edit:δε ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι η ερώτηση

άκουσα οτι φέτος είναι ρόζ....ακόμα κι έτσι το προτιμώ απο το νεκρόχαρτο των τελευταίων χρόνων
Αν γίνουν φροντιστήρια , μόνο εκεί αξίζετε να πηγαινέτε. Οι 4 ώρες των διαλέξεων είναι χάσιμος χρόνος αν δεν σας αρέσει φυσικά το μάθημα , εκτός και αν θέλετε να κάνετε καμιά φιλοσοφική κουβένταmiv wrote:Απ'το γενικό πλάνο που έδωσε, με τα 3 βασικά κεφάλαια που θ'ασχοληθούμε, το πρώτο είναι το ΑΟΘ. Οπότε αν το είχες επιλέξει, μπορείς να λουφάρεις και λίγο. Για μένα δεν υπάρχει "πρέπει". Αν θέλεις παρακολουθείς. Δε βλέπω άλλο λόγο να εισαι στη διάλεξη αν ειναι να μην παρακολουθείς από τη στιγμή που δεν ειναι υποχρεωτική η παρουσία. Το αν ένα μάθημα βγαίνει χωρις παρακολουθήσεις φαντάζομαι οτι θα το δούμε λίγο αργότερα. Θα διαφωνήσω πάντως, εγώ τη συμπάθησα αρκετά τη Δημέλη.
Θα κάνετε μια πρόοδο γύρω στον Δεκέμβρη. Αν γράψεις πάνω από 0.5-0.6 νομίζω αυτό προστίθεται στον τελικό σου βαθμό. Εντάξει τα θέματα μπορεί να σου φανούν περιέργα , μπορεί και όχι. Ανάλογα.miv wrote:Το άλλο που είπε ο Κατερίνης για την αύξηση βαθμού με το τεστάκι τι είναι ακριβώς; Πολύ καλό μου φάνηκε για να'ναι αληθινό. Πόσο εύκολο ειναι να πιάσεις το 0,6/1,2 στο τεστάκι για να έχεις και το πριμ στο βαθμό;Έχω την εντύπωση οτι δεν θα το πιάνεις και τόσο εύκολα...
απλα θεος ο τυποςmiv wrote:Τον άλλο τον τύπο που είπε για τα...ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου τον ακούσατε;
Διακριτά και λογικά Μαθηματικά Ι. Κρατάω και μια επιφύλαξη για Java8odwris wrote:ποια από το πρώτο εξάμηνο δεν έχουν...?