11, 2009 11:26 am

sandra wrote:To καλύτερο μέσο για να δείτε σε τι βαθμό κυριαρχεί ο ρατσισμός στην Ελλάδα είναι το τρόλλεϋ. Απίστευτα αγενής συμπεριφορά από οδηγούς σε μετανάστες, τσακωμοί συνέχεια από κυράτσες που δε θέλουν να κάθεται δίπλα τους η μαύρη, προσβολές από επιβάτες κλπ. Ο Έλληνας αρνείται επιμελώς να καταλάβει πως τα προβλήματα θα μειωθούν αν απορροφήσει στην κοινωνία τους ξένους. Στη Γερμανία όσοι από τους παιδικούς μου φίλους έμειναν, νιώθουν εξίσου Γερμανοί όσο και Έλληνες. Πώς να το νιώσει ένας αφρικανός εδώ? Πάντα θα τον δείχνει ο Έλληνας με το δάχτυλο, θα φοβάται μην τον αγγίξει στην ουρά και μετά θα αγοράζει τις τσάντες μαϊμού στη Βικτώρια. Είμαστε τελικά μεγάλη απάτη σαν λαός.

Οπα ρε sandra βρήκες χώρα ή περίπτωση, μπορεί να βρίσκουν δουλειά να έχουν ενα επίπεδο οπως αρμόζει σε χώρα υπερκαταναλωτών αλλα οι Γερμανοι σε έχουν χ****νο. ;)
Last edited by maria_ on Thu Jun 11, 2009 12:53 pm, edited 1 time in total.
Reason: bad language
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Jun 11, 2009 11:36 am

Τι με έχουν? :roll: Δεν το πιασα. Ο παππούς μου ακόμα σύνταξη παίρνει από τη Γερμανία και οι γονείς μου επιδόματα γιατί γεννήθηκα εκεί. Δε νομίζω να με έχουν χ..νο έτσι
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Jun 11, 2009 11:49 am

sandra wrote:Τι με έχουν? :roll: Δεν το πιασα. Ο παππούς μου ακόμα σύνταξη παίρνει από τη Γερμανία και οι γονείς μου επιδόματα γιατί γεννήθηκα εκεί. Δε νομίζω να με έχουν χ..νο έτσι
Επειδή έχω γνωστούς εχω πειστεί οτι οι Γερμανοί προσφέρουν ολα αυτά σαν αναπτυγμένη χώρα, αλλα ποτε - η σχεδόν - δεν θα σε θεωρούν δικό τους. Γενικά η Βόρεια Ευρώπη ειναι σκληρή.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jun 11, 2009 2:15 pm

Ρε Rose, τι θα γίνει με το λεξιλόγιο ? Έχουμε γεμίσει αστεράκια τις τελευταίες 2 μέρες .. :roll:

Πιο κόσμια please :smt006
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”