Όφειλες να έχεις επίγνωση των λεγομένων σου, όταν ισχυρίζεσαι ότι οι καθηγητές σου ψηφίζουν για να "επικυρώσουν προειλημμένες αποφάσεις". Τα γραπτά σου δείχνουν εμπάθεια προς τους υποψήφιους. Δεν έχεις δικαίωμα να τους/μας προσβάλλεις. Η συμπεριφορά σου είναι αήθης και δεν σε τιμά. Θα κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου.panagis wrote:Αρχικά, δεν υπάρχει καμία ανωνυμία! Δεν κρύβομαι πίσω από κανένα ψευδώνυμο. Το όνομα μου χρησιμοποιώ σαν ψευδώνυμο. Είπα και πιο πάνω ότι είμαι υποψήφιος διδάκτορας και υπάρχει ένας και μοναδικός με το όνομα ΠαναγήςΆρα δεν λέω κάτι ανώνυμα ούτε κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμο. Επιπλέον αν κοιτάξει κάποιος και που δημοσιεύω συνήθως στο venus μπορεί να κάνει την ταυτοποίηση πολύ εύκολα.
Απο εκεί και πέρα, εκφέρω την προσωπική μου άποψη. Απογοητεύομαι μάλιστα ιδιαίτερα από το γεγονός ότι υπονοείται ότι έχω κάτι προσωπικό με τους υποψήφιους. Η διαφωνία μου έγγειται επί της διαδικασίας και όχι με τους υποψήφιους. Πουθενά σε κανένα μήνυμά μου δεν φαίνεται, ούτε ΚΑΝ υπονοείται προσωπική επίθεση/πρόβλημα.
Την διαδικασία την θεωρώ λάθος και εκφέρω την άποψή μου όπως έχω δικαίωμα να κάνω. Την ίδια άποψη θα είχα αν υποψήφιος ήταν ο επιβλέπων μου. Είπα και πιο πάνω, ότι έπρεπε να υπάρχει και 2ος υποψήφιος, έστω και αν συγκέντρωνε 1%. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δ. Γκρ.