βασικα ειναι αληθεια οτι οι μεταναστες εχουν δημιουργησει το τελευταιο καιρο πολλα δεινα,δηλαδη και προσωπικες εμπειριες και στη περιοχη κοντα στην ασοεε μερα μεσημερι και αλλου βλεπω να διαπραττονται εγκληματα,κυριως κλοπες.παλια αυτα δε τα θυμαμαι,παντα ειναι ξενοι(οι δικες μ εμπειριες μονο).Ειδικα μετα τα γεγονοτα του δεκεμβριου ειδανε πως ειμαστε Μ*****ο("studio") και εχει παραγινε το κακο,δρουν ανεξελεγκτα και δεν χαμπαριαζουν.δεν εχω κατι με τους μεταναστες και εγω εχω σκοπο να μεταναστευσω αν μου δωθει η ευκαιρια προς αμερικη καθως λατρευω το τοπο εκει.ωστοσο εγω εχω σκοπο να προσφερω στην εθνικη οικονομια,να σπουδασω παραπανω αν χρειαστει,να πληρωνω τους φορους που μου αναλογουν κλπ.Δε παω να κλεψω,τη γλωσσα θα τη μαθω και θα προσπαθησω να ενσωματωθω.Γενικα πιστευω πως η χωρα μπορει να αντεξει τον αριθμο των μεταναστων που βρισκονται τωρα,φυσικα πρεπει να εξαφανισουμε τη παρανομη μεταναστευση,φυσικα πρεπει να μπουν ορια στον αριθμο τους απο εδω και περα,οπως επισης πρεπει να μπουν και ορια ανα περιοχη,ανα σχολειο κλπ(40% ανω οριο πχ).Πηγαινα παλιοτερα σε λυκειο κυψελης,πικραμενη εμπειρια,δε θες..:/
Οσο για τους νομιμους που εχουμε τωρα.. ε δε μπορεις να κανεις κατι,ανθρωποι ειναι.Πρεπει να μαθουν να ζουν σαν εμας.Πρεπει να δημιουργηθουν ειδικα επιμορφωτικα κεντρα που να ειναι Υποχρεωτικα,να μαθαινουν ελληνικα και λιγα απο την ελληνικη ιστορια καθως και νομοθεσια οπως και γινετε στη νορβηγια πχ.επειτα αφου συμπληρωσουν καποια ετη(10-12) και αφου επιμορφωθουν καταλληλα να γινοντε ελληνες και επισημα.Τοσοι μαυροι στη πατησιων,με τετοιο τζιρο χαλαρα στηνουν επιχειρησεις αλλα προτιμουν το παρανομο,κριμα δεν ειναι?Μπορουν να προσφερουν βεβαια, αλλα μεγαλωσαν με το ακ47 στο χερι,θελουν αρκετη δουλεια ακομη..:/
Δεν εχω τα επισημα στοιχεια αλλα 2 μυρια μεταναστες διασπαρτοι στη χωρα μπορουν να σταθουν και να ενσωματοθουν imo.