Εμενα μου φαινεται απιστευτη απλα η ελιτιστικη συμπεριφορα απο ορισμενα ατομα και κυριως απο το ΕΜΠ...
Ο πατερας μου αυτο το ονομαζει το "συνδρομο του ΕΜΠ" δηλαδη οτι τα ξερω ολα και ειμαι τοσο περηφανος και πανεπιστημονας οποτε θεωρω αναγκη να το διατυμπανιζω σε καθε περιπτωση.
Τρανο παραδειγμα αποτελει οτι σε καθε περιπτωση μονο μηχανικοι απο το ΕΜΠ φροντιζουν σε κουδουνια και ταμπελες να γραφουν ας πουμε "
Αδωνις Παλαιος Αρχιτεκτων μηχανικος ΕΜΠ" δηλαδη ειναι κατι παραπανω απο απλοι μηχανικοι, ειναι ΟΙ μηχανικοι, ειναι οι ΕΜΠ!!!! αυτο δεν το εχω δει 1-2 φορες, ειναι συχνο.
Επισης δεν μπορω να ακουω απο παιδια οι ΣΗΜΜΥ ειναι κατι το εξαιρετικο, μιλαμε για το ιδιο πανεπιστημιο στο οποιο δινετε μαθηματα χωρις ταυτοτητα καν φοιτητικη, απλα δηλωνοντας το ποιοι ειστε???? Ειμαστε σοβαροι τωρα? Ολοι ξερουμε (προσωπικα εχω 2-3 φιλους στη ΣΗΜΜΥ) πως δινουν αλλοι μαθηματα για εσας και αυτο ειναι συχνο φαινομενο, οχι 1-2 φορες..
Ειναι καθεστος να δινει αλλος μαθημα για αλλον, πχ εγω να δωσω C στον Zifnab και αυτος να μου δωσει java... Ημαρτον
Για τον Δασκαλακη που αναφερθηκε καποιος, το παιδι τυχαινε να ειναι στο σχολειο μου και θυμαμαι απο τοτε οτι το παιδι ηταν αυτο που λεμε "περιπτωση" με την καλη εννοια, δλδ ηταν δεδομενο απο τοτε οτι προοριζονταν για ψηλα, εν ειχε σημασια αν θα τελειωνε ΕΜΠ, η ΤΕΙ το μυαλο του παιδιου ηταν ΑΛΛΟΥ απλα.
Τελος εχουμε και εμεις ελιτ στο πανεπιστημιο ειναι το ΔΕΤ, οι οποιοι εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα με τους αποφοιτους του ΕΜΠ...
ΥΓ. Για να εξηγουμε θεωρω τους ΣΗΜΜΥ καλυτερο τμημα, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με κατι, και εμας μας θεωρω καλυτερους απο ΤΕΙ αλλα δεν μιλαω τοσο απαξιωτικα και Ελιτιστικα για τους αποφοιτους/τμηματα ΤΕΙ...
Ουτως η αλλως θεωρω την πλειονοτητα των ελληνικων ιδρυματων/τμηματων λιγο-πολυ μπο***λα...
my 2 cents,
YO!