και καλά δημιουργήτε μια ψευδαίσθηση οτι η γνώμη μας μετράει;

Επιεικώς απαράδεκτο το ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Και δεν νομίζω καν ότι οι δύο παραπάνω καθηγητές συγκεντρώνουν τη συντριπτική αποδοχή των καθηγητών, ώστε να θεωρούσα ότι για αυτό δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι. Την αποδοχή ειδικά του Κωσταντόπουλου από τους φοιτητές δεν τη σχολιάζω καν...redlabel wrote:ΔΙΟΡΘΩΝΩ:
Υποψήφιος Πρόεδρος είναι ο συνάδελφος Πάνος Κωνσταντόπουλος.
Υποψήφιος Αναπληρωτής Πρόεδρος είναι ο συνάδελφος Τάκης Κατερίνης.
Δ. Γκρ.
Όλοι αναμενουμε τα exit polls για να πάρουμε μια ιδέα του τελικού αποτελέσματοςh4wk wrote:έχω αγωνία ποιός θα βγεί
Πριν σχολιάσεις τη διαδικασία με τον τρόπο αυτό, που με λυπεί γιατί η γνώμη σας εμένα με ενδιαφέρει, καλό θάταν να δεις και τη στάση των φοιτητών. Πάνε να ψηφίσουν (ακόμηκαι όταν οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι); Μπορούν να ψηφίσουν; Ενδιαφέρονται;h4wk wrote:άρα ουσιαστικά μας κοροιδεύετε απο κάθε άποψη;
και καλά δημιουργήτε μια ψευδαίσθηση οτι η γνώμη μας μετράει;
έχω αγωνία ποιός θα βγεί
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν υποψηφιότητα.proskopos wrote:Και οι προτάσεις γίναν απο μέλη ΔΕΠ, ή αυτοπροτάθηκαν και δέχθηκαν τα μέλη ΔΕΠ.?
Μάλιστα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.redlabel wrote:Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν υποψηφιότητα.proskopos wrote:Και οι προτάσεις γίναν απο μέλη ΔΕΠ, ή αυτοπροτάθηκαν και δέχθηκαν τα μέλη ΔΕΠ.?
Δ. Γκρ.
αν υπήρχε σωστή ενημέρωση πιστεύω οτι πολλά άτομα θα ενδιαφέρονταν (τουλάχιστον 200 πιστέυω)redlabel wrote:Πριν σχολιάσεις τη διαδικασία με τον τρόπο αυτό, που με λυπεί γιατί η γνώμη σας εμένα με ενδιαφέρει, καλό θάταν να δεις και τη στάση των φοιτητών. Πάνε να ψηφίσουν (ακόμηκαι όταν οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι); Μπορούν να ψηφίσουν; Ενδιαφέρονται;
Δ. Γκρ.
redlabel wrote:ΥΓ. Sandra: Πάλι (σχεδόν) μόνη σου προσπαθείς να σώσεις τα προσχήματα;
Συγγνώμη κιόλας, αλλά την ανακοίνωση του μέρους και της ώρας την θεωρείτε trivial Θέμα?1ο σχόλιο του τόπικ: wrote: Έχει έρθει καμια ανακοίνωση? Σαν του άπλωσαν πέπλο ..
Δηλαδή στη δημοκρατική διαδικασία, όπως τη φαντάζεσαι εσύ, δεν πρέπει να επιτρέπεται να υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος; Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πουθενά, ούτε ίσχυσε ποτέ, αλλά καθένας μας δικαιούται να αμφισβητεί ακόμη και τα αυτονόητα.panagis wrote:Ιστορικά υπάρχουν πολλά παραδείγματα για εκλογές μοναδικών υποψηφίων.... Όταν έχεις έναν υποψήφιο, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Κατανοώ γιατί μπορεί να καταλήξατε να έχετε έναν υποψήφιο, αλλά και πάλι αυτό για εμένα δεν είναι δημοκρατία. Στην δημοκρατία αποφασίζει ο λαός, εδώ όμως δεν έχουμε απόφαση αλλά επικύρωση προειλημμένης απόφασης.
Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά όταν πέρασα να δω εαν ισχύει με ενημέρωσαν κάτι παιδιά από παρατάξειςΙσοβίτης wrote:Νομίζω (εκτός αν το μπερδεύω) οτι το δικαίωμα ψήφου είχε εκχωρηθεί (και) στους φοιτητές με το νέο νόμο - πλαίσιο. Συνεπώς, δεν χρειαζόταν επιπλέον ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο εκτός από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
SeniorCarbone wrote:με απόφαση του συλλόγου φοιτητών θα ψηφίσουν μόνο καθηγητές.